به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
    Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    دوشنبه 22 مهر 92 [ 00:16]
    سطح
    1
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    4
    تشکرشده 4 در 1 پست
    Array

1 طلاق یا ادامه زندگی برادرم(کدام یک؟)

سلام ممنون میشم اگه کمکم کنید
    من یه برادر 28 ساله دارم و خانم ایشون 23 سالشونه حدود 2 سالی میشه که ازدواج کردند داداشم با خانمش از همون اوایل زندگی مشکل داشتند.قرار بر این بود که داداشم تو آپارتمان پیش ما زندگی کنه ولی زنش زد زیر همه چیزو داداشمو مجبور کرد یه جا دیگه خونه بخره(آپارتمان ما 3 طبقه هست که طبقه اول مامانم تنها زندگی میکنه من بابامو 5 ساله از دست دادم ومن و همسرم و پسرم طبقه سوم زندگی میکنیم)قرار بود طبقه دوم رو داداشم زندگی کنه که زنش مخالفت کرد البته قبل از عروسی موافق بود ولی بعدش......
    من و داداشم خیلی به هم وابسته ایم من 2 سال از داداشم کوچیکترم.اگه داداشم یه وقت به من زنگ بزنه یا پیامک بده خانم کفری میشند میگه اصلا نباید با خانوادت مخصوصا خواهرت ارتباط داشته باشی حسادت شدیدی نسبت به من داره.داداشم پنهانی میاد منو مامانم رو میبینه.خانم داداشم رو از خونه بیرون میکنند و دوستاشو دعوت میکنه باهم مراسم رقص و پایکوبی برگزار میکنند ناهار و شام که اصلا درست نمیکنه خودش که دایم با دوستاش بیرونه داداش بیچاره من خسته کوفته میاد باید کنسرو بخوره آخه به این هم میگند زن؟
    زنداداشم نه اهل نماز و روزه و غسله نه محرم و نامحرم سرش میشه لیسانس حقوقه همش دم از حقوق زن میزنه که زن وظیفش نیست غذا درست کنه و فلان کنه و بهمان کنه گاهی وقتا که از کاراش کلافه میشم بهش میگم منم زنم این رفتارارو دارم؟اگه من بخوام عین تو باشم که شوهرم منو یه روز نگه نمیداره به من میگه تو بدبختی تو مرد ذلیلی
    میگم دلیل کارت چیه میگه ما باهم همخونی نداریم میگه داداشت بی کلاسه دایم سرش تو قرآنه و داره نماز میخونه.میگه دوست ندارم تو و داداشت باهم رابطه داشته باشید باور کنید به مدت 2 ماه نه با داشم حرف زدم نه داداشمو دیدم به امید اینکه زندگیشون خوب بشه ولی هیچ فایده ای نداشت.این دختر دیوونه هست چون تک دختره خانوادش زیاد بهش بها دادند حالا این فکر میکنه خونه شوهر هم همینه با هر کی بره هرچی بپوشه با هر کی بخنده البته داداشم کاملا آزادش گذاشت که اشتباه بزرگی کرد.
    داداشم خیلی بهش محبت میکرد و هر چی زنش میگفت چشم چشم از دهنش بیرون نمیرفت.سفرهایی که زنداداشمو میبرد کادوهایی رو که براش میخرید همشون یادمه.داداشم چند باری از رفتاراش کلافه شده بود و میومد خونمون میگفت میخواد طلاقش بده که من مخالف بودم و بینشون رو آشتی میدادم.حتی به داداشم گفتم که زنت دوست نداره با ما ارتباط نداشته باشی خب نداشته باش میلرزیدم و اینارو به داداشم میگفتم ولی فایده نداشت این دختر اصلا زن زندگی نبود و نیست.مگه واسه داداشم دختر کمه؟همین الانشم بهترینها رو سراغ دارم که حاضرند با جون و دل زن داداشم بشند.توجمع که اصلا احترامش رو نداره با صدای بلند باهاش حرف میزنه همش داداشم رو تحقیر میکنه ما فقط میبینیم و میسوزیم بخاطر داداشمه که سکوت میکنم وگرنه میدونم چی جوری حالشو بگیرمامشب داداشم با زنش دوباره بحثشون شد اومد خونه من مثل ابر بهار گریه میکرد(خواهرت بمیره)وقتی شام اوردم اگه بدونید با چه اشتهایی خورد انگار چند روز هیچی نخورده باشه جیگرم سوخت نمیتونستم تحمل کنم رفتم بیرون از بس گریه کردم اشکام خشک شد.داداشم خیلی مظلومه آزارش به کسی نمیرسه و این زنیکه داره ازش سو استفاده میکنه.
    حالا به نظر شما با این شرایط ادامه زندگی داداشم امکان داره؟یا طلاق؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,960 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مطهره66 نمایش پست ها

