با سلام و خسته نباشید
به خدا به کمک احتیاج دارم واسه پیدا کردن جواب سوالهام درست 4 ماه دارم زمین و اسمان بهم میزنم
20 سالم هست دانش آموز ریاضی و فیزیک هستم و اهل هشترود یکی از شهرستان های تبریز
یکم از شرایطی که دارم بگم
وقتی وارد دبیرستان شدم به خاطر مسائل اجتماعی افت تحصیلی داشتم و یه سال در
سال سوم دبیرستان مردود شدم و خانه نشین شدم
امسال نیز من تونستم پیش دانشگاهی با موفقیت پشت سر بگذارم
ولی کنکور را خراب کردم رتبه ام شد سی و شش هزار
واسه اینکه من یه سال بمونم و بتونم کنکور بدم و معاف از سربازی شوم
رفتم دانشگاه ازاد ثبت نام کردم تا نیم سال اول انصراف بدم
اگر من نیم سال اول انصراف بدم و در نزدیکی های کنکور دفترچه ی اماده به خدمت سربازی بفرستم و با داشتن سه ماه اضافه خدمت برم سربازی و بعد از یه ماه خدمت به خاطر قبولی در دانشگاه
1-ایا میتوانم در دانشگاه ثبت نام کنم؟؟؟
2-من چند روزی که درس میخوانم و بعد از چند روز اصلا نمیتوم سراغ درس برم یهو درس زده میشم و نمیتونم درس بخونم برای این مشکل لطفا یه راه حلی پینشهاد کنید؟؟
3- من برای درس خواندن میخواهم از قرصی به اسم ریتالین استفاده کنم به خاطر اینکه میخواهم تمرکزم زیاد بشه و همینطور هوشم زیادبشه هم حافظه ام قدرتمند بشه و از قرصهای برای تقویت حافظه استفاده میکنم ولی قرص ریتالین بدون پرونده نمیدن میخواهم هر طوری شده تو دانشگاه تهران یا تبریز ادامه تحصیل بدم واسه تجویز قرص ریتالین پیش چه دکتری برم تا بتونم از این قرص استفاده کنم؟؟؟
4-واسه قبولی در رشته ی مکانیک یا برق یا هوافضا در دانشگاه های تهران و تبریز رتبه ام حداقل چند باید بشه؟؟؟
خواهشا مرا با راهنمایی های خود کمک کنید
خواهش میکنم کمکم کنید به خدا کل زمین و اسمون بهم تنیده ام تا بتونم جواب سوالهامو بگیرم خواهش میکنم به کمکتون احتیاج دارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)