به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 29 مرداد 92 [ 16:58]
    سطح
    1
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 6 پست

Array

نمیدونم به دختری که باهاش آشنا شدم علاقمو بگم یا نه!!!؟

من تقریبا دو ماهه که با یه دختری آشنا شدم.توی یه سفر با هم آشنا شدیم و یه بار دیگه هم با هم سفر رفتیم.منظور از ما یعنی دوستامون.ما همیشه با دوستامون میریم گردش.از وقتی که اون رو دیدم حس کردم که میشه که ما با هم باشیم.بعد از اون دو تا مسافرت ما همو ندیدیم و فقط با هم چت میکردیم.هر دو سه روز یه بار.من میخواستم که قبل از اینکه واقعا دوسش داشته باشم یا به قولی عاشقش بشم،اول خوب بشناسمش،تا از روی عقل انتخاب کرده باشم.توی این مدت من از شرایطی که داشت و خصوصیات نسبتا مهمش خوشم اومد و یجورایی تصمیم گرفتم که واقعا بهش بگم که دوسش دارم.البته اینو بگم که ظاهر صحبتای ما کاملا دوستانه بودش.یعنی طوری حرف نمیزدیم که فک کنیم قضیه چیز دیگه ایه!!یعنی در مورد اینکه من دوسش دارم و از این حرفا،چیزی بهش نگفتم تا الان!!فقط مثل دو تا دوست با هم صحبت میکردیم و من دنبال این بودم که بیشتر باهاش آشنا بشم.....تا اینکه توی یکی از صحبتامون اون این بحث رو پیش کشید که من دوست دختر دارم یا نه!!؟در صورتی که من اصلا در این رابطه باهاش صحبتی نداشتم تا قبلش!!این صحبتمون تموم شدش و باز من بهش چیز خاصی در مورد حسم بهش نگفتم.توی چت بعدیمون که داشتیم در مورد قرار گردش به همراه رفیقامون صحبت میکردیم،یهو گفت که ایکاش تو دوست دختر میداشتی که من تو گردش تنها نباشم.من هم واقعا دلم شکست که چرا دارم این حرف رو از زبونش میشنوم.اون هم کاملا متوجه شد که من ناراحت شدم ولی مثلا متوجه نشد که برای چی ناراحت شدم!؟تا این چتمون هم گذشت و توی چت بعدیمون من بحث رو کشوندم از دوباره رو همون قضیه و ازش عذر خواهی کردم،چون آخر سر بخاطر اینکه از شوخیش (به قول خودش) ناراحت شده بودم اون هم ناراحت شده بود و با حالت قهری خدا حافظی کرده بود.بعد از غذرخواهی یکم با هم شوخی کردیم و بعد من به شوخی گفتم که چرا تو تنهایی!؟ چرا با کسی نیستی!؟ اون هم اول یکم شوخی کرد و بعد گفت که میخوام یه مدت تنها باشم.حالا مثلا اون هنوز نمیدونه که من دوسش دارم!!بعد من یکم دلم سرد شد ولی دلمو زدم به دریا و حرفای دلمو بهش گفتم.البته غیر مستقیم.یعنی اینکه بهش گفتم که من یکی رو خیلی دوست دارم ولی حیف که هنوز چیزی نمیدونه.اون هم گفت که تا دیر نشده بهش بگو خوب!!من هم گفتم که تا ندونم که اون هم منو میخواد یا نه،نمیرم تا بهش بگم که دوسش دارم.اون هم گفت که آره وگرنه شاید ضربه بخوری.من هم موندم اصن نمیدونم چیکار کنم.اگه برم جلو یاد حرفش میوفتم که گفت میخوام فعلا تنها باشم...!!حالا نمیدونم آیا اون قضیه رو فهمیده و با این حرفا خواسته حالیم کنه که دوست نداره فعلا با کسی باشه!! یا اینکه خواسته با این حرفاش یکاری کنه که من برم جلو و بهش پیشنهاد بدم!!!!! نمیدونم والله......

2. کاربر روبرو از پست مفید hoseinbh تشکرکرده است .

