به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30
    Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    پنجشنبه 04 مهر 92 [ 09:52]
    سطح
    1
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    14

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

Exclamation باید در مورد گذشته ام بگویم

سلام بچه ها .من ahmadi00 هستم . حالا اگه من رو نمی شناسید مهم نیست

دانشجوی ارشد ۲۴ ساله و مرد هستم .

یک موضوعی برام پیش اومده که می خوام باتون مطرح کنم .

می خوام ازدواج کنم . شرایط ازدواج رو هم الان به طور کامل ندارم و می خوام هر جا رفتم خواستگاری بگم که ۴ سال دخترشون رو عقد کرده نگه دارم و بعدش ازدواج می کنم .

به نتیجه رسیدم که باید در مورد عقایدم و گذشتم با دختری که می خوام باش ازدواج کنم حرف بزنم . اما موضوع اینکه خانوادم می گند حالا اگه می خوای در مورد عقایدت حرف بزن اما در مورد گذشته ات و دوست دخترات نباید حرف بزنی و زشته و می خوای بگی که چی رو ثابت کنی و از این حرفا

اما من می گم که با عقایدی که من دارم وقتی با دختری در موردشون حرف نزنم فکر می کنه من بی بند و بارم . حداقل می خوام بگم که اهل روابط جنسی نبودم !

حق با منه یا خانوادم ؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 12 مهر 92 [ 13:56]
    سطح
    1
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    7 days registeredTagger Second Class
    تشکرها
    1

تشکرشده 8 در 4 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadi..00 نمایش پست ها
    سلام بچه ها .من ahmadi00 هستم . حالا اگه من رو نمی شناسید مهم نیست

دانشجوی ارشد ۲۴ ساله و مرد هستم .

یک موضوعی برام پیش اومده که می خوام باتون مطرح کنم .

می خوام ازدواج کنم . شرایط ازدواج رو هم الان به طور کامل ندارم و می خوام هر جا رفتم خواستگاری بگم که ۴ سال دخترشون رو عقد کرده نگه دارم و بعدش ازدواج می کنم .

به نتیجه رسیدم که باید در مورد عقایدم و گذشتم با دختری که می خوام باش ازدواج کنم حرف بزنم . اما موضوع اینکه خانوادم می گند حالا اگه می خوای در مورد عقایدت حرف بزن اما در مورد گذشته ات و دوست دخترات نباید حرف بزنی و زشته و می خوای بگی که چی رو ثابت کنی و از این حرفا

اما من می گم که با عقایدی که من دارم وقتی با دختری در موردشون حرف نزنم فکر می کنه من بی بند و بارم . حداقل می خوام بگم که اهل روابط جنسی نبودم !

حق با منه یا خانوادم ؟

سلام میشه یکم از عقایدتون بگید
    با توجه به شناختی که از خودت داری اگه با این فرد که همه گذشته ات رو میدونه ازدواج کنی میتونی اعتماد شو همیشه داشته باشی

3. کاربر روبرو از پست مفید مهشید 21 تشکرکرده است .

ahmadi..00 (یکشنبه 31 شهریور 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    14

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    نه نمی شه عقایدم رو توضیح بدم . شما اصلا فکر کن من به چیزی اعتقاد ندارم .

اگه با این فرد که همه گذشته ات رو میدونه ازدواج کنی میتونی اعتماد شو همیشه داشته باشی
    نمی دونم . هم بستگی به اون آدم داره و هم بستگی به خودم داره .

اگه بخوام ازدواج کنم حتما خانوادم سراغ یک خانواده ی سنتی می روند و منم گفتم می خوام با یک دختری که ۴ یا ۵سال ازم کوچک تر باشه و ترجیحا هنوز دانشگاه نرفته باشه ازدواج کنم .

به نوعی با خانوادم توافق کردم که هم حرف اون ها باشه هم حرف من

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 خرداد 93 [ 18:51]
    سطح
    16
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    75

تشکرشده 139 در 73 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadi..00 نمایش پست ها
    نه نمی شه عقایدم رو توضیح بدم . شما اصلا فکر کن من به چیزی اعتقاد ندارم .

نمی دونم . هم بستگی به اون آدم داره و هم بستگی به خودم داره .

اگه بخوام ازدواج کنم حتما خانوادم سراغ یک خانواده ی سنتی می روند و منم گفتم می خوام با یک دختری که ۴ یا ۵سال ازم کوچک تر باشه و ترجیحا هنوز دانشگاه نرفته باشه ازدواج کنم .

