به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array

چرانمیتونم باخودم کناربیام؟؟؟؟؟؟؟

سلام
    قبلاتاپیکی ایجادکرده بودم وازهمه شمادوستان راهنمایی خواسته بودم که بطورخلاصه مینویسم بااقایی اشناشدم که قراربرخواستگاری بودولی ایشون مدام امروزوفرداکردندواقدام رسمی باخانواده برای خواستگاری صورت نگرفت هرچندخانواده هردوطرف درجریان اشنایی مادونفربودند
    اماموردی که هست من نمیتونم باخودم کناربیام
    همه حسن هاوعیبهاش رومینویسم
    قول داده بودتایه هفته بعداشنایی اقدام کنه ولی نکرد یکسال ادامه دارشد
    گفته بودهیچ کس روی حرف من توخونه حرف نمیزنه وهرچی بگم همون میشه چون به انتخابم ایمان دارند اونطورنشد
    فکرمیکنم کنسه چون زنگ نمیزدوازمن میخواست زنگ بزنم بهانش هم این بودخجالت میکشم شارژبخرم اگه میشه توبرای من شارژبخرپولش روحساب کنیم
    سرساعتی که میگفت زنگ میزنم یابه دیدنت میام زنگ نمیزدیابهانه میاوردکه مثلادوستم ازم خواست گوشت قربونی پخش کنیم ونمیتونم به دیدنت بیام یه باراعتراض کردم گفتم بدقولی واین برای من عادی شده گفت اینطورنیست من که نگفته بودم صددرصدمیام
    قراربودبرای یک دوره به یکی ازشهرهابرم اولش بهم گفت من هم میام میدونستم اخرسر نمیاد چون میشناختمش هیچی نگفتم یکی دوروزمونده پیام دادم که جنگ اول به ازصلح اخر شمامهمون من میشویدوسرخریداینابحث نکنیم وبهتره برای کارتون اول سودتون رودرنظربگیرید چون اخرسرگفته بود اگه بتونم میام ببینم کارم چی میشه من هم که میشناختمش خواستم بهش اطلاع بدم که هیچی ازش نمیخوام وفکرنکنه که قراره واسم پول خرج کنه بهم گفتش فحش میدادی بهتربودمن ادم پولکی نیستم ومن هم گفتم من اینطوری راحتترم ونمیخوام شمابخاطرم پول خرج کنید

محاسن : بااقایونی که متاهل هستندوباخانمهای دیگرحرف میزنندمخالف هست وعصبانی میشود
    اعتمادبه نفس عالی دارند
    به گفته خودشان درکارهای خانه کمک خانواده هستند
    میگن ادم کاری هستم ولنگ نمیمونم
    من نمیتونم باخودم کناربیام نمیتونم حقیقت روقبول کنم احساسات بهم غلبه میکنه بااینکه ادم احساسی نبودم ومیگفتم وابسته نمیشم وابستگی اذیتم میکنه احساسات اذیتم میکنه
    چیکارکنم

- - - Updated - - -

یه سوال دیگه ایارفتارهای این اقاطبیعی بوده ومن زیادحساس شده بودم یانه واقعاقصدازدواج نداشته اند وفقط میخواستند من اسیرایشون باشم وفعلاوقت بگذره

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    سلام خانم گل رز، هر چند با خوندن نوشته های شما توی این انجمن در این مدت مطمئنم که شما خودت از من بهتر میدونی راه درست چیه

ولی به خاطر اینکه یه چیزی نوشته باشم نظرم رو میگم. رفتار این آقا که اصلا طبیعی نیست. همین جمله پایین بدون هیچ نشانه دیگه ای نشون

میده که ایشون آدم مناسبی نیستند.

نقل قول نوشته اصلی توسط roseflower نمایش پست ها
    ازمن میخواست زنگ بزنم بهانش هم این بودخجالت میکشم شارژبخرم اگه میشه توبرای من شارژبخرپولش روحساب کنیم
    اینکه چرا شما نمیتونی فراموش کنی باز هم به نظرم جوابش روشنه. به دو دلیل که در شما همزمان شده. اول اینکه شما در حال حاضر نیاز داری

که یک مرد در زندگیت باشه. و دوم اینکه بجز این آقا کس دیگه ای رو سراغ نداری. هر کدوم از اینها اگه نباشه این آقا رو هم با این شرایطش به نظر من

براحتی نادیده میگیری. یا روی اولی کار کن یا دومی. فکر نکنم راه دیگری داشته باشه.