سپيده سادات (جمعه 25 مرداد 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    سلام. به همدردی خوش اومدی
    دوست عزیز چند سالتونه ؟ اون خانم چند سالشونه ؟
    تحصیلاتتون چیه ؟
    هدفتون از بیان احساستون به اون خانم چی هست ؟ (دوستی یا ازدواج)
    چه ویژگی های مثبتی در ایشون دیدید؟

4. کاربر روبرو از پست مفید asemani تشکرکرده است .

roze sepid (جمعه 25 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 95 [ 01:37]
    سطح
    38
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    146

تشکرشده 406 در 140 پست

Array
    سلام
    عزیزم این بستگی داره به هدف شما
    اگه قصدتون رابطه مثلا دوستیه پیشنهاد میکنم دوری کنید چون واعقا این رابطه ها به شما ضربه میزنه.اگه یه چرخی تو تالار بزنید میفهمین چی میگم
    ولی اگه واقعا قصد ازدواج دارین 2 حالت داره:
    1:باهاشون مطرح کنید یا میگه آره یا خیر و از بلا تکلیفی در میاین
    2:باهاشون مطرح نکنید,ی دفعه یکی دیگه از راه میرسه و شما میمونیدو یه دنیا حسرت
    به نظرم خیلی مردونه و با جدیت قصدتون رو بگید به ایشون,وقتی در مورد دوسدختر از شما پرسیده 100%قصدش این بوده که بدونه کسی تو زندگیتون هست یا خیر؟اینکه گفته میخواد تنها باشه ناز دخترونست,شک نکنید

6. کاربر روبرو از پست مفید dokhtare kordestan تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 6 پست

Array
    من میخوام که باز بیشتر همو بشناسیم و فک میکنم که بهترین راه اینه که اون کاملا متوجه این بشه که من بهش علاقه دارم و اینجوری راحت تر آشنایی پیش میره.اگه از باقیه خصوصیات هم خوشمون بیاد و

- - - Updated - - -

( ادامه) .. . . . .من هدفمو میذارم برا ازدواج.البته الان برا ازدواجمون زوده و باید یکم زمان ببره.من نمیدونم اگه علاقمو بهش بگم و بگه نه،اون موقع چه حال و روزی پیدا خواهم کرد.....من بیست و یک سالمه و اون دختر خانم بیست سال.هر دوی ما ترم چهار دانشگاه هستیم.البته رشته ی من عمران و رشته ی اون دختر خانم زبان انگلیسی.هر دوی ما هم تو یه دانشگاه دولتی.....
    ویرایش توسط hoseinbh : جمعه 25 مرداد 92 در ساعت 13:15

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 95 [ 01:37]
    سطح
    38
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    146

تشکرشده 406 در 140 پست

Array
    خوب اکه الان قصد ازدواج ندارین به نطرم وارد رابطه نشین.بعدها پشیمون میشین
    همه میگن قصد ازدواج داشتیم ولی آخر سر جدایی و افسردگی.........

9. کاربر روبرو از پست مفید dokhtare kordestan تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 6 پست

Array
    شاید باید اینکارو کنم...ولی من به هم صحبتی و همراهیش نیاز دارم.نمیخوام که از دستش بدم.... :-(

11. کاربر روبرو از پست مفید hoseinbh تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط hoseinbh نمایش پست ها
    شاید باید اینکارو کنم...ولی من به هم صحبتی و همراهیش نیاز دارم.نمیخوام که از دستش بدم.... :-(
    سلام
    لطفا بدونيد وقتي به دختري ابراز علاقه ميكنيد از نگاه بيشتر دخترا يعني"دوست داريد هر چه زودتر باهاش ازدواج كنيد"
    خب اگر شما ميخوايد بشناسينش وبعد ازدواج كنيد وشرايط ازدواجتون از نظر خودتون جور نيست
    لازمه اين آشنايي بدون ابراز علاقه باشه وتا حد امكان بدون رابطه صميمي وچت واين حرفا...
    اگر اينكارو نكنيد خودتون و
    اون دختر خانم خيلي ضربه ميخوريد.
    لطفا نزاريد كلمات دروغين ذهنتون شمارو به بازي بگيره.
    يعني ابراز علاقه براي شناخت و...همه وهمه گول زدن خود خوبتونه.
    خوبيتونو به بهاي ناچيز چند ساعتو چند روزو چند ماه وچند سال علاقه كه آخرش سرابه از دست نديد.

در انتها تصميم گيرنده نهايي خودتونين...
    موفق باشيد.