به نوعی با خانوادم توافق کردم که هم حرف اون ها باشه هم حرف من

ببخشید شما شرایط ازدواج ندارید, چرا می خواین ازدواج کنید؟
    شما هنوز مستقل نشدید چون نمی تونید همسر آیندتون رو خودتون انتخاب کنید.

6. 3 کاربر از پست مفید اسکارلت تشکرکرده اند .

ahmadi..00 (دوشنبه 01 مهر 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 01 مهر 92), نگاه (دوشنبه 01 مهر 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    من با نظر اسکارلت موافقم. با عقایدی که شما دارید دختر یک خانواده سنتی که آفتاب و مهتاب ندیده است به درد شما نمی خورد. چون عقایدتان با هم فرق دارد و از لحاظ شیوه زندگی کفو شما نیست. من فکر می کنم این تردید شما هم درباره گذشته به این دلیل است که خودتان هم به این نکته واقف هستید اما خانواده شما اصرار دارند .

چه اشکالی دارد که با دختری مثل خودتان که رابطه دوستی بدون ارتباط جنسی داشته است ازدواج کنید؟ برای پسری مثل شما پیدا کردن چنین دختری از آب خوردن راحت تر است. چرا اصرار دارید دختر کم سن و بدون رابطه باشد؟

8. 4 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

ahmadi..00 (دوشنبه 01 مهر 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 01 مهر 92), نگاه (دوشنبه 01 مهر 92), اسکارلت (دوشنبه 01 مهر 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array
    سلام

شما خیلی کلی توضیح دادید و نمیشه درست راهنمایی کرد.با این وصف می خواهم خارج از مبحث مشاوره و به زبان عامه برایت بنویسم.

خیلی واضح بگم، هیچ خانواده ای قبول نمی کند که دخترشان را 4 سال عقد کرده در خانه پدرش بماند، اگر می خوای 4 سال در عقد بمانی، الان هم که شرایط ازدواج نداری پس 4 سال دیگه اقدام کن، هیچ معنی ندارد که شما وقتی شرایط ازدواج نداری بخوای ازدواج کنی.اگر به ازدواج نیاز داری 4 سال در عقد بودن یعنی چی؟

خیلی رُک و بدون تعارف بهت بگم، الان اونای که شغل و موقعیت هم دارن در ازدواج و تأمین یک زندگی مناسب مانده اند، چه برسد به شخصی که هیچ شرایطی از ازدواج را ندارد.

این را برای زمانی می گم که شما شرایط ازدواج داشته باشید: بیان اعتقاداتی که شما به آن اشاره ای نکرده اید، بسیار صحیح است، در مراحل آشنایی بیان نشود در زندگی مشترک برایت مشکل ایجاد خواهد کرد.اما در خصوص روابط گذشته ات، این به شخص شما و فردی که برای ازدواج انتخاب می کنی مربوط می شود، و قطعا" هم باید منتظر این باشی که پس از بیان آن با جواب نه مواجه شوی، چون به قول دوستان،دختر آفتاب مهتاب ندیده پذیرش چنین مسائلی برایش دشوار خواهد بود
    سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

مجله علم ورزش

10. 6 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

ahmadi..00 (دوشنبه 01 مهر 92), del (چهارشنبه 03 مهر 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 01 مهر 92), فرشته مهربان (دوشنبه 01 مهر 92), نگاه (دوشنبه 01 مهر 92), اسکارلت (دوشنبه 01 مهر 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    14

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    ببخشید شما شرایط ازدواج ندارید, چرا می خواین ازدواج کنید؟
    شما هنوز مستقل نشدید چون نمی تونید همسر آیندتون رو خودتون انتخاب کنید.
    به نظر خودم ۵ یا ۶ ساله دیگه در بهترین حالت شرایط ایده آل خودم رو برای ازدواج دارم .
    اما راستش نمی تونم تا اون موقع تنها باشم .

اولش سخت نیست که دوست دختر نداشته باشم اما بعد از دو یا سه ماه که دوست نداشته باشم افسرده می شم و انگیزم برای انجام کارام کم می شه .
    اگه بخوام ۵ یا ۶ سال هم دوست نداشته باشم که هیچ . باید برم دار المجانین !

