سلام دوست عزیز به همدردی خوش آمدید.
مشکل شما طوری هست که برای حلش صد در صد خودتون باید اقدام کنید.
اول از همه این که من نفهمیدم که این پیر شدمو از کجا آوردید؟ شما الآن فقط 28 سالتونه پس تفکر شماست که شمارو پیر کرده. مادر خود من پنجاهو خورده ای سالشه ولی تا همین یه سال پیش کلاس زبان می رفت یعنی میخوام بگم تفکر مادرم اینه که برای هدفش هنوز دیر نیست و برای باقی عمرش به زبان انگلیسی نیاز داره پس میره کلاس. حالا شما اولین کاری که می کنید اینه که با این تفکر مقابله کنید چون تفکر شماست که از بس به خودتون القا کردید پیر شدید تنبلی شمارو هم تشدید کرده. همین طور آرزوی مرگ برای کسانیه که بی هدف زندگی می کنن. وقتی شما به خودتون میگید هیچی از زندگی نخواه خب بایدم ارزوی مرگ بکنید چون فقط یه مرده می تونه چیزی از زندگی نخواد.
برای شروع: هر کاری که به ذهنتون میرسه که دوست دارید انجام بدید و خوشحالتون میکنه بلا فاصله شروع کنید و به تنبلی و افکار منفی اجازه ی رشد ندید و بعد کم کم کارایی که دوست ندارید ولی موظف به انجامش هستید مثل تمیز کردن خونتونو انجام بیدید. برای بیکاری هم این مشکل جدیدی نیست. به نظرم اگه علاقه دارید و امکانش هست به تحصیل ادامه بدید و برای ارشد بخونید. به محض اینکه زندگی شما با هدف همراه بشه افسردگی شما هم بهتر میشه.
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت
من چرا ملک جهان را به جوی نفروشم
علاقه مندی ها (Bookmarks)