به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 دی 99 [ 19:06]
    سطح
    61
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 153
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 201 در 111 پست

Array

6 حق تصمیم گیری ندارم

سلام
    من 22 سالمه و لیسانس دارم و آخرین فرزند خانواده ام و در کودکی پدرم رو از دست دادم و حالا بامادرم زندگی میکنم و بقیه خواهر و برادرانم ازدواج کرده اند .من چند تا مشکل اساسی دارم که می خوام بگم
    1- نداشتن هیچ خاستگاری واقعا نمی دونم باید چیکار کنم با اینکه اجتماعی هم هستم اما نمی دونم مشکل از کجاس؟
    2- اینکه کسی بهم چیزی میگه تا چند روز همه اش حرص می خورم و اعصابم خورد میشه و شبها نمی تونم بخوابم (البته اگه فامیل باشه مثل زنداداشهام چون متلک هاشون تا مغز آمو میسزونه)هر کاری می کنم نمی تونم بی خیال باشم کسی بهم متلک میگه همش پیش خودم میگم چطور جوابش رو بگم ویا چطور بنشونمش سر جاش اینا چونکه اون لحظه جوابی پیدا نمی کنم و متاسفانه همیشه درگیرم .
    3- هرکاری میکنم می گم نکنه فلانی این فکر رو در موردم داشته باشه و خود سرزنشی دارم هر کاری میکنم می گم نکنه این طوری یا انطوری فکر کنند در موردم
    4-احساس نیاز شدید به ازدواج از همه لحاظ و نبودن هیچ خاستگاری قبلا هم که خاستگار داشتم درست حسابی نبودن مثلا معتاد اینا
    5- که از همه حاد تر هست اینکه من تو ازدواجم باید برادرهام موافقت کنن خودش هم همشون وگرنه ازدواجم منتفی میشه و از همه بدتر اینکه اونها شدیدن دهن بین زنشون هستن و زنداداشام هم شدیدا حسود و بدخواه هست البته نه همشون بلکه دو تاشون.همش داداشام رو یاد میدن و کلی ما رو بد می کنن مثلا خاستگار میاد اونقدر در گوش داداش هام می خونن و سنگ جلو پا می ندازن یا اونقدر میرن رو اعصاب آم که یه چیزی میگی بعد اون حرفتو بزرگ می کنن و همه جا میگن.خیلی اعصابم خورده نمی دونم با این زنداداش ها چیکار باید کرد یه چیزی هم بگم اینکه هر حرفی که میگی طور دیگه ای به داداشم می رسونن و کلی هم به دهنت حرف می بندن و شدیدا اهل تهمت زدن هستن و فقط دنبال این هستن که از ما عیبی ببینن وبکوبن سر داداش هام.همه اش دنبال حرف و تهمت هستن.بیشتر از ازدواج از اونها می ترسم نمی دونم موقعی که خاستگار اومد برام با اونها چه رفتاری داشته باشم تا حرف درنیارن تا بزنن تو بلندگو؟فقط کافیه سوتی بدی تا ابد بهت می خندن و مسخره ات می کنن اما در مورد فامیل خودشون حرف بگی می کشنت.
    با این زنداداش های خونه خراب کن چیکار کنم؟ دنبال شکستمون هستن؟

2. کاربر روبرو از پست مفید بی همدم تشکرکرده است .

جاثیه (سه شنبه 28 آبان 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 بهمن 92 [ 11:43]
    سطح
    16
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    67

تشکرشده 218 در 126 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام بي همدم عزيز
    اولش دوست دارم بگم رفتار هر ادم دست خودشه و باتوجه به طرز رفتار اون طرف هستش كه بقيه واكنش نشون ميدن
    شما خودتون ميگيد زنداداشاتون حتي اجازه نميدن اونطور كه ميخواي در مورد فاميلشون صحبت بشه--يعني اجازه نميدن پس
    به نظرت چرا اونا به خودشون اجازه ميدن حتي درمورد اينده شما تصميم بگيرن؟

طرز رفتار شما با اونها و برادراتون چطوريه؟

علت نداشتن خواستگار به نظر خودتون به خاطر چيه؟
    يكم خودتون و شرايط تون رو شرح بديد؟

منظورتون از متلك گفتن به خاطر (نداشتن خواستگاره) يا به (رفتارهاي شما) واكنش نشون ميدن؟

درمورد اينكه فكر بقيه رو ميخونيد چرا حالا بعد منفي شو براي خودتون تفصير ميكنيد؟نميشه يكم خوش بينانه تر براي خودتون تعبير كنيد؟(اين نشانه اعتماد به نفس پايين شماست)