- - - Updated - - -

سلام
    لطفا بدونيد وقتي به دختري ابراز علاقه ميكنيد از نگاه بيشتر دخترا يعني"دوست داريد هر چه زودتر باهاش ازدواج كنيد"
    خب اگر شما ميخوايد بشناسينش وبعد ازدواج كنيد وشرايط ازدواجتون از نظر خودتون جور نيست
    لازمه اين آشنايي بدون ابراز علاقه باشه وتا حد امكان بدون رابطه صميمي وچت واين حرفا...
    اگر اينكارو نكنيد خودتون و
    اون دختر خانم خيلي ضربه ميخوريد.
    لطفا نزاريد كلمات دروغين ذهنتون شمارو به بازي بگيره.
    يعني ابراز علاقه براي شناخت و...همه وهمه گول زدن خود خوبتونه.
    خوبيتونو به بهاي ناچيز چند ساعتو چند روزو چند ماه وچند سال علاقه كه آخرش سرابه از دست نديد.

در انتها تصميم گيرنده نهايي خودتونين...
    موفق باشيد.

13. 2 کاربر از پست مفید roze sepid تشکرکرده اند .

roseflower (جمعه 25 مرداد 92), فرانک بانو (جمعه 25 مرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 دی 93 [ 23:45]
    سطح
    36
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    573

تشکرشده 935 در 360 پست

Array
    سلام
    ازدیدمادخترا پسری که ابرازعلاقه میکنه یعنی قصدازدواج داره(اکثرابرازعلاقه هاکه باقاطعیت باشه) وازش انتظارداریم هرچه زودتربصورت رسمی اقدام کنه والا وقتی رابطه بدون خواستگاری پیش میره مشکلات زیادی بوجودمیاره دخترخانم میخوادهرچه زودتررسمی کنیددرحالیکه پسرهنوزامادگی لازم رونداره واین باعث میشه دودل وبدبین بشه وبهتون بگه اگه شرایط ازدواج نداشتیدچراپیشنهاداشنایی دادید درثانی اشنایی قبل ازازدواج برای مدت کوتاهی خوبه ولی زمانیکه طولانیتر میشه چشم وگوش ادم بسته میشه وبااحساسات تصمیم میگیره
    ویرایش توسط roseflower : جمعه 25 مرداد 92 در ساعت 15:10

15. 2 کاربر از پست مفید roseflower تشکرکرده اند .

roze sepid (جمعه 25 مرداد 92), فرانک بانو (جمعه 25 مرداد 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 6 پست

Array
    ممنون از اینکه راهنماییم میکنید.ولی این رو هم در نظر داشته باشید که اگه اون فک کنه که ما با هم دوست معمولی هستیم یعنی فقط یه دوست دانشگاهی،در این صورت اگه برا اون،موقعیتی پیش بیاد،میره و من از دستش میدم....اون موقع نمیتونم خودمو ببخشم....یعنی یا من باید همین الان برم جلو و صحبت ازدواجو کنم!!!!!!؟یا اگه نه،حتما باید به فکر هیچکسی نباشم و تنها!!!!چون که موقعیت ازدواجو ندارم!!!!!!!!؟یعنی آدم نمیتونه یه همصحبت و همدل داشته باشه!!!!!؟ من از چیزایی که ازش شناختم از بیشترشون خوشم اومده....از نظر دیدگاه خانوادگی با تقریب زیاد شبیه هم هستیم و از نظر دیدگاه های خودمون هم خیلی اشتراکات داریم.مثلا از هر ده تا،هشت تاش مشترک.یا هفتا.... من نمیخوام از دستش بدم.....درکم کنید!!!!!!!!!در عین حال که میخوام بیشتر همو بشناسیم.....فقط همین!!!!اینجوری که شما میگین که نه باهاش چت کنم و نه قصد از آشنایی و علاقمو بهش بگم،خب ممکنه که اون از یه نفر دیگه خوشش بیاد،فقط بخطر اینکه نمیدونست که من دوسش دارم.....!!!بازم نیاز به کمکتون دارم.....

