به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array

با مشاورم هم به مشکل خوردم ! در عقایدم دچار تردید شدم!

سلام دوستان
    من تاپیک هایی در اینجا داشتم قبلا
    خلاصه اون ها این بود که من با آقایی برای ازدواج آشنا شدم و در خلال آشنایی دچار مشکل شدیم. این مشکل ها بیشتر به بحث های ارتباطاتی ما در اجتماع مربوط می شد. که من برداشت کردم این آقا روی ارتباطات با جنس مخالف بسیار سخت گیر هستند . روی مسائل دقت و ریز بینی زیادی دارند. در مورد تمام موارد عجول هستند. احساسات محور هستند.
    با توجه به این موارد من به ایشون جواب رد دادم. اما چون تصمیمم با شک و تردید بود به خاطر اصرارهای ایشون و خانواده مجددا قرار شد فکر کنم.
    بنابراین تصمیم گرفتم از یه مشاور کمک بگیرم.

و اما داستان ....
    ما به مشاور مراجعه کردیم و در مورد اختلافاتمون صحبت کردیم. اون در مورد معیارهای ازدواج ما سوال کرد.
    من معیار اول ازدواجم رو ایمان بیان کردم
    و بعد تاکید کردم که منظورم از ایمان بعد فردی ایمان نیست. مثل نماز و روزه و ....
    چرا که اینها اعمال فردی یک شخصه و بین اون و خدای خودش قرار داره .
    تعریف من از نظر ایمان خیرخواه بودن برای دیگران ، آزار نرساندن ، کمک کردن به افراد ستمدیده و مظلوم ، مهربانی ، حقوق دیگران رو در هر شرایطی رعایت کردن ، تهمت نزدن ، توهین نکردن ، برچسب نزدن ، قضاوت نکردن و خوب دیدن آدم هاست.

اگرچه من خودم نماز می خونم ، روزه می گیرم ، هرشب قرآن می خونم و .... اما به نظرم این کارهای من میزان ایمان من رو نشون نمیدن. میزان ایمان من همون میزان خیرخواهی منه .

بنابراین به مشاور گفتم اگر طرف مقابلم نماز نخونه من اجبار به نمازش نمی کنم . اما اگر خیرخواه نباشه ، اگر حسادت کنه و بد دیگران رو بخواد و حقوق اون ها رو رعایت نکنه ،هرگز نمی تونم تحملش کنم

مشاور به من گفت : اعتقادات تو ضعیفه !!!
    گفت انتظار نداشته باش آدمی که نماز نخونه ، صداقت داشته باشه !!!
    و گفت روی دیدگاههام کار کنم .
    و به اون آقا گفت من از نظر اعتقادی در مرتبه ای پایین تر از ایشون قرار دارم.

من حرفهای مشاور رو قبول ندارم و بهش هم گفتم .
    انسان های زیادی تو تمام کشورهای دنیا زندگی می کنند. اون ها مسلمان نیستن و نماز نمی خونن و حتی هیچ دینی ندارن. اما به شدت به اصول اخلاقی پایبندن . هرگز دروغ نمیگن ، هرگز تهمت نمی زنن ، بدقولی نمی کنن و ..... این چطور توجیه میشه ؟؟؟؟

دوستان من همیشه به اصول اخلاقی به شدت پایبند بودم. اما الان دچار تناقض شدم . یعنی من با ایمان نیستم ؟ تعریف من از ایمان درست نیست؟ ایمان یعنی نمازخوندن و روزه گرفتن و زکات دادن ؟؟

پس چرا خدا تو قرآن گفته ای کسانی که ایمان آورده اید ، ایمان بیاورید ؟
    این یعنی اون ها ایمان ظاهری که همون نماز و ... بوده رو رعایت می کردن. اما خدا هم اینو قبول نداشته و انتظار بیشتری از اون ها داشته ! که گفته ای کسانی که ایمان آورده اید ، ایمان بیاورید.