موقعيت خانوادگي و شرايط تون چطوريه كه خواستگارتون معتاد بوده؟

مادرتون چند سالشونه؟

چرا بد ميدونيد كه برادرهاتون هم بايد خواستگار شما رو تاييد كنن؟

رابطه تون با برادراتون در چه حدي و چطوريه يعني ارتباط خشك داريد يا ارتباط عاطفي؟

شما و مادرتون مستقل زندگي ميكنيد يا همراه برادري؟

- - - Updated - - -

سلام بي همدم عزيز
    اولش دوست دارم بگم رفتار هر ادم دست خودشه و باتوجه به طرز رفتار اون طرف هستش كه بقيه واكنش نشون ميدن
    شما خودتون ميگيد زنداداشاتون حتي اجازه نميدن اونطور كه ميخواي در مورد فاميلشون صحبت بشه--يعني اجازه نميدن پس
    به نظرت چرا اونا به خودشون اجازه ميدن حتي درمورد اينده شما تصميم بگيرن؟

طرز رفتار شما با اونها و برادراتون چطوريه؟

علت نداشتن خواستگار به نظر خودتون به خاطر چيه؟
    يكم خودتون و شرايط تون رو شرح بديد؟

منظورتون از متلك گفتن به خاطر (نداشتن خواستگاره) يا به (رفتارهاي شما) واكنش نشون ميدن؟

درمورد اينكه فكر بقيه رو ميخونيد چرا حالا بعد منفي شو براي خودتون تفصير ميكنيد؟نميشه يكم خوش بينانه تر براي خودتون تعبير كنيد؟(اين نشانه اعتماد به نفس پايين شماست)

موقعيت خانوادگي و شرايط تون چطوريه كه خواستگارتون معتاد بوده؟

مادرتون چند سالشونه؟

چرا بد ميدونيد كه برادرهاتون هم بايد خواستگار شما رو تاييد كنن؟

رابطه تون با برادراتون در چه حدي و چطوريه يعني ارتباط خشك داريد يا ارتباط عاطفي؟

شما و مادرتون مستقل زندگي ميكنيد يا همراه برادري؟

4. 2 کاربر از پست مفید gisu تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (سه شنبه 21 آبان 92), جاثیه (سه شنبه 28 آبان 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 201 در 111 پست

Array

Thumbsdown خواهش می کنم راهنمایی کنید

سلام گیسوی عزیز مننون که جوابم رو دادی؟
    خانواده مون خانواده خوبی هستیم و عیب و ایرادی نداریم یعنی تو شهرمون متوسط هستیم از همه لحاظ و مستقل زندگی می کنیم اما در مورد متلک هاشون باید بگم که زنداداش هام وقتی می شینن همش به آدم متلک می گن من اهل جواب نیستم یعنی اگه اهل جواب دادن بودم اینقدر نمی سوختم اما متاسفانه جوابی پیدا نمی کنم مثلا یه متلکش این بود که به من می گفت که شوهر خواهرم رو تو یه ماشین با چند تا زن دیده خوب من خیلی ناراحت شدم و قبلا این کارو با خواهر دیگه ام کرده بود و داشت زندگی اونا رو به طلاق می کشوند و یا اینکه همش به فامیل های ما می خنده به نظرم اگه داداشم باهاش برخورد کنه دیگه جرات نمی کنه اما داداشم شدیدا ازش می ترسه چون خیلی شروره .ورد مورد خاستگار نداشتنم به نظرم به خاطر قیافه ام هستش چون خاستگار خوب تا منو دید نپسندید منم کلی دلم شکست و یه هفته گریه کردم.اما در مورد شرایط خانواده ام من و مادرم با هم زندگی میکنیم و خیلی هم با هم خوبیم ومن مادرم رو خیلی دوست دارم و اون هم همچنین اما هر وقت می ریم خونه داداشم اینا کلی اعصابم خورد میشه چون زنداداشم خیلی بده .غیر قابل وصفه مثلا من یه شب رفتم خونشون بمونم مادرم خونه نبود هر چی از دهنش در اومد بهم گفت.در ضمن با همسایه هاشون هم دائما دعوا داره اما نمی دونم چرا داداشم اینقدر هواشو داره .
    در مورد ازدواج بگم حالا برای خودم پیش نیومده اما چون تو خانواده دیدم می گم زنداداشم دعوا راه می ندازه و آبرومون رو می بره.و یا داداشم رو یاد میده تا مسوولیت ازدواجمون رو قبول نکنه و داداش بزرگم هم تا میشنوه خاستگار داریم میگه من می گم نه چراشو خودش هم نمی دونه؟ اما چون نمی خواد و حوصله نداره و نمی خواد مسوولیت خواهر یتیم اش رو قبول کنه نمیاد و موقع ازدواجمون کلی بلا سرمون میارن تا بالاخره عقد صورت بگیره. خیلی خسته شدم خوش به حال اون ها که پدر دارن البته پدر خوب و مسوولیت پذیر.
    در ضمن اینم بگم زنداداشم شدیدا حرف در میاره در حد وحشتناک و تهمت های خیلی بزرگ.جوابشم میدی قهر میکنه و قطع رابطه آخه ما به داداشم احتیاج داریم و مجبوریم سکوت کنیم.
    راستی نگفتید برای داشتن خاستگار چیکار کنم ؟
    خاستگارهام خیلی به درد نخورن هیچ خاستگار خوبی ندارم خودمم کامل نمیدونم چرا؟

