سلام من 25 سالمه 4 ساله با یک پسری اشنا شدم به قصد ازدواج .خانواده اقا پسر تا حدودی در جریان رابطه ما بودن.پارسال این اقا با خانوادشون جهت اشنایی با خانواده ما اومدن خونمون.ولی از اونجایی که این اقا خدمت نرفته بود و دانشجو بود کاری از پیش نرفت و رابطه ما همون که بود موند.امسال به اصرار خانواده پسر و خودشون من با خانوادم رفتیم خونشون ولی چون ایشون تازه عازم خدمت بودن بازم کاری از پیش نرفت.مسائل مالی تا حدودی واسم مهمه دوس ندارم از صفر شروع کنم .ما از دو تا استان متفاوتیم البته فاصله بین شهرهامون 100 کیلومتر بیشتر نیست ولی خب من دوست ندارم توی شهری که پسر زندگی میکنه زندگی کنم این موضوع رو با ایشون مطرح کردم وایشونم با توجه به شرایط اقتصادی الانشون گفتن تا دو سه سالی بعد از ازدواج باید صبر کرد.البته پدرشون تو شهر خودشون یه خونه نیمه ساز واسشون گرفتن که نمیدونم اجازه فروش دارن یا نه یعنی هر دفه مطرح کردم یه بهانه ای اوردنو جواب ندادن.حالا با توجه به این شرایط من باید چی کار کنم منتظر ایشون بمونم یا نه؟نامزد یا عقد بشیم یا نه؟اصلا رابطه رو ادامه بدیم یه نه؟هفته قبل به خاطر کلافگی من گفتن نامزد کنیم ولی با دو دلی خودشونم هم میخوان زودتر یه کاری کنیم هم اینکه میخوان صبر کنن تا شرایط یکم بهتر بشه راههنماییم کنید چی کار کنم تشکرسلام من 25 سالمه 4 ساله با یک پسری اشنا شدم به قصد ازدواج .خانواده اقا پسر تا حدودی در جریان رابطه ما بودن.پارسال این اقا با خانوادشون جهت اشنایی با خانواده ما اومدن خونمون.ولی از اونجایی که این اقا خدمت نرفته بود و دانشجو بود کاری از پیش نرفت و رابطه ما همون که بود موند.امسال به اصرار خانواده پسر و خودشون من با خانوادم رفتیم خونشون ولی چون ایشون تازه عازم خدمت بودن بازم کاری از پیش نرفت.مسائل مالی تا حدودی واسم مهمه دوس ندارم از صفر شروع کنم .ما از دو تا استان متفاوتیم البته فاصله بین شهرهامون 100 کیلومتر بیشتر نیست ولی خب من دوست ندارم توی شهری که پسر زندگی میکنه زندگی کنم این موضوع رو با ایشون مطرح کردم وایشونم با توجه به شرایط اقتصادی الانشون گفتن تا دو سه سالی بعد از ازدواج باید صبر کرد.البته پدرشون تو شهر خودشون یه خونه نیمه ساز واسشون گرفتن که نمیدونم اجازه فروش دارن یا نه یعنی هر دفه مطرح کردم یه بهانه ای اوردنو جواب ندادن.حالا با توجه به این شرایط من باید چی کار کنم منتظر ایشون بمونم یا نه؟نامزد یا عقد بشیم یا نه؟اصلا رابطه رو ادامه بدیم یه نه؟هفته قبل به خاطر کلافگی من گفتن نامزد کنیم ولی با دو دلی خودشونم هم میخوان زودتر یه کاری کنیم هم اینکه میخوان صبر کنن تا شرایط یکم بهتر بشه راههنماییم کنید چی کار کنم تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)