این مورد اولی بود که ما به مشکل خوردیم !
    موارد دیگه ای هم باعث شدن که هم من به مشاورم بدبین بشم و هم مشاورم به من
    من دچار تناقض شدم دوستان !
    یعنی تعریف من از ایمان اشتباهه ؟

Banned
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 آبان 92 [ 09:48]
    سطح
    11
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 194 در 88 پست

Array
    شما اخلاق انسانی رو تعریف کردین که بسیار هم درسته و ارتباطی به ایمان دینی نداره
    هرکسی ممکنه دیندار باشه ولی بسیار بی اخلاق و هرکسی هم بیدین باشه ولی بسیار با اخلاق

متاسفانه مبحث مشاوره در کشور اصلا دیگه هیچ ارتباطی به مشاوره روانشناختی نداره
    بلکه فقط مبلغین مذهبی رو به اسم مشاور جا میزنن و صحبتهای بسیار اشتباهی رو به مراجعین انتقال میدن که جز ضرر هیچی نداره

پس اصلا حرفشون رو جدی نگیرید و تعریف شما هیچ ایرادی نداره

3. 7 کاربر از پست مفید Estaf تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 14 شهریور 92), baranbanoo (پنجشنبه 14 شهریور 92), meinoush (چهارشنبه 13 شهریور 92), m_eros (پنجشنبه 14 شهریور 92), sanjab (چهارشنبه 13 شهریور 92), shapoor (چهارشنبه 13 شهریور 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 13 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 دی 92 [ 19:12]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    14

تشکرشده 64 در 36 پست

Array
    نه عزیزم تعریف شما درسته ولی اگه همرا با نماز وروزه باشه که بهتره اینهایی که گفتید همش انسانیت یک انسان کاملو میرسونه ولی از لحاظ معنوی کامل کامل نیست

5. 4 کاربر از پست مفید roze sefid تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 14 شهریور 92), deljoo_deltang (چهارشنبه 13 شهریور 92), shapoor (چهارشنبه 13 شهریور 92), ویدا@ (پنجشنبه 14 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 26 خرداد 93 [ 18:10]
    سطح
    16
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    216

تشکرشده 138 در 59 پست

Array
    نه عزیزم شما اعتقاداتت مورد قبول هست. اینکه تحمیل هم به کسی نمی خواید بکنید هم نشان می ده شما انسان منطقی هستید. به هر حال شما نماز و روزه رو هم به جا میارید که خوب بسیار هم عالی... حالا این اون مشاور نیست که تعیین می کنه ایا نماز شما قبول هست یا نه یا خالصانه هست یا نه... نه مشاور نه هیچ بنی بشر دیگه ای اجازه این کار رو نداره چون در نهایت تمام این اعمال برای خداست و اونه که از ذات همه باخبره.. چه بسیار افرادی که به قول شما نماز نمی خونند اما نسبت به بقیه ادم بهتری باشند. درست و غلط بودن عبادات ما در حیطه پرودگار و هیچ کس حق نداره به کسی انگ بچسبونه. شما کارت درسته خاااااااانمممممممممممم مهربون

7. 5 کاربر از پست مفید unknown girl تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 14 شهریور 92), baranbanoo (پنجشنبه 14 شهریور 92), shapoor (چهارشنبه 13 شهریور 92), فرهنگ 27 (چهارشنبه 13 شهریور 92), ویدا@ (پنجشنبه 14 شهریور 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    55
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    خب من با این مشاور می تونم به نتیجه برسم ؟
    من دقیقا سر همین مشکلات و اختلافات در تعریف ها و مباحث اعتقادی - اخلاقی - مذهبی با این آقا به مشاور مراجعه کردم.
    الان مشاور به جای قضاوت بین اینکه ما به درد هم می خوریم یا نه !
    به من میگه معیارات درست نیست. به یه مرجع تقلید! مراجعه کن تا اینو بفهمی.
    آیا وظیفه مشاور ازدواج قضاوت کردن در مورد معیارهای منه ؟ یا بررسی انطباق معیارهای من با اون آقا ؟

9. 2 کاربر از پست مفید asemani تشکرکرده اند .