پ.ن: این پست رو با شناختی که ازتون دارم شما خودت هم برای کس دیگه ای با این شرایط شاید مینوشتی.
    ویرایش توسط toojih : دوشنبه 04 شهریور 92 در ساعت 22:14 دلیل: تاکید بر قسمت موردنظر

3. 4 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

majid_k (دوشنبه 04 شهریور 92), mercedes62 (سه شنبه 05 شهریور 92), Naashena (دوشنبه 04 شهریور 92), roseflower (سه شنبه 05 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 خرداد 94 [ 15:09]
    سطح
    27
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    145

تشکرشده 307 در 119 پست

Array
    صحبت کاربر توجیح رو تکرار نمی کنم و به نظرم صحبتشون درسته
    دقت کردی ۴ تا حسن ازش گفتی دوتاش نقل از خودش هست و بنظر میرسه شما مطمئن نیستی از همین حسن هاش
    ایشون حتی اگه اومد خواستگاریتون اگه دیدی خسیسه باهاش ازدواج نکن(دلیلش برای شارژ واقعا مسخره هست)
    من خودم با دختری که حرفش همش عوض بشه ازدواج نمی کنم چه برسه اینکه ایشون مرد هستند از قدیم میگن مرد و حرفش ولی اگه شما با همچین مردی میتونین کنار بیاین خودتون می دونید
    ویرایش توسط Naashena : دوشنبه 04 شهریور 92 در ساعت 22:52

5. 2 کاربر از پست مفید Naashena تشکرکرده اند .

majid_k (دوشنبه 04 شهریور 92), roseflower (سه شنبه 05 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 10 اسفند 92 [ 21:31]
    سطح
    14
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 76 در 56 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام دوست عزیز خوبی هاش تو یک ترازو بدیها تو یک ترازو بدیها سنگینتر نمیگم همه ادمها اینطوری نیستن ولی باید بگم تازه خوبیهاشم خوبی نیست و مطمئن برای نوشتنم بدیهاش فکر نکردی نوشتی ولی برای خوبیهاش کلی فکر کردی تا یادت امد دوست عزیز من قطع رابط با این اقارو به شما پیشنهاد میدم کم کم اینکارو بکنید تا اذیت نشید ولی نگذارید عادت برای شما شکل عشق بشود و شما رو گول بزنه چون عادت همیشه با این کار همه رو گول میزنه گذر زمان باعث میشه اونو فراموش کنید ولی اگه اشتباه کنید و ادامه بدید باعث میشه بیشتر وابسته بشید وچشمانتان بسته تر شود و وقتی ان را باز کنید که دیر است

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز خوبی هاش تو یک ترازو بدیها تو یک ترازو بدیها سنگینتر نمیگم همه ادمها اینطوری نیستن ولی باید بگم تازه خوبیهاشم خوبی نیست و مطمئن برای نوشتنم بدیهاش فکر نکردی نوشتی ولی برای خوبیهاش کلی فکر کردی تا یادت امد دوست عزیز من قطع رابط با این اقارو به شما پیشنهاد میدم کم کم اینکارو بکنید تا اذیت نشید ولی نگذارید عادت برای شما شکل عشق بشود و شما رو گول بزنه چون عادت همیشه با این کار همه رو گول میزنه گذر زمان باعث میشه اونو فراموش کنید ولی اگه اشتباه کنید و ادامه بدید باعث میشه بیشتر وابسته بشید وچشمانتان بسته تر شود و وقتی ان را باز کنید که دیر است

7. کاربر روبرو از پست مفید niloo1 تشکرکرده است .

roseflower (سه شنبه 05 شهریور 92)

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 22 فروردین 94 [ 08:22]
    سطح
    29
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    60

تشکرشده 184 در 87 پست

Array
    سلام دوست عزیز.به قول فرشته مهربان فوران احساسات قبل ازدواج ممنوع.
    این آقا که بصورت رسمی اقدام نکردن.پس شما چیزی به جز دوست دخترشون نبودی.
    این روابط پایانی جز همین شکست ها ندارد خواهر عزیز.چه بسا افرادی مثل شما.
    یک سوال شما با این آقا هنوز هم در ارتباطید؟اگر نه پس دنبال بهانه برای برگشتن به این رابطه نباشید چون این آقا حالا حالا قصد ازدواج ندارن و این در رابطه خانم ها بیشتر متضررن

9. کاربر روبرو از پست مفید achilis تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 خرداد 99 [ 23:36]
    سطح
    58
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 200
    دستاوردها:
    Recommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array
    من حالم بعد شد از این آقا ، البته اگه بشه اسمشو مرد گذاشت ، آبرو هرچی مرده برده ( معذرت میخام اینو گفتم ولی ....)