- - - Updated - - -

کمککککککککککککککککک یکی جوابم رو بده
    چرا هیشکی جواب نمیده یکی راهنمایی ام کنه

- - - Updated - - -

خواهشا یکی جوابم رو بده تو و خدا دارم دیوونه میشما
    دارم اتیش میگیرمممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممم

6. کاربر روبرو از پست مفید بی همدم تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 آبان 94 [ 07:35]
    سطح
    26
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 92
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    32

تشکرشده 61 در 45 پست

Array
    جانم عزیزم،چه زن داداشای بی رحمی داری،و داداشات هم البته معذرت می خام بی عرضن چون باید جای بابای فوت شدت باشن برات،بهشون بگو که تنها حامیات رو زمینن شاید دلشون بسوزه،ایشالا قسمتت یه خاستگار خوب باشه،قسمتو فقط خدا می دونه،

8. کاربر روبرو از پست مفید titititititi تشکرکرده است .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 201 در 111 پست

Array
    ممنون تی تی جان ممنون که درکم کردی

10. کاربر روبرو از پست مفید بی همدم تشکرکرده است .

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 شهریور 94 [ 10:39]
    سطح
    29
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    27

تشکرشده 150 در 70 پست

Array
    نگران نباش خانومی
    من تازه عقد کردم مشکلات شما خیلی بهتر از منه من مادر وخواهرم فوت کردند یه خواهر دارم که ازدواج کرده ومن موندم با بابام وبابامم زن گرفت یه زن آبرو ریز وبی رحم چند بار من 22 ساله رو زد وشکایت کردم چقدر هر روز یه نیش وکنایه زد چقدر اذیتم کرد از خواسستگاری تا عقد مون تو سه ماه کلی وزن کم کردم اونم من که خیلی لاغرم اما فقط از خدا بخواه بسپار به خودش من همسرمو دوسال می شناسم از همسرم بهتر واقعا نیست چون دوسال از نزدیک میشناسمش عقدمون عالی برگزار شد من برای هر کدوم ازمراسمام هفته هفته گریه میکردم از بس حرصم میدادن از بس اذیت شدم از خرید وعقد وبله برون و..بگیر تا خواستگاری کلا خیلی اذیت شدم اما الان تموم شد منم الان 22 سالمه از وقتی مادرم فوت شد همش دنبال این بودم بقیه دلشون برام بسوزه همش دلم میخواست ازدواج کنم همش دعا وگریه زاری داشتم الان میفهمم اشتباه میکردم ناراحت بودم ولی از سپردن به خدا خیلی نفع کردم خیلی من خودم خوب بودم خانواده همسرمم دیدن من خوبم حالا زن بابام داره اذیت میکنه اونام تحملشون رفت بالاتر صبر کن من سپردم به خدا همچی عاالی پیش رفت تک تک مراسمام عالی بود از همه بهتر برای اینکه من خیلی از مامانم خواستم دعام کنه هرکی هرچقدرم اذیتم کرد گفتم شما برام هیچ کاری نکنیدم من خدا هووامو داره تو ارشدم تو کارشناسیم تو ازدواجم توهمچی
    روز سوم مامانم اینا مداحه گفت خدا وقتی یکی از والدین یه خانواده رو میگیره وفووت میکنن خودش میشه جای پدر ومادر مرده شون خودش هواشونو داره من از همون روز خودم وسپردم به خود خدا تا الان برام کم نذاشته باورم نمیشه اینقدر همچی زندگیم خوب پیش رفت با سختی بود همش سخت بود ولی من قوی شدم والان از همه چی بهترینشو دارم بهترین

