استخاره شرایط داره!
1)اولین و مهمترین شرطش اینکه کسی که اختیار دستشه باید نیت کرده باشه!مگه شما نیت کرده بودین؟دیگران که نمی تونن به جای شما نیت بکنند!!!
2)باید در حالت دو دلی باشید.یعنی شرایط 50-50 باشه .یعنی طوری که نتیجه هر چی اومد شما را از دودلی خارج کنه و راحت بشین.یعنی در چنین شرایطی به خدا توکل می کنید و هر چه پیش بیاد را مصلحت خدا می دانید.و البته همیشه مصلحت خدا بر طبق میل ما نیست.
شما دو دل بودین؟ سر چی ؟
3)کسی که نیت می کنه نباید تو دلش به هیچ سمتی متمایل باشه.مثلا هنگام نیت نباید به این فکر کنه که کاش این استخاره خوب بیاد یا کاش بد بیاد.
فکر نمی کنم این استخاره درست باشه.
می تونید تو اینترنت استخاره برای ازدواج را سرچ کنید؛داستان های واقعی که ازدواج را بر مبنای استخاره انجام داده اند و به بن بست رسیده اند را برای پدر و مادرتان تعریف کنید.
ولی من به استخاره دعایی معتقدم.یعنی طلب خیر از خدا .دعای استخاره در صحیفه سجادیه موجود هست.
و یک نماز استخاره هست که برای ازدواج بسیار سفارش شده و من خودم تاثیرش را دیدم و مطلب برایم روشن شده بدون نیاز به استخاره با قرآن.
2رکعت نماز + 101 بار استخیرالله برحمته خییَرهً فی عافیه (جایی خواندم در سجده و جایی خواندم استخیرالله را به تنهایی هم می شود خواند) می گویند خداوند صلاحتان را از طریقی به شما نشان می دهد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)