اینجوری که مشخصه ایشون رابطش با شما جدی نیست به هیج وجه و با این شارژ و قول و... که گفتید دیگه تو مردونگیش و منشش زیر سئواله واقعا
    پس احساساتتون رو کنترل کنید و این جور که مشخصه حتی اگه این آقا نظرشو 180 رو شما بچرخه و قصد ازدواجش جدی شه ، بازن با معایت اساسی که داره بهتره هرچه زودتر ارتباطتون رو تموم کنید.

جلو ضررو هروقت بگیرید منفهته.

موفق باشید

11. کاربر روبرو از پست مفید mercedes62 تشکرکرده است .

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    باسلام
    ممنون ازهمه شماکه وقت گذاشتیدوتاپیک بنده روخوندیدوراهنماییم کردید
    واقعیت امراینه که واقعاازته دلم مطمئنم اون شخصی نیست که من خواهانشم ولی احساسات اجازه نمیده چون من نمیتونم بایه ادم کنس زندگی کنم نمیتونم باادمی که بدقوله زندگی کنم چون خودم ادمی هستم که وقتی قولی بدم عمل میکنم حتی سعی میکنم یه دقیقه اینوراونورنشه برای مثال اگه بگم ساعت هشت زنگ میزنم سرساعت زنگ میزنم ولی ایشون برخلاف من هستند
    راستی توصحبتهاش بامن دائم میگفت ازاشنایی بامن پشیمون شدی ؟ میگفت رفتارهات این رونشون میده خب من هم حق داشتم ودارم چقدرصبرمیکردم صبرایوب که ندارم خانواده هم مدام ازمن میپرسیدندپس چی شد هرچندخودش رودیده بودند ولی ادمی که این همه دم ازمستقل بودن میزنه پس کواستقلال کجاست این همه ادعا کسی که میگه من هم خواهر مادردارم پس چراجلونیومدونمیاد کسی که میگفت کسی روی حرفم حرفی نمیزنه پس چی شد همه چیزادعانیست مهم عمل ادمه
    میدونید ازرفتارهاش میدونم کنسه بااینکه ازش پرسیده بودم گفته بودمن ادم حساب گری نیستم حسابگربودم الان همه چی داشتم ولی سریه شارژخریدن این همه حساب کتاب کنه بنظرتون کنس نیست ؟ یه نمونه ازرفتارش مثلامیدونست هفته دقیقه حرف بزنی چقدرشارژمیره این ادم کنس نیست ؟
    یامثلاقول بده باهات یه جایی بیادسرموعدمقرربهانه بیاره مثلایه کاری پیش اومده صاحب کارزودکارش رومیخواد بایدتحویل بدم درحالیکه میدونم اگه بخوادمیتونه افراددیگری روجایگزین کنه ولی میگه صاحب کارقبول نمیکنه میگه بایدخودت باشی من هم حرفم شدولی قبول نشد درحالیکه حس ششم بهم میگه میترسه توراه یااونجاچیزی بخری وتورودروایسی بمونه ومجبوربشه پولش روبده حالانمیدونم حس ششم راست گفته یانه

- - - Updated - - -

بعدش بهم میگه پول واسم مهم نیست من ادم پولکی نیستم پس پولکی به کی میگن
    بدنیست تک بزنی تادختربهت زنگ بزنه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 خرداد 99 [ 23:36]
    سطح
    58
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 200
    دستاوردها:
    Recommendation Second ClassVeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    887

