به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: عقل یا عشق؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 شهریور 93 [ 23:22]
    سطح
    15
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 17 در 6 پست

Array

6 عقل یا عشق؟

با سلام به همه دوستان
    خواهشا بهم کمک کنید.من سه سال پیش با یه پسر آشنا شدم از طریق نت.دو سه ماه از آشنایمون که گذشت تصمیم گرفتیم همدیگه رو بببینیم برای قصد ازدواج.
    همدیگه رو دیدیم و پسندیدیم و روز به روز علاقمون بیشتر میشد.ایشون بیکار بود و گفتن بعد پیدا کردن کار هر وقت خواستی با خانوادم میایم خواستگاری.
    بعد یک سال از آشنایمون توی نمایندگی ایران خودرو مشغول به کارشد همون موقع خواستن بیان که من گفتم بذار امتحان ارشدمو بدم بعد بیاین خلاصه گذشتو من قبول شدم الانم یک سال از درسم میگذره.ایشون فوق دیپلم دارن.
    وضعیت مالی پدرشون خوب نیست و مستاجر هستند .یک سال از من بزرگتر هستن.
    البته پسری بسیار با محبت با اخلاق و مسولیت پذیر هستن و از همه نظر خوب و من عاشقش هستم.
    من تک دختر هستم و دو برادر دارم و خانوادم روی ازدواجم حساسن.
    از ارتباط ما هیچکی خبر نداره.ما توی شهر کوچیک زندگی میکنیم و ارتباط دختروپسر جا نیفتاده.
    خواستگارای زیادی داشتم و همشونو یه جورایی رد کردم که به عشقم برسم.

قبلا یه بار به طور غیر مستقیم به مادرم گفتک که همچین پیشنهادی بهم شده پسری با این شرایط ومخالفت کردن به همین دلیل چون میدونستم خانوادم مخالفن فعلا نذاشتم بیان خواستگاریو بهش گفتم باید لیسانستو بگیری و ایشون امسال قبول شدن و از پاییز تحصیلشو ادامه میدن.

حالا سرو کله یه خواستگار برام پیدا شده که شرایطش عالیه و خانوادم قبول کردن که بیشتر باهاشون آشناشیم.من مخالفت میکنم میگن دلیلی برای مخالفت نیست همه چی تمومه چرا راضی نیستی میگم علاقه ندارم میگن علاقه بوجود میاد.
    حالا 5شنبه قراره بیان با پسره صحبت کنیم.
    ولی من دلم پسش عشق خودم هست دیشب بهش گفتم گفت این همه مدت تو نذاشتی بیام خواستگاری حالام با خانوادم حرف میزنم که بیان.
    حالا من مشکل دارم اینکه خانوادم اگه بفهمن با این پسر در ارتباط بودم به یه چشم دیگه نگام میکنن و راضی به ازدواج ما نمیشن.و از طرفی هم اگه با هم ازدواج نکنیم هر دومون میمیریم.

راستشو بخواین من همیشه دوست داشتم با کسی ازدواج کنم که وضعیت مالی خوبی داشته باشه ولی اگه باهاش ازدواج هم کنم از طرفی باید خیلی سختی هارو بکشم.بنظرتون وضعیت مالی چقد تو انتخاب مهمه؟
    کمکم کنید تو بد شرایطی هستم

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 26 خرداد 93 [ 19:00]
    سطح
    17
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 84
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,066

تشکرشده 121 در 62 پست

Array
    سلام
    از عشقتون بخاین که سریعتر بیاد خواستگاری!! بنده خدا خواسته بیاد شما اجازه ندادین

با خاستگار جدیدتون ازدواج کنید! پس اون چی؟

بهتره با خونوادش بیاد اینجوری دوتا خواستگار داری و خونوادتم حتما قبول دارن که خودت باید انتخاب کنی!! خب عشقت رو انتخاب میکنی
    درسته وضعیت مالی مهمه ولی اون پسره ام یعیش رو کرده!! به خاطر شمام که داره درش میخونه !! هم درس هم کار!
    خواستگاری ام که می خواد بیاد یعنی شرایطش رو داره!!

بهتر بیاد خواستگاری اینجوری خودتون بهتر می تونید انتخاب کنید

دوستان می یان بهتر کمکتون میکنن.