دوستی هم دردسر های خودش رو داره . خیلی موقع ها هم مجبوری برای اینکه دوست دخترت از دستت ناراحت نشه بش دروغ بگی .
    بعدشم اگه خانوادش اون را با شما ببینه یا پلیس بتون مشکوک بشه باز یک عالمه دردسر دارید . آخه دوست دختر آخرم رو پسر آبجیش با من دید و یک عالمه دردسر برای اون بوجود اومد .

پس به نظرم راهی به جز ازدواج ندارم .

چه اشکالی دارد که با دختری مثل خودتان که رابطه دوستی بدون ارتباط جنسی داشته است ازدواج کنید؟ برای پسری مثل شما پیدا کردن چنین دختری از آب خوردن راحت تر است. چرا اصرار دارید دختر کم سن و بدون رابطه باشد؟

خانوادم می گویند که بعضی از دخترهای همین خانواده های سنتی هم از لحاظ عقیدتی شاید به من نزدیک باشند یا بتوانند فردی مثله من را بپذیرند .

با یکی از دوست دختر هایم واقعا قصد ازدواج داشتم اما خانواده ام قبول نکردند که بروند خواستگاری و گفته اند اگر می خواهی با همچین دخترهایی ازدواج کنی می تونی اما ما نه برات خواستگاری می ریم و نه در مراسمت شرکت می کنیم و منم با این وضعی که دارم خودم نمی تونم نتهایی برم خواستگاری .

به نظرم یک دختر کم سن رو راحت تر می تونم بش اعتماد کنم که اهل روابط جنسی نبوده . ما ایرانی هام که یک روده ی راست هم تو شکممون نیست . آحه دختری که رابطه ی جنسی با پسری داشته که نمی گه .

بعدشم این موضوع برام خیلییییییییییییییی مهمه .

خیلی واضح بگم، هیچ خانواده ای قبول نمی کند که دخترشان را 4 سال عقد کرده در خانه پدرش بماند، اگر می خوای 4 سال در عقد بمانی، الان هم که شرایط ازدواج نداری پس 4 سال دیگه اقدام کن، هیچ معنی ندارد که شما وقتی شرایط ازدواج نداری بخوای ازدواج کنی.اگر به ازدواج نیاز داری 4 سال در عقد بودن یعنی چی؟

خیلی رُک و بدون تعارف بهت بگم، الان اونای که شغل و موقعیت هم دارن در ازدواج و تأمین یک زندگی مناسب مانده اند، چه برسد به شخصی که هیچ شرایطی از ازدواج را ندارد.

کیوان جان شاید بتونم نداشتن رابطه ی جنسی رو برای ده ساله دیگه هم تحمل کنم اما اینکه دوست دختر نداشته باشم رو نمی تونم .
    واقعا می گم . چندین بار امتحانش کردم .

حالا اگه من رفتم خواستگاری و خانواده ای قبول کردن چی ؟ یعنی اگه همچین خانواده ای پیدا شد که مثلا از نظر جایگاه اجتماعی و وضعیت اقتصادی وضعشون از ما بدتر بود و قبول کردند چی ؟
    مثلا دختره به جز من یک خواستگار بقال و یک خواستگار قصاب داشته باشه و بگویند داماد ما داره ارشدش رو توی یک رشته ی مهندسی پرطرفدار در یک دانشگاه خوب می خونه و آینده ی خوبی داره .

کارم داشتم ولی خودم کمتر از یک ماهه که بی خیالش شدم تا ارشدم رو بدون دغدغه ی کار بخونم و البته از کارم هم خوشم نمی یومد .

اما در خصوص روابط گذشته ات، این به شخص شما و فردی که برای ازدواج انتخاب می کنی مربوط می شود، و قطعا" هم باید منتظر این باشی که پس از بیان آن با جواب نه مواجه شوی، چون به قول دوستان،دختر آفتاب مهتاب ندیده پذیرش چنین مسائلی برایش دشوار خواهد بود
    یعنی به نظرتون این حق رو دارم که در مورد گذشتم حرفی نزنم ؟

فکر می کنید گذشته ی من انقدر بده که دختره بعد از شنیدنش بگه نه ؟ مگه من چکار کردم . تازه من می خوام بگم که دختره بفهمه بی بند و بار نبودم که اگه هست پاشو از زندگیم بکشه بیرون
    ویرایش توسط ahmadi..00 : دوشنبه 01 مهر 92 در ساعت 00:58

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array
    با این نوشته های شما به خوبی می توان متوجه شد که شما اصلا" امادگی ازدواج را ندارید، یعنی فکر شما هنوز برای این کار آماده نیست.
    سعی کن در تفکرات و عقایدت بازنگری کنی.

