سلام به همه دوستان و آرزوی قبولی طاعات
من وشوهرم حدود 4 ساله ازدواج کردیم و یه کوچولوی نازمداریم. شوهرم خصوصیات خوب زیادی داره ولی یه سری ایراداتی داره که کلافم کرده.
1)صحبت کردن و بگوبخند بلد نیس. کم پیش میاد بتونه تو مواقع ناراحتی به من آرامش و دلداری بده.اصلن فکر میکنم ناراحتی من براش مهم نیس.وقتایی که من خوشحالم تریپ جدی میگیره.خودش اهل شوخی نیس منم شوخی کنم تو ذوقم میزنه.
2)تفریح و مهمونی که میریم با بقیه نمیشینه وارد بحث مردا نمیشه اکثر وقتام یه چیزی میشه که بینمون دلخوری پیش میاد.دیگه دوس دارم تنهایی برم مهمونی و تفریح
3)زیاد عصبانی میشه و از کارام ایراد میگیره. قبلنا فوری آروم میشد و معذرت خواهی میکرد ولی جدیدن ناراحتیش ادامه دار میشه.
4)محبت کلامی نداره (البته من بدترم) و به من و احساساتم توجه نمیکنه. اهل هدیه دادن تو مناسبتها نیس حتی تبریکم نمیگه تولدم روز زن ....
دلم محبت و صمیمیت میخواد. انتظار زیادیه؟
ما مشکل خاصی باهم نداریم ولی نمیدونم چرا نمیتونیم باهم خوش باشیم؟؟؟؟

داریم. شوهرم خصوصیات خوب زیادی داره ولی یه سری ایراداتی داره که کلافم کرده.

.اگه یه سؤالو دو بار بپرسم عصبانی میشه.خودم رفتم مشاوره گفت باید بره پیش روانکاو ولی حاضر نشد بره میگه من مشکلی ندارم. با اومدن بچه خیلی فاصلمون زیاد شده. روابط زناشوییم تقریبن به صفر رسیده. لطفن نگید که شاید وارد رابطه خلاف شده که بهش اعتماد کامل دارمو هیچ نشونه ایم وجود نداره .چند بارم دیدم داره یواشکی فیلمای مزخرف میبینه خیلی خیلی ناراحت شدم ولی به روم نیاوردم.من حتی با ترانه غیرمجازم مخالفم و وقتی میخاد گوش کنه هدفون میزاره.خانواده مذهبی داره خودشم آدم معتقدیه نمیدونم چرا اون فیلما رو میبینه البته پورنو نیسن ولی رقصای افتضاح.

علاقه مندی ها (Bookmarks)