- - - Updated - - -

درسته که خونوادتون مخالفت کردن!! ولی خونوادتون پسره رو ندیدن که - بیاد خواستگاری و خونواده ها با هم آشنا شن اینجوری میمونه انتخاب شما

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 آذر 94 [ 23:23]
    سطح
    35
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,117

تشکرشده 633 در 254 پست

Array
    لاله سفید عزیز تصمیم شما تصمیم مهم و سرنوشت سازی خواهد بود. پس پیشنهاد میکنم اول موضوعرو کامل برای خودتون سبک و سنگین کنید و اگر نتوانستید تصمیم قطعی بگیرید به یه مشاور ازدواج رجوع کنید. توی این سایت تعداد کمی مشاور و کارشناس هست و بقیه کاربران معمولی هستن که نظرشون ممکنه درست نباشه.

باید این تصمیم از جانب خودتون گرفته بشه و فرد دیگری روی تصمیم شما تاثیر نذاره.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 17 در 6 پست

Array
    ممنون از راهنماییتون خیلی دو دل شدم مخصوصا حرفای اطرافیانمو که میشنوم دو دل میشم تا چند وقت پیش میگفتم فقط با کسی که دوسش دارم ازدواج میکنم ولی حالا....
    وقتی میگن خانواده طرف باید فلان باشه و همه تحصیل کرده باشن ویا وضعیت مالیشون خوب باشه و....باعث میشه مقایسه کنم و این تردید منو بیشتر میکنه که نتونم عشقمو با خیال راحت انتخاب کنم فک میکنم تو آیندم باهاش ازدواج کنم مشکلات زیادی برام بوجود میاد.
    درسته ما 3سال باهم بودیم ولی خداروشکر هیچ وقت رابطه جنسی باهم نداشتیم حتی دست همو نگرفتیم هم من مقید بودم هم ایشون.
    من از خودش خیالم راحته همیشه هم خودش میگه اونقد توانایی دارم که یه زندگی رو بسازم ولی وقتی این حرفا پیش میاد 2دل میشم فک میکنم اگه با خواستگارم ازدواج کنم چند سال از زندگی جلو میفتم.
    من خواستگارای زیادی داشتم الان همه منتظرن ببینن من با کی ازدواج میکنم دوس ندارم پشت سرم بگن اینم از ازدواجش نه تحصیلات بالایی داره نه وضعیت مالی خوبی.
    خواهشا دوستان راهنماییم کنید.ممنون

- - - Updated - - -

چرا کسی راهنماییم نمیکنه؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 17 در 6 پست

Array
    چرا هیچکی نمیاد نظر بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 شهریور 94 [ 10:39]
    سطح
    29
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    27

تشکرشده 150 در 70 پست

Array
    به نظر من اكه ميخواين اين خواستكار ورد كنين بذارين خواستكار بياد وبه يه بهونه ردش كنين بعد دوستتون بياد جون وقتي شرايطشون خيلي فرق داره مقايسه ميشن خانواده شما هم كه نمي تونين بهشون بكين كه عشق وعاشقي داشتين ومخالف ميشن بس صبر كنين خواستكار بياد وبره وجواب رد بدين يه مدتم بكذره دوستتونم يه دوترم بره دانشكاه بعد بياد اشتباه منو نكنين كه روي عشق وعاشقي هر روز بكين زود بيا خواستكار دارم بيا بعدش كه تو جريان خواستكاري با مخالفتا روبه رو ميشين وقتي همه جبهه ميكيرن ميفهمين اشتباه كردين وديكه راهي نيست بازم صبر كنين اين خواستكارم رد كنين اكه ميخواين ولي فقط بول وتحصيلات زندكي ادم وتضمين نميكنه ادم ميشناسم هر دو تحصيلكرده كار خوب وضع مالي خوب اما روزي نيست كه دعواي شديد نداشته باشن جون اخلاقشون بهم نميخوره اكه با اين اقا اخلاقتون به هم ميخوره درسم كه دارن ميخونن كارم دارن بقيه شم جور ميشه وقتي هم ودوست دارين هر دو تلاش ميكنين فقط نذارين الان بياد خواستكاري كه تو فشار شديدي از طرف خانواده قرار ميكيرين و شايد اشتباه تصميم بكيرين نذارين با كسي مقايسه شي دليلي هم كه براي خواستكار بيدا ميكنين كه ردش كنين سعي كنين اخلاقي باشه تا احساسي بعدن رو همين موضوع كه دوستتون اخلاقش خوبه مانور بدين كه درسته شرايطش كمتر از اونه ولي اخلاقش بهتره وهي هم تو اين اشنايي با خواستكار تاكيد كنين بول اصلا برام مهم نيست من دنبال اخلاقم به خانوادتونم بكين كه بعدن استفاجه كنين از اين موضوع