- - - Updated - - -

نخواه کسی بگه آره چه زنداداش بی رحمی چه داداشی وتو خوشحال شی که درک شدی چون عین خودت بودم میگم اشتباهمو نکن میدونم حستو درک میکنم احساس میکنی پناه نداری ودلت یه پناه میخواد ازدواج میخوای که مستقل شی که از دسته داداشات راحت شی مثل من بابام خوبه اما از زنش میترسه واونم هربلائی خواست سر ما اورد حال وروزتو میدونم اما صبر کن هرچی برای همسر آیندت میخوای از خدا بهش بگو کامل ودقیق منتظرش باش عین همون پیدا میشه اعتماد به نفس داشته باش این که یکی از شما خوشش نیومده دلیل بر زشتی شما نیست اعتماد به نفس داشته باش تا اونجا که میتونی قوی شو درس بخون سر کار برو پول جمع کن نشین تا یکی بیاد ترحم کنه بهت نشین تا بری ازدواج کنی ودیگه تموم هدف زندگیتو بذار که آدم بزرگی باشی ازدواج خوب پیدا میشه منم یه دوره ای حسرت میخوردم که دوستام سن کم ازدواج کردن چون خوشگل بودن منم خوب بودم اما باز فکرم این بود که اونا که ازدواج کردن خوشبخت شدن الان خودمو می بینم که ازشون هم موفق ترم هم خوشبخت تر دوستم که 16 سالگی ازدواج کرد با یه پسر 20 ساله خوشبخت نیست چون نه خودش چیزیی از زندگی میدونست نه شوهرش فقط هر دو خوشگل بودن قوی شو بزرگ شو مستقل شو دنبال ترحم ودلسوزی کسی نباش وقتی قوی باشی بزرگ باشی کلی آدم جذبت میشن نگران نباش

12. کاربر روبرو از پست مفید mati تشکرکرده است .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 201 در 111 پست

Array

Icon200 تشکر از متی

سلام متی عزیزم
    ممنون که جوابم رو دادین واقعا حرف هاتون خیلی منطقی هست واقعا به خاطر راهنمایی ات ممنون.مو به مو اش رو اجرا می کنم فقط یه سوال داشتم چطوری اذیت میکنه حرص نخورم و آرامش داشته باشم؟؟هر کاری می کنم بیخیال باشم نمی تونم.راستی اون حرف ات که گفتی نوحه خوان گفته وقتی خدا پدر و مادر کسی رومی گیره خودش جاشون می شینه اشکم رو در آورد و خیلی بهم روحیه داد یک دنیا تشکر می کنم ازت.

14. کاربر روبرو از پست مفید بی همدم تشکرکرده است .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 201 در 111 پست

Array
    راستی چرا جواب اینکه چطور خود خوری نکنم و به متلک ها بیخیال بشم رو کسی جواب نمیده من خلی حرص می خورم خوب در این زمینه چرا کسی کمک نمی کنه؟؟کمککککککککککککککک
    من همیشه دلگیر و خسته ام و احساس شادی و نشاط هم ندارم.
    لطفا جواب بدید خواهشااااااااااااااااااا

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 اردیبهشت 95 [ 15:45]
    سطح
    31
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    204

تشکرشده 130 در 52 پست

Array
    دوست خوبم ادم وقتی از موضع بالا و بااعتماد بنفس به ادما نگاه میکنه ..اونها کمتر میتونن روی شما تاثیر بزارن... شما مثلا وقتی یه بچه 4 و 5 ساله کاری میکنه از دستش ناراحت نمیشی چون اهمیتی برات نداشته شما خیلی از اون بزرگتری ونظراتش برات مهم نیست پس دوستم دیدتو عوض کن روی زن داداشات اصلا اهمیتی نده اونا چی میگن ونظرشون در مورد شما چیه...خودتو بکش بالا...طوری که خودشون رو در سطحی نببینن که با شما مقابله کنن...در ضمن خدا مادرتو حفظ کنه..شنیدی میگن ادم از مادر یتیم میشه ...در مورد خواستگارم عجله نکن سنی نداری به اندازه مردای کره زمین سلایق مختلف وجود داره...

17. کاربر روبرو از پست مفید سنجاقک ابی تشکرکرده است .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 201 در 111 پست

Array
    ممنونم سنجاقک آبی.تشکر.خیلی تشکر کردم و خیلی مادرم و همه نصیحتم می کنن اما نمی تونم. وقتی جوابشو نمی دم احساس میکنم که وقتی جوابش رو نمی دم خورد میشم و اون خودش ور بالاتر میدونه.در مقابلش احساس ضعف میکنم.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)