shapoor (چهارشنبه 13 شهریور 92), she (شنبه 16 شهریور 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    عزیزم من در مورد نظر مشاورت نظری دارم (اگر اعتماد متقابلتون از بین رفته شاید بهتر باشه مشاورت رو عوض کنی چون در صورت عدم اعتماد نمی تونی توصیه هاش رو بپذیری) . من خودم هم مشاور نیستم اما در مورد تعریفت از ایمان : درسته که کسی که ایمان داره لازمه اخلاقیات رو رعایت کنه ولی این به این معنی نیست که هر کس اخلاقیات رو رعایت کنه با ایمانه. ایمان از نظر دینی شامل تعریفی میشه که هم اخلاقیات رو شامل میشه هم اعمال فردی . یعنی لازم و کافی بودن اینجا شما رو به اشتباه انداخته. نه اون کسی که اعمال فردی داره و اخلاقیات نداره و نه اون کسی که اخلاقیات داره و اعمال فردی نداره مسیر کاملی رو برای انسان شدن طی نمی کنه. از نظر دین برای اینکه مسیر کاملی برای رشد انسان وجود داشته باشه هر دو و همچنین مسائل دیگری لازمه در روش زندگی به کار بره. آیات 3 و 4 سوره بقره رو بخون تا ببینی که انسان رستگار از نظر خداوند چه کسی است.
    الف لام ميم (۱) الم ﴿۱﴾
    اين است كتابى كه در [حقانيت] آن هيچ ترديدى نيست [و] مايه هدايت تقواپيشگان است (۲) ذَلِكَ الْكِتَابُ لاَ رَيْبَ فِيهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِينَ ﴿۲﴾
    آنان كه به غيب ايمان مى‏آورند و نماز را بر پا مى‏دارند و از آنچه به ايشان روزى داده‏ايم انفاق مى‏كنند (۳) الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنفِقُونَ ﴿۳﴾
    و آنان كه بدانچه به سوى تو فرود آمده و به آنچه پيش از تو نازل شده است ايمان مى آورند و آنانند كه به آخرت يقين دارند (۴) والَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ وَبِالآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ ﴿۴﴾
    آنان برخوردار از هدايتى از سوى پروردگار خويشند و آنان همان رستگارانند (۵)
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

11. 6 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 14 شهریور 92), baranbanoo (پنجشنبه 14 شهریور 92), roze sefid (چهارشنبه 13 شهریور 92), shapoor (چهارشنبه 13 شهریور 92), ویدا@ (پنجشنبه 14 شهریور 92), مسافر زمان (چهارشنبه 13 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 26 خرداد 93 [ 18:10]
    سطح
    16
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    216

تشکرشده 138 در 59 پست

Array
    نه نه...ولی برای اینکه خیالت راحت باشه می تونی پیش یه مشاور دیگه هم بری... تو پست 2 یه حرفی گفته شد که شاید اون مشاور نبوده و جزو مبلغین مذهبی بوده... ولی به هر حال فکر کنم مشاوره درستی نتونه بهتون بده

13. کاربر روبرو از پست مفید unknown girl تشکرکرده است .

asemani (پنجشنبه 14 شهریور 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 تیر 94 [ 00:49]
    سطح
    39
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    873

تشکرشده 1,282 در 361 پست

Array
    سلام آسمانی. از نظر من دیدگاهت به مراتب بالاتر و بازتر از نگاه مشاورت به جهانه. قصد بدعت گذاری ندارم اما تمام ادیان اللهی که آمدن منظوری جز هدایت بشر به سمت و سو خوبی و درستکاری نداشتند. گواه کلامم حکایتی از کتاب اسرار التوحید .
    شیخ ابوسعید یکبار به طوس رسید.مردمان از شیخ استدعای مجلس کردند.شیخ اجابت کرد.بامداد در خانقاه استاد تخت بنهادند و مردم می امدند و می نشستند.چون شیخ بر تخت شد و مقریان قرآن برخواندند و مردم می امد چندانکه کسی را جای نماند.معرف برخاست و گفت:خدایش بیامرزد که هرکسی از آنجا که هست یک گام فراتر آید.شیخ گفت:"و صلی الله علی محمد و آله اجمعین"و دست به روی فرود آورد وگفت:"هرچه ما خواستیم گفت و جمله ی پیغامبران بگفته اند او بگفت:خدایش بیامرزد که هر کسی از آنجا که هست یک گام فراتر آید.چون این بگفت از تخت فرود آمد و آن روز بیش از این نگفت".