اصلا" قابل قبول و منطقی نیست که بدون دوست دختر دوام نمی آورم! این حرف بی پایه و اساس است. و باید روی خودت کار کنی تا چنین عقایدی نداشته باشی

شما ارشد بگیری و موقعیت خوب اجتماعی داشته باشی حاضری با یه دختر که از هر لحاظ از خودت پایین تر است زندگی کنی! نوع دیدگاه شما هم متأسفانه اشتباه است. شاید در اول پذیریش ان برایت آسان باشد اما در زندگی متأسفانه خیر.

دوست عزیز زندگی امروزه توان اداره زندگی می خواهد، مردم که دخترشان را از سر راه نیاورده اند که فقط به خاطر مدرک شما دخترشان بین آسمان و زمین نگه دارند. شما فکر می کنی امروزه فقط با مدرک تحصیلی دختر رو شوهر میدن؟ اتفاقا" به همون قصاب یا بقال سر کوچه دختر رو میدن، نه به مدرک.

مدرک امنیت شغلی دارد؟ خیر ندارد، آمار مدرک دارهای بیکار زیاد داریم حتی دکترا، مدرک امنیت تأمین یک زندگی آرام و مناسب را دارد؟ نه ندارد.

سعی کن یه مقدار به خودت و به نوع نگرشت فکر کنی، در ازدواج هر چقدر صبورانه تر اقدام کنی موفق تر خواهی بود، می خوای با یه دختر عقد کنی و 4 سال فقط نیاز عاطفی ات را تأمین کنی؟

به این سوال جواب بده، بعد 4 سال شما بنابر دلایلی منصرف شدی و فهمیدی که الان او دیگر او مناسب تو نیست، و دختر را طلاق دادی تکلیف اون چیه؟ زندگی ما آدم ها پر از احتمالات هست،و شما نمی توانی به تفکری تکیه کنی که مانند یک دیوار استحکام مناسبی ندارد و هر لحظه امکان دارد بر سرت آوار شود.

تعریف بی بند و باری برای هر آدمی متفاوت است، برای یک خانواده، روابط متعدد با جنس مخالف یعنی بی بند و باری
    همانطور که عرض کردم گفتن از زندگی گذشته به شما و دختری که انتخاب می کنی بستگی دارد

در پایان

این که می گم روی نوع نگرشت نسبت به زندگی و ازدواج تجدید نظر کن، یک هشدار است و توصیه می کنم آن را جدی بگیری، همانقدر که انتظار پذیرش داری همانقدر هم انتظار داشته باش که مورد قبول واقع نشوی

توصیه بعدی: حتما" به مشاوره حضوری مراجعه کنید
    سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

مجله علم ورزش

13. 4 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

ahmadi..00 (دوشنبه 01 مهر 92), khoshkhabar (سه شنبه 02 مهر 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 01 مهر 92), پرنده غريب (دوشنبه 01 مهر 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    14

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    با حرفایی که اینجا بم زدید امشب خوابم نمی ره و بنابراین تصمیم گرفتم جواب ارسالتون رو بدم

تعریف بی بند و باری برای هر آدمی متفاوت است، برای یک خانواده، روابط متعدد با جنس مخالف یعنی بی بند و باری
    اگه منظورتون من بودم باید بگم که اگه من دوست دختر زیاد داشتم به خاطر هوس بازی ام نبود که بی خیاله یکی بشم و برم سراغ یکی دیگه . هر دفعه می خواستم کلا بی خیاله دوستی با جنس مخالف بشم اما بعد از چند ماه که افسرده می شدم و زندگی ام روال عادی اش رو از دست می داد دوباره سراغ این جور دوستی ها می رفتم . پس بهتره در مورد گذشتم در جلسه ی خواستگاری حرف نزنم

دوست عزیز زندگی امروزه توان اداره زندگی می خواهد، مردم که دخترشان را از سر راه نیاورده اند که فقط به خاطر مدرک شما دخترشان بین آسمان و زمین نگه دارند. شما فکر می کنی امروزه فقط با مدرک تحصیلی دختر رو شوهر میدن؟ اتفاقا" به همون قصاب یا بقال سر کوچه دختر رو میدن، نه به مدرک.
    کاش هفده هجده سالم که بود به جای درس خواندن می رفتم سراغ شغل آزاد . تا الان تشکیل خانواده داده بودم و یک زندگی آروم و بی دردسر داشتم و حتما وضع مالی نسبتا خوبی هم داشتم .