حالا به نظر شما با این شرایط ادامه زندگی داداشم امکان داره؟یا طلاق؟

سلام،

به همدردی خوش آمدید.

در پاسخ به سوال شما؛ این کاملا بستگی به برادر شما و دید او به این رابطه دارد. چرا که در آخر اوست که باید تصمیم بگیرد این رابطه را با تمام مزایا و معایب آن می‌خواهد یا نمی‌خواهد. و قاعدتا اوست که بهای این تصمیم را چه ادامه چه جدایی باشد می‌پردازد. ضمن اینکه گرفتن چنین تصمیمی آسان نیست و، قدرت، اراده و استقلال در تصمیم گیری را می‌طلبد. بنابراین، با توجه به تبعاتی که خواهد داشت، سعی‌ نکنید سهمی در این تصمیم داشته باشید و برادر را در هر جهتی‌، چه تشویق چه منع نکنید.

من شخصاً معتقدم در هر رابطه مریضی هر دو نفر مقصرند و هریک سهمی در اشتباهات دارند. بنابرین، نمیتوان با این اطلاعات محدود حکم صادر کرد یا قضاوت کرد و فردی را مقصر و دیگری را بی‌ تقصیر معرفی‌ نمود. اینکه سهم هر فرد از این اشتباهات که منجر به عدم رضایت طرفین از رابطه شده است چقدر هست مهم نیست، چرا که در هر حالت نتیجه نهایی عدم رضایت هر دو طرف هست. اما توانایی پذیرش اشتباهات توسط هر یک از طرفین مهم و برای حیات سالم هر رابطه‌ای ضروری هست.

بهترین کاری که شما در حال حاضر میتوانید بکنید، تشویق برادرتان و همسر ایشان برای رفتن به مشاوره
    حضوری خانواده هست.

موفق باشید،

کامران
    عاشق همه سال مست و رسوا بادا

ديوانه و شوريده و شيدا بادا

با هوشياري غصه هر چيز خوريم

چون مست شديم هرچه بادا باد

3. 6 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

capitan (دوشنبه 22 مهر 92), del (دوشنبه 22 مهر 92), shabe niloofari (دوشنبه 22 مهر 92), shirin_a (یکشنبه 21 مهر 92), مطهره66 (یکشنبه 21 مهر 92), دختر مهربون (یکشنبه 21 مهر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 93 [ 16:12]
    سطح
    29
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    536

تشکرشده 560 در 192 پست

Array
    سلام. اول طلاقش بده مهرشم نده یه کتک مفصل هم بزنه بعدش هم نذاره از خونه بره بیرون بگیره پرتش کنه بیرون . دختره هم بره با یکی مثل خودش ازدواج کنه تا بفهمه خیانت و اعتیاد شوهر یعنی چی!! مثل اینکه حالیش نیست پسرای دوروبرش چجورین!!!! دخترای امروزی ایران از پسر سربراه خوششون نمیاد! شوخی نمیکنما جدی میگم .منم تصمیم گرفتم به دخترا همونجوری نگاه کنم که رفقا نگاه میکنن یعنی واسه خوشگذرونی. حیف داداشت حیففففففففففففففففففففففف فففففففففف یعنی واقعا حیففففففففففففففففففففففف ففففففففففففففففف . دختره خیالش راحته یه دوتا صیغه کنید واسه داداشتون حساب کار دستش میاد!!!!

