به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 آذر 92 [ 19:12]
    سطح
    1
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

پدر خاستگارم با ازدواجمان مخالف است

سلام دوستان عزیز
    من 22سالم هست و در خانواده ی پر جمعیتی زندگی میکنم و وضعه مالیمان هم خوب است.چند ماه پیش با دوسته برادرانم رفیق شده ام.خیلی پسره خوب و کاری و سر به زیری است و اخلاق های بسیار خوبی داره.ایشون برای خاستگاری اقدام کردند و خانوادم قبول کردند ک به خاستگاری بیاد.وقتی حرف از خاستگاریه شهرام (دوست پسرم)از من شد خانوادم کلی ازش تعریف کردن و تاییدش کردن.خانواده ایشون از رفاقته ما خبر داشتند و میدونستند قراره ازدواج گذاشتیم.فقط پدرش خبر نداشت.پدرش خیلی اذیتمون کرد هربار ب شهرام میگفت ب خاستگاری میام ولی بعدش میزد زیرش.دیگه چون خیلی وقت پیش بود که صحبته خاستگاری پیشه خانوادم شده بود شهرام مجبور شد فعلا با مادرش ب خاستگاری بیاد و برای سری دوم پدرش رو راضی کنه که بیاد.با مادرش ب خاستگاری اومد و برای سری دوم با باباش صحبت کرذ ولی قبول نکردن.هرسری یا عموش با پدرش صحبت میکرد یا داییش.میگفت میام ولی بعد ب دلیل های مختلف میزد زیرش.
    دلیل های غیره منطقیه پدر شهرام(اینا خانواده پر جمعیتی هستن و تو خونه ما جاشون نمیشه.2پدرش عصبیه ممکنه بعده ها ب تو حرفی بزنه اونوقت من نمیتونم تحمل کنم کسی ب تو جحرفی بزنه دعوامون میشه.3روزی 100نفرو میبینم تو این پارکا نشستن و ب هم ابرازه علاقه میکنن و اخرش کار ب طلاق کشیده میشه)یک بارم ب شهرام گفته بود باشه ب خاستگاری میام ولی باید مهرش 5تا سکه باشه2شیر بها نمیدیم3عروسی نمیگیریم.
    با همه ی اینا شهرام گفته بود باشه تو فقط فعلا بیا خاسنگاری.باز قبول نکرد
    اینم بگم که برای ازدواجه شهرام باباش حتی 100تومن هم قرار نیست کمک کنه.اینا همش بهانست
    حتی شهرام به واسطه ییکی از دوستام ب بابام این پیغام و داده که پدرم ب خاستگاری نمیاد اگه اجاذه بدید خودم تنها بیام.ک بابام قبول نکرد.حتی مادرش هم راضی نمیشه خودش تنها بیاد میگه بابات با من دعوا میکنه
    ما هم و خیلی دوست داریم و واسه ایندمون کلی برنامه ریزی کردیم.
    حالا شما ی راه حل جلوی پامون بذارید ب نظرتون چی کار کنم؟ب خدا از بلاتکلیفی و استرس خسته شدیم

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

با سلام

به تالار همدردی خوش آمدی

بسیار خوبه که رابطه را به صورت دوستی ادامه ندادید و به خواستگاری و وارد شدن خانواده ها کشانده اید . از این بابت تحسینتان می کنم

می توانید راه کارهای زیر را در پیش بگیرید :

1 - مدتی صبر کنید و در این فاصله خواستگار شما رابطه ای دوستانه با پدر برقرار کند و حتی برای جذب او از مشاوره حضوری کمک بگیرد و راهکار دریافت کند و بعد موضوع خواستگاری را مجدد مطرح کند

2 - خواستگار شما از واسطه ای که پدرش خیلی قبولش دارد و حرف او برایش سند است کمک بگیرد .

3 - خانواده شما کوتاه بیایند و اجازه مستقل عمل کردن را به خواستگار شما بدهند . اگر ایشان توانایی اتسقلال عمل را دارد و مطمئن هستند که دلایل پرشان غیر منتقی هست می توانند مستقل عمل کنند .

.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 آذر 92 [ 19:12]
    سطح
    1
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array
    [quote=فرشته مهربان;286838]

با سلام

به تالار همدردی خوش آمدی

بسیار خوبه که رابطه را به صورت دوستی ادامه ندادید و به خواستگاری و وارد شدن خانواده ها کشانده اید . از این بابت تحسینتان می کنم

می توانید راه کارهای زیر را در پیش بگیرید :

1 - مدتی صبر کنید و در این فاصله خواستگار شما رابطه ای دوستانه با پدر برقرار کند و حتی برای جذب او از مشاوره حضوری کمک بگیرد و راهکار دریافت کند و بعد موضوع خواستگاری را مجدد مطرح کند

2 - خواستگار شما از واسطه ای که پدرش خیلی قبولش دارد و حرف او برایش سند است کمک بگیرد .

3 - خانواده شما کوتاه بیایند و اجازه مستقل عمل کردن را به خواستگار شما بدهند . اگر ایشان توانایی اتسقلال عمل را دارد و مطمئن هستند که دلایل پرشان غیر منتقی هست می توانند مستقل عمل کنند

ممنونم از راهنماییتون همه ی این کارهایی ک گفتید و داریم انجام میدیم.1ماه گذشته از خاستگاری و شهرام با بدرش اشتی کرده قراره تو این هفته مجددا موضوع خاستگاری رو بیان کنه بازم از راهنماییتون ممنون

- - - Updated - - -

دوستان اگه میشه بازم راهنماییم کنید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)