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 10 اسفند 92 [ 21:31]
    سطح
    14
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    8

تشکرشده 76 در 56 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام دوست عزیز
    به نظر من اصلا به اینکه اون اقا در این شرایط که یکی بهتر از اون هست بیاد فکر نکنید. چون مسلم که خانواده اونو منع میکنن . به نظر من که حدود سه سال از زندگی مشترکم میگذر باید بگم وضع مالی خیلی مهم ولی اخلاق و اینکه همدیگر دوستداشته باشید خیلی مهم تر- خدا بخواد خودتونم تلاش کنید میتونید بهترین شرایط داشته باشید شما با یکی دوست ندارید ازدواج کنید اول خودتون و اون اقا که باهاش ازدواج نکرید بد بخت میکنید بعد کسای که با شماها ازدواج کنن پس این اشتباه که خیلی ها کردن بعد چند سال فهمیدن نه عشق بعد ازواج به وجود نمیاد وقتی یکی دیگرو دوست داری نکنید.پس واستید وبجنگید برای عشقتون برای زندگیتون فعلا به اون اقا بگید نیاد تا یک شرایط که از نظر شما جای نه نداره بشه بعد بیاد

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 17 در 6 پست

Array
    خیلی ممنون از راهنماییتون دوستانه عزیز.اتفاقا دوستم دیشب به خواهرش گفته که یه دختره هست که خوبه و برید خواستگاریش برام اونام که منتظرن ایشون زودتر ازدواج کنه موافقت کردن که خواستگاری بیان و مراحل اولیه آشنایی رو انجام بدن حالا که نظر matiوnilooرو خوندم همین کارو میخوام انجام بدم صبر میکنم اول این خواستگارو به یه بهانه رد کنم بعد یه مدت میگم اونا بیان برا خواستگاری.
    حالا فردا قراره پسر بیاد برا صحبت کردن سعی میکنم ایراداتی بگیرم هرچند خدارو خوش نمیاد این بنده خدا روهم اینجوری سرکار بذارم.
    ولی بعد این ماجرا نمیتونم یه ساله دیگه صبر کنم نه من نه دوستم واقعا برام سخته دوباره چنین موردی برام پیش بیاد.

9. کاربر روبرو از پست مفید لاله سفید تشکرکرده است .

**سهیل ** (جمعه 18 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 08 مهر 92 [ 03:04]
    سطح
    2
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    19

تشکرشده 14 در 8 پست

Array
    خانوم این روابط قشنگ احساسی مخصوصا در طولانی مدت هیچ وقت از ذهن عادما به سادگی و به طور کامل پاک نمیشن، پیشنهاد میکنم اگه میخاین بعد پشیمون نشین حتما در این مورد به حرف دلتون گوش کنین و اونی رو که دوستش دارین انتخاب کنین. وقتی عشق باشه و تن سالم و شخصیت سالم پول و درامد خوب هم کم کم میاد کنارش به امید خدا. آرزوی خوشبختی واستون دارم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 17 در 6 پست

Array
    دوستان مدت زیادی نبودم تو این مدت اون خواستگار اومد و جواب منفی بهش دادم بعد دو هفته خواهر و مادر دوستم اومد خونمون برای دیدار اولیه و خواستگاری
    و بعد چند روز خانوادگی اومدن خواستگاری جلسه تقریبا خوبی بود ولی همین که رفتن مخالفتای شدید خانوادم شروع شد که وضعیت مالیشون خوب نیست تحصیلاتش پایینه و خانوادشون در سطح مانیستن حتی عیب و ایراد روی قیافشم گذاشتن
    بدترین روزای زندگیمو گذروندم
    البته کسی نمیدونه که ما سه ساله که باهمیمو همدیگه رو میشناسیم
    من از هر لحاظی خودشو میشناسمو بهش اعتماد کامل دارم که باهاش خوشبخت میشم ولی کسی اینو نمیدونه
    هرچقد با مامانم صحبت کردم قانع نشد
    اونا فقط یه بار دیدنش حتی نرفتن تحقیق کنن یا باهاش حرف بزنن که بهتر بشناسنش
    خودش میگه هرکاری که تو بگی انجام میدم که خانوادت راضی بشن ولی خودم دوست ندارم فعلا کاری انجام بدیم تا خوب فکرامونو بکنیمو شرایطو در نظر بگیریم بعد
    حالا نظر شما دوستان چیه من چکار کنم؟؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)