- - - Updated - - -

شوخی کردم دوستان،اما واقعیت جامعست

5. کاربر روبرو از پست مفید capitan تشکرکرده است .

مطهره66 (یکشنبه 21 مهر 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    4
    تشکرشده 4 در 1 پست
    Array
    ممنونم دوستان داداشم خودش چند بار پیش مشاوره رفت چون زنش حاظر نیست بیاد نتونستند موفق بشند داداشم کاملا اصرار بر طلاق داره حتی زنداداشم هم یه بار بهش گفت من تو رو نمیخوام یه نفر دیگه رو دوست دارم.ولی خانواده زنداداشم مخالف طلاقند اونا همش دخترشون رو گوشزد میکنند که با شوهرت این رفتارها رو نداشته باش ولی فایده نداره.اگه مشاوره حضوری مقدور بود دیگه نمیومدم اینجا

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    4
    تشکرشده 4 در 1 پست
    Array
    خانوادش اومدن اینجا اگه بدونید دختره چه بلوایی به پا کرد جلو چشم ما زد زیر گوش داداشم که خدا بزنه کمرشو دختر پررو منم که ذیگه صبرم تموم شد تا تونستم جیغ و داد راه انداختم و سر آخر هم غش کردم الان هم خیلی نگران داداشم هستم دیگه خودم به این نتیجه رسیدم داداشم زنشو طلاق بده به جاش هفت تا الاغ بده .هنوز یه ساعت از طلاق نگذشته برا داداشم زن میگیرم اونم باکره تا چشای این زنه بی لیاقت در بیاد.والا ماهم زنداداشیم

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 مرداد 00 [ 08:21]
    سطح
    58
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    94

