میخوام با زنی ازدواج کنم که بار دومشه ازدواج میکنه از دلیل طلاقش باخبرم وتازه طلاق گرفته. من ازدواج اولمه. به شدت به هم علاقه مندیم یعنی در واقع عاشق هم هستیم. عشق اون به من خیلی بیشتره کاملا اینو حس میکنم و اگر گسی باشه که بعد از مادرم منو دوست داشته باشه اونه. یک دختر 10 ساله داره که البته با پدرش زندگی میکنه. بعد از 33 سال که از عمرم میگذره و رابطه های زیادی داشتم این اولین کسیه که میدونم واقعا عاشق منه و منو فقط به خاطر خودم میخواد. در ظمن حتی مهریه از من نمیخواد طلا وجیزای دیگه هم نمیخواد و میگه حتی بامن حاضره توی یه خونه 50 متری زندگی کنه. من هم عاشقشم و ازته قلبم دوستش دارم.اون تحصیلاتش دیپلمه و من لیسانس دارم. 5 سال هم از من بزرگ تره. ولی برای من اصلا مهم نیست. واقعا وقتی کنارشم احساس خوشبختی میکنم.ما تقریبا 6 ماهه باهم آشنا شدیم و آشناییمون خیلی اتفاقی در دفتر یک وکیل اتفاق افتاد و اول و دومی نداشت هر دونفر همدیگه رو که دیدیم به هم علاقه مند شدیم. از نکات مثبتش میتونم بگم بسیار خوش اخلاق و خنده رو خیلی صبور؛ بسیار صادق و راستگو حتی اگر موضوع به ضررش باشه بازم دروغ نمیگه؛ کاملا منصفانه برخورد میکنه باهر چیزی ؛مادیات براش مهم نیست؛ خیلی عاطفی و احساساتی مثل خودم؛کاملا منو درک میکنه و حالات منو متوجه میشه و اهمیت میده حتی به کوچکترین چیز من اهمیت میده و براش مهمه؛ خیلی با گذشت و مهربونه و کاملا میتونم عشقو توی چشماش ببینم و من دیگه الان بعد از 33 سال زندگی میتونم بفهمم کی داره فیلم بازی میکنه و کی راست میگه. و در ظمن به خاطر من حاضره از همه چیز بگذره و وقتی میگم همه چیز یعنی واقعا همه چیز به نظر شما ما میتونیم یه روج خوشبخت باشیم و تا آخر زندگیمون کنار هم خوب و خوشبخت زندگی کنیم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)