تشکرشده 279 در 146 پست

Array
    باسلام
    واقعیت امراینه که واقعاازته دلم مطمئنم اون شخصی نیست که من خواهانشم ولی احساسات اجازه نمیده چون من نمیتونم بایه ادم کنس زندگی کنم نمیتونم باادمی که بدقوله زندگی کنم چون خودم ادمی هستم که وقتی قولی بدم عمل میکنم حتی سعی میکنم یه دقیقه اینوراونورنشه برای مثال اگه بگم ساعت هشت زنگ میزنم سرساعت زنگ میزنم ولی ایشون برخلاف من هستند
    راستی توصحبتهاش بامن دائم میگفت ازاشنایی بامن پشیمون شدی ؟ میگفت رفتارهات این رونشون میده خب من هم حق داشتم ودارم چقدرصبرمیکردم صبرایوب که ندارم خانواده هم مدام ازمن میپرسیدندپس چی شد هرچندخودش رودیده بودند ولی ادمی که این همه دم ازمستقل بودن میزنه پس کواستقلال کجاست این همه ادعا کسی که میگه من هم خواهر مادردارم پس چراجلونیومدونمیاد کسی که میگفت کسی روی حرفم حرفی نمیزنه پس چی شد همه چیزادعانیست مهم عمل ادمه
    میدونید ازرفتارهاش میدونم کنسه بااینکه ازش پرسیده بودم گفته بودمن ادم حساب گری نیستم حسابگربودم الان همه چی داشتم ولی سریه شارژخریدن این همه حساب کتاب کنه بنظرتون کنس نیست ؟ یه نمونه ازرفتارش مثلامیدونست هفته دقیقه حرف بزنی چقدرشارژمیره این ادم کنس نیست ؟
    یامثلاقول بده باهات یه جایی بیادسرموعدمقرربهانه بیاره مثلایه کاری پیش اومده صاحب کارزودکارش رومیخواد بایدتحویل بدم درحالیکه میدونم اگه بخوادمیتونه افراددیگری روجایگزین کنه ولی میگه صاحب کارقبول نمیکنه میگه بایدخودت باشی من هم حرفم شدولی قبول نشد درحالیکه حس ششم بهم میگه میترسه توراه یااونجاچیزی بخری وتورودروایسی بمونه ومجبوربشه پولش روبده حالانمیدونم حس ششم راست گفته یانه

- - - Updated - - -

پسری که مرد باشه اینکارو هیچ وقت نمیکنه حتی فکرشن نمیکنه

ببخشید شاید نارحتتون کنم ، ولی شما براش مهم نیستید چون پسرا وقتی کسی براشون مهمه خودشون رو همیشه بالاتر از اون چیزی که هستن نشون میدن و ضمنا خیلی دست به عصا و محتاط رفتار میکنن، نه اینکه بدقولی کنه یا میس کال بندازه یا نیاید خاستگاری رسمی و.....

جلو ضرر رو هروقت بگیرید منفهته.

موفق باشید

- - - Updated - - -

باسلام

- - - Updated - - -

پسری که مرد باشه اینکارو هیچ وقت نمیکنه حتی فکرشن نمیکنه

ببخشید شاید نارحتتون کنم ، ولی شما براش مهم نیستید چون پسرا وقتی کسی براشون مهمه خودشون رو همیشه بالاتر از اون چیزی که هستن نشون میدن و ضمنا خیلی دست به عصا و محتاط رفتار میکنن، نه اینکه بدقولی کنه یا میس کال بندازه یا نیاید خاستگاری رسمی و.....

جلو ضرر رو هروقت بگیرید منفهته.

موفق باشید

14. کاربر روبرو از پست مفید mercedes62 تشکرکرده است .

roseflower (چهارشنبه 06 شهریور 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    دوست عزیزهمش سعی میکنه بگه الم وبلم وهمش ازخودش تعریف میکنه که این کاررومیکنم هیچ جا کم نمیارم اهل کاروزندگی هستم بدقول نیستم به نظرشمابدقول به کی میگن ؟
    درسته خانوادش من رودیدند همه اطلاع دارندبه غیرمادرایشون که چندبارتلفنی حرف زدیم پدروخواهرایشون من رودیده اند وهمه ازماجراخبردارند ولی این رفتارهاچه معنی میداده ومیده
    فکرمیکنه خیلی ساده ام مثلامیگفت یه مثال ساده میزنم تامتوجه شی درحالیکه تحصیلاتم کم نیست
    یایه باربهم گفت بهتره همون واحدهات روپاس کنی
    درسته ازمن بزرگتره وتجربش بیشتره
    درسته تجربه دوستی نداشتم وفقط کارم درس خواندن بود وتجربه نداشتم وندارم ولی حداقل به خاطررشته تحصلیم دوست واشناازبسیاری ازمسائل باخبرم
    راستی فقط من باایشون دست دادم یعنی موقعی که میدیدمشون دوسه باراخرهنگام سلام واحوالپرسی دست دادم همین نمیدونم کارم اشتباه بوده
    اونومیدونم که نامحرم بودندونبایددست میدادم ولی ازبس اصرارکردنددست دادم

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    فقط یه سوال داشتم که ذهنم رو مشغول کرده ودائمابهش فکرمیکنم

دوسه باراخرباایشون دست دادم همین باعث شد بهم بدبین بشه یادست دادن باعث بدبینی میشه؟

زیادابرازاحساسات نمیکردم وازمن میخواست ازاحساساتم بگم وقتی احساسی نبودچی میگفتم این هم باعث میشه ازت فراری بشه ؟

پسری که دختری روبخواددائماابرازاحساسات میکنه وازش میخوادابرازاحساس کنه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)