تشکرشده 160 در 69 پست

Array
    از نوشته هاتون مشخصه که یه سری چیزا رو نمی دونید
    زن در اسلام به هیچوجه موظف نیست که کارهای خونه رو انجام بده حتی اگه بخواد انجام هم بده می تونه طلب از شوهرش مزد کنه شما می فرمایید که زن برادرتون از خانواده پولداری هستند مطابق قوانین شرع و اسلام برادر شما موظفه برای همسرش خدمتکار هم بگیره اگه باور ندارید از علمای دینی بپرسید..اینکه ایشون از نظر شما به خوشگذرونی مشغول هستند یا رفتار مناسبی ندارند به شما یا دیگران مربوط نیست فقط به خودشون و شوهرشون مربوطه, درمورد اینکه ایشون می خوان شوهرشون با شما ارتباط نداشته باشه یا 1-به دید نامناسب ایشون و پیش فرض های ذهنی ایشون ممکنه ربط داشته باشه 2- یا شما و خانواده تون واقعا کاری کردید که زن برادرتون روی روابط شوهرشون با شما حساس شدند...
    شما هم حساسیت برادرتون رو با این جمله "زنت نمی خواد با ما رابطه داشته باشی نداشته باش" افزایش دادید...برادرها روی خواهراشون حساسند و یه مرد وقتی ببینه خواهرش با حالت تاثر این حرف رو می زنه نمی تونه نسبت به زنش عصبانی نشه(مخصوصا توی ایران)
    شما یه حرف زدید که یه معنا داشته با حرکاتتون عکسش رو به برادرتون القا کردید...میزان و نوع احترام توی خانواده ها با هم فرق می کنه توی یه خانواده اعضای خانواده با یه سری جملات محبتشون رو نشون می دن بقیه با یه لحن دیگه...من یه برادر دارم ازش تشکر می کنی می گه خواهش می کنم خنگول! برادر دومی من در حالت مشابه می گه "زر زیادی می زنی ها"(یعنی تشک لازم نیست وظیفمه) برادر سومی می گه قابلی نداشت ...
    اگه توی یه خانواده شلوغ بزرگ شده باشید پرسرو صدا و شلوغ هستید اگه توی یه خانواده آروم ,آروم و بی سر و صدا هستید و آروم حرف می زنید تفاوت فرهنگی شما و خانواده زن برادرتون اینجا خودش رو نشون می ده
    شما که از ریشه مشکلات اونا خبر ندارید بهتره نه در ظاهر و نه در باطن توی مسائل اونها دخالت نکنید
    برادر شما می خواد زنشو طلاق بده بده شما اون وسط آتیش نسوزونید..
    به عنوان دختری که خواهر شوهر دو تا عروسه بهتون می گم هیچ خانواده اسم و رسم داری دختر باکره رو به مرد زن طلاق داده نمی ده تهرانی های اصیل یه ضرب المثل جالبی توی این زمینه دارن که می گه زن مرده رو زنش بده زن طلاق داده رو....بقیه ش رو می تونید بپرسید
    معمولا توی جامعه ما خصوصا جامعه سنتی اعتقاد دارن کسی که یکبار زنش رو طلاق می ده ممکنه دختر اونا رو هم بعد از یه مدت زندگی طلاق بده و برای همین حتی اگه شما هزاربرابر بیشتر از اینجا هم زبون بریزید و خواستگاری برید هیچ خانواده اصیلی راضی نمی شه مگه اینکه برادر شما فوق العاده ثروتمند باشه که با توجه به نوشته های شما نیست یا دختری از خانواده های پایین تر از سطح خودتون پیدا کنید

9. 3 کاربر از پست مفید nana0cute تشکرکرده اند .

shabe niloofari (دوشنبه 22 مهر 92), مطهره66 (یکشنبه 21 مهر 92), ساحل75 (پنجشنبه 25 مهر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 مهر 92 [ 16:48]
    سطح
    3
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 18 در 8 پست

Array
    من یه پیشنهاد عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــی دارم:
    میگین چی؟
    خب الان میگم:
    ببینین داداش گل شما میبایست درس همون رفتاریو کنه که اون زن باهاش میکنه!
    اگه 2 بار تحقیر شه،اگه 2 بار تو ذوقی بخوره،اگه بی توجهی و نه بشنوه رام میـــشه!!
    باور کنین بهترین روشه و واقعا جواب میده.

11. 2 کاربر از پست مفید Alireza-Amiri تشکرکرده اند .

capitan (دوشنبه 22 مهر 92), مطهره66 (یکشنبه 21 مهر 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    4
    تشکرشده 4 در 1 پست
    Array
    من همه چیز رو میدونم.ولی این انصافه که خانم خودشون بدون اجازه شوهربرند با دوستاشون بیرون و داداشم کنسرو بخوره؟
    من هیچ وقت تو زندگیشون دخالت نکردم فقط قضیه امشب که جلو چشم همه به داداشم سیلی زد کنترلم رو از دست دادم چون داداشم گفت این زن زندگی نیست تو اسلام گفته شد زن مرد رو بزنه؟بی اجازش بره بیرون؟با لحن بد باهاش حرف بزنه؟نزاره شوهرش بیاد خانوادشو ببینه؟دین و ایمونش رو به سخره بگیره؟جلو همه تحقیرش کنه
    .من خیلی مردای طلاق گرفته سراغ دارم که با زن باکره ازدواج کردند.بعدشم من کی گفتم وضع مالی داداشم خوب نیست براش خونه خرید ماشین خرید طلا و جواهر باشه میگیم وظیفش بود ولی اون زن باید قدر محبتاشو بدونه یا نه.من خودم هم زنم همه به من میگند تو چیکار میکنی که شوهرت و خانوادش عین پروانه دورت میگردند میگم احترام احترام احترام.هنوز یادم نمیاد شوهرم رو تو جمع با اسم کوچیک صدا زده باشم.ولی ایشون به داداشم میگه (هوی با توام) حتی از هردوشون پرسیدم هیچ کدومشون از نظر جنسی مشکلی ندارند.چرا همش فکر میکنید تمام تقصیرا گردن مرداست؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

