سلام.
دختری 30 ساله هستم، پزشک متخصص با درآمد خوب، از یک خانواده خوب تحصیل کرده با وضع مالی خوب، قیافه و تیپم هم از معمولی بهتره.
همینا باعث شده تعداد آقایونی که شرایط متناسب با من دارن خیلی کم باشن و انتخاب از بینشون دشوار باشه و خواستگارانی که از نظر خودم و خانواده شرایطشون واسه انتخاب مناسب بوده کم بودند.
جز این که نتونستم تا حالا همسری با شرایط مشابه و البته همدل و همراه پیدا کنم هیچ مشکلی در زندگی ندارم
اگه بخوام سطح انتظاراتم رو بیارم پایین اون وقت ممکنه هیچ وقت نتونم به اون آقا افتخار کنم، اگر هم نخوام این کار رو بکنم اون وقت ممکنه واسه همیشه تنها بمونم، همین طور فکر می کنم اگه درآمد من بیشتر ازهمسرم باشه یا سطح تحصیلات من بالاتر باشه ممکنه بالاخره غرورایشون جریحه دار بشه و مشکلات متعاقب اون پیش بیاد
توصیه هایی هم که به اکثر دخترا واسه پیدا کردن خواستگار بیشتر میشه اکثرا واسه من کاربردی نداره چون بیشترخواستگار هایی که بالقوه در اکثر مکان هاپیدا میشن شرایط مورد نظر من و خانواده ام رو ندارن
خانواده ام میگن اگه پسر لایق و هم شانی پیدا نشه بهتره ازدواج نکنی تا این که ازدواج نامناسبی داشته باشی
نمی دونم چه کار باید بکنم؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)