سلام
شوهرم هر وقت ناراحت میشه باهام دعوا میکنه و رفتار بد از خودش نشون میده و عذر خواهی هم نمیکنه اوایل من به رفتارای بدش اهمیت نمیدادم و ازشون ابراز ناراحتی نمیکردم
اما الان چند سری چند روز پشت سرهم بحث و دعوا و دلخوری ایجاد کرد که منم یک بار با ارامش و نه با دعوا بهش گفتم بهت اجازه نمیدم با من اینجوری صحبت کنی و اونم گفت حقته هرجوری باهات صحبت کنم
من دوباره فردای اون روز باهاش رفتار خوبی داشتم و انگار که نه انگار و اونم خوب بود و هیچ صحبتی نشد در اون مورد و منم فکر کردم حتما از رفتارش پشیمون شده و غرور مردونش اجازه نداده عذر خواهی کنه و اینجوری خودمو راضی کردم.
امروز دوباره سر یه موضوع پیش پا افتاده بهم گفت تو بی شعوری و هرچی میکشم از دست توئه!!! منم ناراحت شدم و ناهارشو بهش دادم و باهاش صحبت نکردم تا کمی آروم بشم . بعد که آروم شد ازش پرسیدم چی شده که چند روزه دلخور و ناراحته ؟ و اینکه من واقعا دوس ندارم باهام اونجوری برخورد کنه . با ور کنین با ارامش کامل باهاش صحبت کردم
بهش گفتم درسته مشکلات زیادی داریم اما یکم صبور باشیم حل میشن و نهایتا سختی هامون دو سال طول بکشه که بهم گفت از دلداری دادنات حالم بهم میخوره و گفت که هر رفتاری باهام داره حقمه و یه دعوای بزرگ و بد درست شد...
من واقعا دلم نمیخواد هر رفتاری میخواد انجام بده و سکوت من رو به معنی حق به جانب بودن خودش قلمداد کنه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)