چگونگی راهنمایی یک دوست در ارتباط با فرزندش!
سلام دوستان،
راستش من تازگی ها با یه خانومی آشنا شدم که شرایط خوبی نداره:
- همسرش 10 سال پیش فوت شده
-دخترش 15 روزش بوده که پدرش فوت شده
- به خاطره یه سری مسائل، نه حمایت خانواده ی خودش رو داره نه خانواده ی همسرش!
- شاغل نیست و بسیار شرایط مالی بدی داره!
حالا:
1- یه بار با هم هم صحبت شدیم و در مورده دخترش گفت که همدمش هست و تمام مسائل و مشکلات رو با اون در میون می ذاره، من فکر می کنم این کارش اشتباه هستش و داره باریو رو دوش این دختره بیچاره می ذاره و این دختر زود داره بزرگ می شه و بچگی نمی کنه!
2- فرزندش به صورت وحشتناکی ترس از دست دادن مادرش افتاده به جونش و همش به مامانش می گه قول بده که منو ترک نکنی و نمیری!!!!!!!!! جالب اینجاس که این خانوم بش می گه مرگ درست خداس و من شاید برم و تو باید مقاوم باشی و از این حرفا!!!!!ترس این بچه هم چنان باقی می مونه و به نظره من این حرفا رو نباید بزنه!
از شناختی که از این خانوم دارم، می دونم که اگه بش بگم این رفتارت اشتباه هست، دیگه اونو انجام نمی ده!
کتاب خریدن و اومدن تو نت و رفتن پیش مشاور اصلا براش مقدور نیس! من هر سه تاش رو بش پیشنهاد دادم! خیلی فقیره!
حالا من نمی دونم چی باید بش بگم! یعنی تو این دو مورد که به نظرم خیلی مهمه، نمی دونم چطوری کمکش کنم!
[align=center]هیج کس نمی تواند بدون رضایت شما، در شما احساس حقارت به وجود آورد![/align]
[align=center]اگر شخصیت خود را با فعالیت های شغلی خویش می سنجید، پس وقتی کار نمی کنید فاقد شخیصت هستید![/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)