به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 01 فروردین 93 [ 22:56]
    سطح
    8
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

دچار اختلال روحی روانی شدم

با سلام به همگی دوستان
    نمیدونم از کجا شروع کنم گفتنش واسم سخته سعی خودم رو میکنم بتونم مشکلم رو کامل بگم که دوستان بتونن بهترمنو راهنماییم کنن

الان سه ساله یا شایدم چهار سال که این مشکلات رو دارم: کم خوابی ( حتی اگه به مقدار کافی هم خوابیده باشم بازم احساس میکنم اصلا نخوابیدم )
    کم اشتها شدم ، اعتماد به نقسم خیلی کم شده ،پرخاشگر شدم،حواس پرتی، فراموشی ( این یه مورد خیلی منو اذیت میکنه) عدم تمرکز و مهمتر از همه بدبینی
    خب حالا اصل داستان
    پسری 28 ساله هستم که تویه یه خونواده مذهبی بزرگ شدم خودم تا 22 سالگی نماز میخوندم که بنا به دلایلی الان دیگه نمیخونم من بزرگترین فرزند خونواده هستم وبه غیر از خودم دوتا برادر کوچکترهم دارم مثل خیلی از پسرها تو 15 سالگی بلوغ شدم منتها تا 18 سالگی فقط کشش داشتم اما بعد از اون متوجه دلیل کشش شدم و همیشه این میل رو تا به الان سرکوب کردم (به صورت خود ارضایی) تا سال سوم دانشگاه مشکلی نداشتم اما کم کم اون مواردی که بالا گفتم در من شکل گرفت اینم بگم درسته که نماز نمیخونم اما به تمامی موارد اخلاقی پایبندم پدرم همیشه من رو نصیحت میکرد که دنبال ناموس مردم نرم و همیشه به من میگفت که از هر دست بدی از همون دست پس میگری خلاصه این موارد شد آویزه گوش ما تا به الان و نتیجه اش شده اینکه من تا الان با هیچ دختری ارتباط نداشتم " هیچ وقت " اون زمان که دانشچو بودم میرفتم دانشگاه کلاس که تموم میشد سریع برمیگشتم خونه الانم کلا تمام وقت سر کارم خب از اینجا به بعد یه مقدار سخته واسم توضیح دادن مشکل
    همون طور که میدونید الان مذهب خیلی داره کمرنگ میشه تو جامعه و سنتها داره از بین میره وقتی اخبار رو تو روزنامه میخونم دلم میگیره بعضی وقتها بغض تو گلوم جمع میشه که چقدر جامعه ولنگو باز شده اما مشکل
    من الان قصد ازدواج ندارم اما وقتی 5 سال آینده رو نگاه میکنم با پیش بینی که از وضعیت موجود دارم اصلا امیدی که بتونم دختری که از نظر اخلاقی مثل خودم باشه پیدا کنم رو ندارم کلا یه جور نا امیدی محض هم افسوس گذشته رو میخورم هم آینده خلاصه بدجور از لحاظ روحی به هم ریختم دوستانم همیشه به من توصیه میکردن که با یه دختر دوست بشم منتها من پیش وجدان خودم میگفتم این خودخواهیه چرا که من با کسی دوست باشم ولی توقع داشته باشم طرف مقابلم تجربه نکرده باشه
    این مشکل بدجور روی من تاثیر گزاشته انگیزه ام رو از دست دادم اصلا نمیتونم تمرکز کنم ازخودم اصلا راضی نیستم سعی کردم با افکارم مقابله کنم برنامه ریزی کنم کارهایی رو که واسه پیشرفتم نیاز دارم منتها هر بار نا تمام رهاشون کردم توروخدا راهنمایی کنید

2. کاربر روبرو از پست مفید morteza85 تشکرکرده است .

ammin (سه شنبه 19 شهریور 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 04 [ 10:31]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,429

تشکرشده 6,478 در 1,819 پست

Array
    سلام دوست عزیز.به نظرم نمیشه بهش گفت اختلال روحی_روانی.من فکرمیکنم شما درجنبه اجتماعی وشخصی(نه صرفاکاری)زندگیت دچارنوعی بی انگیزگی شدید که بازم به نظرمن دلیلش نیازبه همدم ومونس در زندگیت هست....امادرمورد دخترمناسب و همسرآینده به نظرم به نتیجه گیری های شخصیت زیادبها دادی وتعمیمشون دادی به بخش بزرگ یاکل جامعه....دختران مناسب وپخته وپاک هم زیادن که این دغدغه رو دارند پسری پاک باشه که باهاش ازدواج کنند توی همین تالارپستها وتایپیکهای زیادی گویای این مطلب هست والبته سندمن دنیای واقعی هم هست...

