سلام عزیزم . به تالار همدردی خوش اومدی . اولا اینکه باید یه مقدار صبور باشی تا بتونی در طی چند روز نظرات متفاوت دوستان رو بشنوی و جمع بندی کنی .
اما نظر خود من :
طلاق شما و گذشته شما موضوعیه که فقط باید به خود آقای خواستگار گفته بشه . نه به خانواده ایشون . شما این موضوع رو به خودشون میگی و حالا ایشون هستن که تصمیم می گیرن یا این موضوع پیش خودشون بمونه (چون فقط به ایشون بستگی داره ) ، یا اینکه در موردش با خانودشون صحبت کنن ، موضوع رو به نحوی که مناسب می دونن بیان کنن و با اون ها مشورت کنن .
حالا اینکه در چه زمانی باید این موضوع بیان بشه نظر روانشناسا اینه که در اواخر جلسه اول یا اوایل جلسه دوم یا حتی کمی دیرتر . علتش هم اینه که خوبی ها و محاسن شما در نظر گرفته بشه و بعد این موضوع مطرح بشه تا تصمیم گیری صرفا بر اساس این موضوع گرفته نشه . اون هم
فقط از جانب شخص شما و
فقط به آقای خواستگار بیان بشه .
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)