17. کاربر روبرو از پست مفید hoseinbh تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    ممنون از اینکه راهنماییم میکنید.ولی این رو هم در نظر داشته باشید که اگه اون فک کنه که ما با هم دوست معمولی هستیم یعنی فقط یه دوست دانشگاهی،در این صورت اگه برا اون،موقعیتی پیش بیاد،میره و من از دستش میدم....اون موقع نمیتونم خودمو ببخشم....یعنی یا من باید همین الان برم جلو و صحبت ازدواجو کنم!!!!!!؟یا اگه نه،حتما باید به فکر هیچکسی نباشم و تنها!!!!چون که موقعیت ازدواجو ندارم!!!!!!!!؟یعنی آدم نمیتونه یه همصحبت و همدل داشته باشه!!!!!؟ نه به قيمت گرفتن خيلي چيزا ازطرف مقابلش.
    من از چیزایی که ازش شناختم از بیشترشون خوشم اومده....از نظر دیدگاه خانوادگی با تقریب زیاد شبیه هم هستیم و از نظر دیدگاه های خودمون هم خیلی اشتراکات داریم.مثلا از هر ده تا،هشت تاش مشترک.یا هفتا.... من نمیخوام از دستش بدم.....درکم کنید!!!!!!!!!اگر درك نميكردم جوابتونو نميدادم
    در عین حال که میخوام بیشتر همو بشناسیم.....فقط همین!!!!اینجوری که شما میگین که نه باهاش چت کنم و نه قصد از آشنایی و علاقمو بهش بگم،خب ممکنه که اون از یه نفر دیگه خوشش بیاد،فقط بخطر اینکه نمیدونست که من دوسش دارم.....!!!خب اگر در اين بين اون علاقه مند شد وشما از يك نفر ديگه خوشتون اومد چي؟
    بازم نیاز به کمکتون دارم.....
    من ميدونم همه حرفاي شما درسته اما شما الان قصد ازدواج نداريد.قصدتون فقط شناخته.
    دوسش داريد؟واقعا دوسش داريد؟اگر درست ميگم باهاش بيشتر رابطه نداشته باشيد.

اما راه ديگه اي هم وجود داره.شما ميگيد يكسال ديگه شرايطم جور ميشه پس اول به يك شناخت كلي وتحقيق در موردش بدون اينكه بدونه اكتفا كنيد.اگر واقعا هموني باشه كه شما ميخواين اونوقت توسط خانوادتون ازش خواستگاري كنيد ودر جلسات خواستگاري باهم مفصل صحبت كنيد واگر شرايط همديگرو نپسنديديد تمومش كنيد.

راحتترين راه وپر خطر ترين راه همينيه كه الان انتخاب كرديد.

- - - Updated - - -

ممنون از اینکه راهنماییم میکنید.ولی این رو هم در نظر داشته باشید که اگه اون فک کنه که ما با هم دوست معمولی هستیم یعنی فقط یه دوست دانشگاهی،در این صورت اگه برا اون،موقعیتی پیش بیاد،میره و من از دستش میدم....اون موقع نمیتونم خودمو ببخشم....یعنی یا من باید همین الان برم جلو و صحبت ازدواجو کنم!!!!!!؟یا اگه نه،حتما باید به فکر هیچکسی نباشم و تنها!!!!چون که موقعیت ازدواجو ندارم!!!!!!!!؟یعنی آدم نمیتونه یه همصحبت و همدل داشته باشه!!!!!؟ نه به قيمت گرفتن خيلي چيزا ازطرف مقابلش.
    من از چیزایی که ازش شناختم از بیشترشون خوشم اومده....از نظر دیدگاه خانوادگی با تقریب زیاد شبیه هم هستیم و از نظر دیدگاه های خودمون هم خیلی اشتراکات داریم.مثلا از هر ده تا،هشت تاش مشترک.یا هفتا.... من نمیخوام از دستش بدم.....درکم کنید!!!!!!!!!اگر درك نميكردم جوابتونو نميدادم
    در عین حال که میخوام بیشتر همو بشناسیم.....فقط همین!!!!اینجوری که شما میگین که نه باهاش چت کنم و نه قصد از آشنایی و علاقمو بهش بگم،خب ممکنه که اون از یه نفر دیگه خوشش بیاد،فقط بخطر اینکه نمیدونست که من دوسش دارم.....!!!خب اگر در اين بين اون علاقه مند شد وشما از يك نفر ديگه خوشتون اومد چي؟
    بازم نیاز به کمکتون دارم.....
    من ميدونم همه حرفاي شما درسته اما شما الان قصد ازدواج نداريد.قصدتون فقط شناخته.
    دوسش داريد؟واقعا دوسش داريد؟اگر درست ميگم باهاش بيشتر رابطه نداشته باشيد.

اما راه ديگه اي هم وجود داره.شما ميگيد يكسال ديگه شرايطم جور ميشه پس اول به يك شناخت كلي وتحقيق در موردش بدون اينكه بدونه اكتفا كنيد.اگر واقعا هموني باشه كه شما ميخواين اونوقت توسط خانوادتون ازش خواستگاري كنيد ودر جلسات خواستگاري باهم مفصل صحبت كنيد واگر شرايط همديگرو نپسنديديد تمومش كنيد.

راحتترين راه وپر خطر ترين راه همينيه كه الان انتخاب كرديد.

19. کاربر روبرو از پست مفید roze sepid تشکرکرده است .

roseflower (جمعه 25 مرداد 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)