- - - Updated - - -

لطفا نوع مشکلت رو جزئی تر بازگو کن.آیا در زمینه مسائل دینی چالش داری؟ظاهر دختران و همسراحتمالی آینده دچارتناقضت میکنه؟خودارضایی مشکلت حاضرت هست یامسأله دیگه داری
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

4. کاربر روبرو از پست مفید ammin تشکرکرده است .

morteza85 (سه شنبه 19 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 02 شهریور 93 [ 10:42]
    سطح
    3
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    8

تشکرشده 12 در 9 پست

Array
    سلام مرتضای عزیز
    خیلی جالبه. اولا من هم مثل شما تازه این سایت رو دیدم و طرح جالبیه خدا خیرشون بده. ثانیا نمی دونم چرا خیلی از تاپیک ها مشکلات منو بیان می کنن که یه عمری تو خودم ریختم و خون دل خوردم و نتونستم به کسی بگم تا خورد شدم.
    من 30 سالمه ام در اثر این مشکلات الان اینقدر شکسته ام که با تمام جرأت می گم احساس آدم های 75 ساله رو دارم. یعنی کسی که هر چی این در و اون در زد به نتیجه ای نرسید الانم موقع رفتنش رسیده. همچین احساسی رو با تمام وجود احساس می کنم.
    سرت رو درد نیارم الان جدیدا بعد از حدود 20 سال دست و پنجه نرم کردن با مرگ کمی اوضاع بهتر شده تونستم یه سری به دنیای مجازی بزنم آدمهای مثل خودم رو پیدا کنم و هم باهاشون همدردی کنم هم بهشون بگم ادامه مسیرشون چه شکلیه. البته من خیلی کوچکم اما شما به بزرگواری خودتون ببخشید که این رو گفتم.

6. کاربر روبرو از پست مفید sabr تشکرکرده است .

morteza85 (سه شنبه 19 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    لطفا نوع مشکلت رو جزئی تر بازگو کن.آیا در زمینه مسائل دینی چالش داری؟ظاهر دختران و همسراحتمالی آینده دچارتناقضت میکنه؟خودارضایی مشکلت حاضرت هست یامسأله دیگه داری
    دوست من مشکل من خود ارضایی نیست مشکل 5 سال آینده اس !! چرا که حس میکنم نسل من کلا منقرض شده از اون ورم نارحت نشی اینو میگم اما من نسبت به این قضیه خیلی بدبینم واصلا نمیتونم قبول کنم من دوست دارم به صورت سنتی ازدواج کنم اونم از شهر خودمون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sabr نمایش پست ها
    سلام مرتضای عزیز
    خیلی جالبه. اولا من هم مثل شما تازه این سایت رو دیدم و طرح جالبیه خدا خیرشون بده. ثانیا نمی دونم چرا خیلی از تاپیک ها مشکلات منو بیان می کنن که یه عمری تو خودم ریختم و خون دل خوردم و نتونستم به کسی بگم تا خورد شدم.
    من 30 سالمه ام در اثر این مشکلات الان اینقدر شکسته ام که با تمام جرأت می گم احساس آدم های 75 ساله رو دارم. یعنی کسی که هر چی این در و اون در زد به نتیجه ای نرسید الانم موقع رفتنش رسیده. همچین احساسی رو با تمام وجود احساس می کنم.
    سرت رو درد نیارم الان جدیدا بعد از حدود 20 سال دست و پنجه نرم کردن با مرگ کمی اوضاع بهتر شده تونستم یه سری به دنیای مجازی بزنم آدمهای مثل خودم رو پیدا کنم و هم باهاشون همدردی کنم هم بهشون بگم ادامه مسیرشون چه شکلیه. البته من خیلی کوچکم اما شما به بزرگواری خودتون ببخشید که این رو گفتم.
    باور کنید واسه خودمم خیلی سخت بود که بتونم بیانش کنم

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 12 در 9 پست

Array
    خب اگه پذیرفتید من تجربه خودم رو بگم.
    من همیشه مشکلات رو اینطوری تحلیل می کردم تا خودم رو پیدا کنم بفهمم کجام:
    همیشه احساس کن توی یک مسابقه رالی با مسیرها و زمان های طولانی (مثل مسابقات پاریس داکار) هستی.
    تو بعضی وقتا پنجر می کنی بعضی وقتا چپ می کنی بعضی وقتها به خاطر زیاد گاز دادن منحرف می شی بعضی وقتا هم خوب حرکت می کنی. پس ببین حرکت همه اش یکنواخت و آرام نیست در گردنه ها نباید آنطوری بری که توی ریگ بیابون و ...
    حرف دلت رو بگم تو الان خیلی ناراحتی و این باعث می شه مرتب به خودت سرکوفت بزنی، چه برای خطاهایی که کردی چه برای تقدیر روزگار. این بدتر می کنه کار رو و این باعث می شه انرژی های مثبت رو جذب نکنی.
    باید اول آرامشت رو حفظ کنی ببینی کجا چپ کرده ای؟ میزان خسارت چقدره؟ تیم ساپورت مسابقات چقدر با شما فاصله دارند؟ لیست وسایل مورد نیاز رو بنویسی که وقتی اومدن حداکثر استفاده از وقت رو بکنی و ...
    فقط بگو
    گرفتی یا نه؟ واضح بود یا نه؟