من همه چیز رو میدونم.ولی این انصافه که خانم خودشون بدون اجازه شوهربرند با دوستاشون بیرون و داداشم کنسرو بخوره؟
    من هیچ وقت تو زندگیشون دخالت نکردم فقط قضیه امشب که جلو چشم همه به داداشم سیلی زد کنترلم رو از دست دادم چون داداشم گفت این زن زندگی نیست تو اسلام گفته شد زن مرد رو بزنه؟بی اجازش بره بیرون؟با لحن بد باهاش حرف بزنه؟نزاره شوهرش بیاد خانوادشو ببینه؟دین و ایمونش رو به سخره بگیره؟جلو همه تحقیرش کنه
    .من خیلی مردای طلاق گرفته سراغ دارم که با زن باکره ازدواج کردند.بعدشم من کی گفتم وضع مالی داداشم خوب نیست براش خونه خرید ماشین خرید طلا و جواهر باشه میگیم وظیفش بود ولی اون زن باید قدر محبتاشو بدونه یا نه.من خودم هم زنم همه به من میگند تو چیکار میکنی که شوهرت و خانوادش عین پروانه دورت میگردند میگم احترام احترام احترام.هنوز یادم نمیاد شوهرم رو تو جمع با اسم کوچیک صدا زده باشم.ولی ایشون به داداشم میگه (هوی با توام) حتی از هردوشون پرسیدم هیچ کدومشون از نظر جنسی مشکلی ندارند.چرا همش فکر میکنید تمام تقصیرا گردن مرداست؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

بد نیست خانم هایی که فکر میکنند فقط زنه که حقوق داره مطالعه کنند

1. پذیرش ریاست شوهر: اگر در زندگی زناشویی و خانوادگی مشکلی و مسئله ای پیش آمد، حل آن با نظر نهایی شوهر است،‌ البته این وظیفه ی شوهر، نباید خارج از حسن معاشرت و معاضدت،‌ شرع و قانون باشد و باعث سوء استفاده ی شوهر شود .

2. تمکین زن نسبت به مرد: زن باید در نزدیکی جنسی و دیگر بهره های شهوی مرد با او ، حالت پذیرش و آمادگی در حد توانایی جسمی و روحی، بنابر انتظار عرف داشته باشد. مگر این که دارای عذر شرعی و قانونی مثل عادت زنانگی، مریضی و ... باشد.

3. تبعیت از مرد در محل اقامتگاه و مسکن، مگر این که این اختیار را شوهر به زن واگذار کرده باشد و یا خلاف شأن اجتماعی زن باشد و یا ضرر جانی و جسمی برای زن داشته باشد.

4. تبعیت از مرد، در خروج از منزل و ورود دیگران به منزل،‌ در حد عرف، مگر این که برای انجام تکالیف دینی مثل حج واجب و یا برای انجام مداوا، یا ماندن در خانه ضرر جانی، بدنی و شرافتی، ‌برای زن وجود داشته باشد.

5 . تبعیت از مرد در اصل شاغل بودن و نوع شغل، در صورتی که خلاف انتظار عرف زمان، مکان و موقعیت و جنسیت زن و مرد باشد.

- - - Updated - - -

بد نیست خانم هایی که فکر میکنند فقط زنه که حقوق داره مطالعه کنند

1. پذیرش ریاست شوهر: اگر در زندگی زناشویی و خانوادگی مشکلی و مسئله ای پیش آمد، حل آن با نظر نهایی شوهر است،‌ البته این وظیفه ی شوهر، نباید خارج از حسن معاشرت و معاضدت،‌ شرع و قانون باشد و باعث سوء استفاده ی شوهر شود .