15. 4 کاربر از پست مفید majid_k تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 14 شهریور 92), sanjab (چهارشنبه 13 شهریور 92), toojih (پنجشنبه 14 شهریور 92), unknown girl (جمعه 15 شهریور 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    55
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    دلتنگ دلجو جان و سایر دوستان ازتون ممنونم .

دلتنگ جان من می دونم که لازمه آدم هم ارتباط خوبی با خدای خودش داشته باشه و هم ارتباط خوبی با بنده های خدا تا بتونه ادعا کنه اون یه فرد با ایمانه .
    خب حالا مظهری که می تونه نشون بده من با خدای خودم ارتباط خوبی دارم چیه ؟ از نظر من یه حس قلبیه . یه عشق و دوست داشتن نسبت به خداست. حالا این چطور نمود پیدا می کنه ؟ با نماز خوندن ام. اما این در مورد منه . شاید فرد دیگه ارتباط خوبی با خدای خودش داشته باشه اما نمودش شبیه نمود من نباشه .
    برای من اینکه خواستگارم خدا رو دوست داشته باشه مهمه . خیلی ام مهمه . اگر ببینم تمام معیارامو و تمام اخلاقیات رو رعایت می کنه ، اما نماز نمی خونه یا روزه نمی گیره ، با این موضوع کنار میام. چون این یه عمل فردیه و به خودش ربط داره . این احساس منه . اما مشاور میگه الزاما اگر نماز نخونه ، اون اخلاقیات انسانی که من گفتم در وجود اون پیدا نمیشه ؟ این درسته ؟؟

17. کاربر روبرو از پست مفید asemani تشکرکرده است .

unknown girl (جمعه 15 شهریور 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 اردیبهشت 04 [ 19:10]
    سطح
    86
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,315

تشکرشده 3,200 در 813 پست

Array
    دوست عزیز

متاسفانه مشاوران ما بجای ریشه یابی اصولی مسایل و مشکلات مراجع آنها را بسمتی سوق میدهند که یا خودشان تمایل

دارند یا برای اینکه این شغل و پست را داشته باشند از آنها خواسته میشود چنین رفتار کنند.

متاسفانه انسانیت و اخلاقیات با ظواهر دینی مخلوط شده و هرکس برای خودش توجیحی می اورد و تعدادی طرفدار

جمع می کند و گاهی نیز افراد با این تفکرات کاسبی می کنند.

بقول یک روانشناس اخلاقیات چیزی است که در قلب انسانها حک شده است بدون شک همه انسانها دزدی- دروغ و ....

زشت میدانند حتی حرفه ترین دروغگوها هم در خلوت خود میدانند کار نادرستی انجام داده اند.

همانگونه که میدانی بسیاری جرمها بدون کشف توسط پلیس یا شخص ثانی فقط بخاطر عذاب وجدانی که شخص را درگیر

خود میکند کشف می شود این کاری به نماز خواندن و یا روزه گرفتن و غیره ندارد در سراسر دنیا قوانینی هست که در قلب

انسانها سلطه می کند همه انسانها صداقت را دوست دارند حال ممکن است برحسب شرایط و ضروریاتی به ان اصول پایبند نباشند.

به نظر من مشاورت را عوض کن گویی ایشان نیز از افراد جو گیر شده است و بجا مشاوره مبلغ دین شده.

میتوانی از مشاورههای تلفنی مانند دکتر هولاکویی در برنامه رازها و نیازها استفاده کنی.

با توجه به شرایط سنی و پستهایی که میزنی پیداست دختر عاقل و بالغی هستی ولی نکته ای که به نظر من در شرایط کنونی

به ان توجه کن به "صدای قلبت " گوش بده به نظر من همه ما در درون مان قطب نمایی داریم که زمانی در ارامش و دور از

هیاهو به ندای ان گوش میدهیم مسیر حقیقی را به ما نشان میدهد.

موفق باشی

19. 5 کاربر از پست مفید sanjab تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 14 شهریور 92), meinoush (چهارشنبه 13 شهریور 92), shapoor (چهارشنبه 13 شهریور 92), unknown girl (جمعه 15 شهریور 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 14 شهریور 92)

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)