- - - Updated - - -

خب اگه پذیرفتید من تجربه خودم رو بگم.
    من همیشه مشکلات رو اینطوری تحلیل می کردم تا خودم رو پیدا کنم بفهمم کجام:
    همیشه احساس کن توی یک مسابقه رالی با مسیرها و زمان های طولانی (مثل مسابقات پاریس داکار) هستی.
    تو بعضی وقتا پنجر می کنی بعضی وقتا چپ می کنی بعضی وقتها به خاطر زیاد گاز دادن منحرف می شی بعضی وقتا هم خوب حرکت می کنی. پس ببین حرکت همه اش یکنواخت و آرام نیست در گردنه ها نباید آنطوری بری که توی ریگ بیابون و ...
    حرف دلت رو بگم تو الان خیلی ناراحتی و این باعث می شه مرتب به خودت سرکوفت بزنی، چه برای خطاهایی که کردی چه برای تقدیر روزگار. این بدتر می کنه کار رو و این باعث می شه انرژی های مثبت رو جذب نکنی.
    باید اول آرامشت رو حفظ کنی ببینی کجا چپ کرده ای؟ میزان خسارت چقدره؟ تیم ساپورت مسابقات چقدر با شما فاصله دارند؟ لیست وسایل مورد نیاز رو بنویسی که وقتی اومدن حداکثر استفاده از وقت رو بکنی و ...
    فقط بگو
    گرفتی یا نه؟ واضح بود یا نه؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    درست متوجه نشدم شما میگن الان شرایط اینطوریه باید تصمیم درست رو گرفت اما تصمیم درست چیه؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    3
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 12 در 9 پست

Array
    تصمیم درست اینه که که اول آرامشت رو حفظ کنی. شخصیت ذاتی خودت رو بشناسی. شخصیتی که دستکاری شده رو بشناسی. بعد مقایسه کنی.
    خودت بقیشو می فهمی. خواستی بازم توضیح می دم

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 08 اردیبهشت 93 [ 13:55]
    سطح
    11
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 24 در 15 پست

Array
    سلام دوست عزیز به نظر من شما مشکلی ندارید و فقط بی جهت نگرانید؟....چرا رابطه تان را باخدا از طریق نماز از سر نمی گیرید تا از نگرانیهایتان کاسته شود؟چرا نماز را کنار گذاشتید؟شما که میگویید در این زمانه پسر پاکی هستید؟

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 04 [ 10:31]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,429

تشکرشده 6,478 در 1,819 پست

Array
    اول چراپنج سال دیگه میخای ازدواج کنی به نظرت دیرنیست؟امابرای ازدواچ چه سنتی چه ازمحل کارچه واسطه دوستان پس ازآشنایی اولیه،هر دوطرف مخاطبشون روبامعیارهای اصلیشون میسنجن که این کارمیتونه ازطریق مشاور هم انجام بگیره و تحقیقات محل هم انجام میدی ،درمجموع به نتیجه میرسی که مناسبت هست یانیست.اما اینکه فکرکنی نسل انسان پاک منقرض شده یادرحال انقراضه منطقی نیست.زن ازنفس مردهست این مطابق آیاته پس به اندازه مردان پاک زنان پاک هم وجود دارندو خواهند داشت.مردی هم که نمیخوادپاک باشه مشکل خودشه ودودش به چشم خودش میره.
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    من وقتی اومدم و عضو این سایت شدم انتظارم خیلی بیشتر از این بود چون بعضی تاپیک هایه این سایت رو خونده بودم و ذیذم کاربرایه سایت چه راهکارهایه خوبی رو پیشنهاد میدن و چقدر فعالن و خود من مدتهاست که قصد داشتم مشکلم رو بنویسم که بنا به دلایلی پشیمون شدم اما الان میبینم دوستان خیلی سطحی به قضیه نگاه میکنن نمیخوام نظر کسی رو نقد کنم اما دوست من یعنی از زور خوشی خودم با خودم دارم پنالتی میزنم

من که صحبت از معیار هام نکردم دوست عزیز بنده الان شرایط ازدواج ندارم چرا؟؟؟ چون بدبینم چون پرخاشگرم چون احساس ندارم "خیلی سخته تصورش" نباید اول اینا رو حل کنم بعد به فکر باشم کدوم دختر همین الان فرض کنید حضرت مریم باشه اون دختر وقتی من بدبینم اصلا زندگیمون دووم میاره؟؟؟؟؟؟؟ در ثانی خیلی سخت نیست دوست من شما برگردی به 10 سال پیش ببین روابط بین دختر پسر مثل الان بود؟؟؟؟ یه جور میگی خیلی راحت ادم فکر میکنه تویه یه مملکت اپن مایند داره زندگی میکنه که همه اهل ریا و تظاهر نیستن بله پیدا میشه مثل سوزن در انبار کاه!!!!! الان خیلی از رفیقام که ماشالله از دم همه دخترا رو زیر رو کردن دنبال دختری میگردن که به قول معروف آفتاب مهتاب ندیده باشه
    حس میکنم مشکلم از سطح دانش کاربرا بالاتره چون خیلی سطحی برخورد میکنن با قضیه خیلی دوست دارم مدیر همدردی بیاد و تاپیک رو بخونه و نظرش رو بگه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)