2. تمکین زن نسبت به مرد: زن باید در نزدیکی جنسی و دیگر بهره های شهوی مرد با او ، حالت پذیرش و آمادگی در حد توانایی جسمی و روحی، بنابر انتظار عرف داشته باشد. مگر این که دارای عذر شرعی و قانونی مثل عادت زنانگی، مریضی و ... باشد.

3. تبعیت از مرد در محل اقامتگاه و مسکن، مگر این که این اختیار را شوهر به زن واگذار کرده باشد و یا خلاف شأن اجتماعی زن باشد و یا ضرر جانی و جسمی برای زن داشته باشد.

4. تبعیت از مرد، در خروج از منزل و ورود دیگران به منزل،‌ در حد عرف، مگر این که برای انجام تکالیف دینی مثل حج واجب و یا برای انجام مداوا، یا ماندن در خانه ضرر جانی، بدنی و شرافتی، ‌برای زن وجود داشته باشد.

5 . تبعیت از مرد در اصل شاغل بودن و نوع شغل، در صورتی که خلاف انتظار عرف زمان، مکان و موقعیت و جنسیت زن و مرد باشد.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 93 [ 16:12]
    سطح
    29
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    536

تشکرشده 560 در 192 پست

Array
    علیرضا نظر خوبی داد شاید مشکل برادر شما هم باشه ، برادر شما باید یکم اقتدار داشته باشه. برادر شما نباید اجازه بده اینجوری باهاش برخورد بشه گاهی ایستادگی جلوی این رفتارها حتی باعث استحکام روابط میشه.

nana0cute عزیز از نوشته های شما هم معلومه زیادی چیز میدونی،مثل اینکه نخوندی مراجعه کننده چی نوشته ، ما بر اساس نوشته ها نظر میدیم نه این مسخره بازیای من درآوردی.
    زنو مرد برابرن هردو باید کار کنن مهریه هم نباید داد مگه واسه نفقه دادن این فقط مرده که لذت میبره!!! اینا در صورتی درسته که همه چیز درست رعایت بشه نه هر چی نه نفع بعضی هاست! هر چی حسن و امتیازه از اسلام گرفتن دادن به خانما بعد میگن اسلام گفته از اون طرف هم فقط دنبال آزادی های اجتماعی زنان اروپان. مطمین باش جایی که یه پسر بخواد سالم زندگی کنه ضرر میکنه بیشتر از این انتظار نمیره، ولی تو همین جامعه جنس زن به مردای هرزه بیشتر اهمیت میده انگار یه کششی توشون هست که تو هرکول هم نیست .

به امید احقاق حق پایمال شده مردان زحمتکش ایرانی پیروزی نزدیک است.
    آره واقعا مرد بره بیرون زحمت بکشه بعد از کارم اومده خونه خانمش واسه شستن ظرفا پول درخواست کنه چه زندگی شیرینی !! خانما یه موقع از حقتون نگذریدا

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 مرداد 93 [ 14:45]
    سطح
    16
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 4 در 4 پست

Array
    سلام.خیلی خوبه که نگران برادرتون هستید ولی خواهش می کنم بیش از حد واسشون دلسوزی نکنید تا خودشون بتونند درست تصمیم بگیرند.منم اونقدر 4 تا خواهرشوهرم واسش دلسوزی کردند تا زندگیمون و داغون کردند . شما از همه چیز خبر ندارید زندگی مال دو نفر وهر دو اشتباه دارند یکی بیشتر و یکی کمتر .وقتی شما اینجوری برخورد می کنید برادرتون دیگه به اشتباهات خودش فکر نمی کنه و باور می کنه که بهش ظلم شده در صورتیکه ممکنه این طور نباشه ...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)