این هم جون کندم و درس خوندم . توی دوران جوانی ام که باید خوش می گذروندم همش در حال درس خوندن برای کنکور بودم و بعدشم توی رشته ی سختی مثله برق توی دانشگاه ادامه ی تحصیل دادم . آخرش که چی ؟
    بدبختی انقدر برای درسم زحمت کشیدم که دلم نمی یاد بی خیالش بشم .

شما ارشد بگیری و موقعیت خوب اجتماعی داشته باشی حاضری با یه دختر که از هر لحاظ از خودت پایین تر است زندگی کنی! نوع دیدگاه شما هم متأسفانه اشتباه است. شاید در اول پذیریش ان برایت آسان باشد اما در زندگی متأسفانه خیر.
    برای من اینکه خانواده ی همسرم وضع اقتصادی یا فرهنگی اش چطور باشد اهمیت بسیار کمی دارد .

توصیه بعدی: حتما" به مشاوره حضوری مراجعه کنید
    تا الان مراجعه کردم . شاید دوباره هم مراجعه کردم .

می خواستم بم بگید که تصمیمم درسته و راهه درستی رو می رم که می خوام در مورد عقاید و گذشتم تو خواستگاری حرف بزنم .
    می خوام بی خیاله دوست دختر و ......... بشم و مثله بچه ی آدم ازدواج کنم .

اما نا امیدم کردید . حتی یک نفر هم نگفت که کار من درسته .

کیوان من نه می تونم و نه می خوام که تا ۵ یا ۶ ساله دیگه بی خیاله ازدواج و دوستی بشم .
    ویرایش توسط ahmadi..00 : دوشنبه 01 مهر 92 در ساعت 03:13

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    به نظر من آدم وقتی یک اخلاقی دارد نمی تواند پنهان کند. آن هم به این شدت. اگر در جلسه خواستگاری نگویید هم این خصوصیت بارز خودش را نشان می دهد و شما متهم به عدم صداقت می شوید. اگر می خواهید طبق نظر خانواده پیش بروید و آنها یک دختر ساده برای شما انتخاب کنند پس باید خود شما هم طوری بشوی که بتوانی همسر چنین دختری باشی. روابط را به کل حتی در فکرت کنار بگذاری ، چت نکنی و کلا به جای توجیه گذشته خودت ، از آن پشیمان شوی و کنارش بگذاری.
    اما این طور که شما می گویی ، اصلا نمی خواهی چنین کاری بکنی و عوض شوی و می گویی اگر بتوانم کار گذشته ام را ادامه می دهم. خوب وقتی این طور است حتی اگر به زبان هم نیاوری از رفتار ، حالت نگاه و چهره ، کردار ، ارتباطات و ... مشخص می شود.
    آن وقت می خواهی چه کار کنی ؟
    حداقل این است که اگر خانواده هم می خواهند برایت دختر پیدا کنند باید دختری باشد که کمی باز باشد و اعتقادات خانواده اش مثل شما باشد. و این حرف ها برایش عادی باشد. متاسفانه خانواده شما فکر می کنند ( حتی اگر نگویند ) که اگر دختری متفاوت با شما برایتان انتخاب کنند شما تغییر عقیده می دهی و عوض می شوی! در حالی که زن ها ازدواج نمی کنند که مردان را اصلاح کنند. بلکه همواره به خانم ها می گویند همسرتان را همان طور که هست بپذیرید و بدانید قدرت تغییرش را ندارید.
    آقای محترم ازدواج معجزه نمی کند. اگر خانواده شما با کارها و عقاید شما مخالف هستند و خواهان تغییر شما هستند ، بهتر است به جای اینکه با خواستگاری رفتن ! این کار را بکنند خودشان به شما نزدیک شوند و سعی کنند به شما برای اصلاح زندگی تان کمک کنند.

16. 3 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

ahmadi..00 (دوشنبه 01 مهر 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 01 مهر 92), اسکارلت (دوشنبه 01 مهر 92)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)