من 6ماه که عقد کردم، رفتم تو ایمیل شوهرم دیدم که چت کرده اصلا انتضارشو نداشتم اما چت هاش چیز خاصی نبود در حد احوالپرسی و اینا بود ، خیلی ناراحت و افسرده شدم . باید بگم بهش ؟ یا به روش نیارم؟
تشکرشده 23 در 12 پست
من 6ماه که عقد کردم، رفتم تو ایمیل شوهرم دیدم که چت کرده اصلا انتضارشو نداشتم اما چت هاش چیز خاصی نبود در حد احوالپرسی و اینا بود ، خیلی ناراحت و افسرده شدم . باید بگم بهش ؟ یا به روش نیارم؟
تشکرشده 166 در 77 پست
عزیزم چت هاش با افراد آشنا بود ؟ یعنی مثلا دختر خاله و دخترعمو یا این که نه، دخترهایی که شما نمی شناسیدشون ؟
ویرایش توسط دلپذیراد : چهارشنبه 22 خرداد 92 در ساعت 10:58
تشکرشده 23 در 12 پست
آشنا نبودن ، نمی شناختمشون
تشکرشده 166 در 77 پست
من اگر جای شما بودم به طور غیر مستقم ازش می پرسیدم ( مثلا می گم امروز که توی تاکسی بودم توی رادیو راجع به چت و عواقبش صحبت می کرد و ... )
عزیزم نظرت راجع به چت چیه ؟ به نظرت کسی که ازدواج می کنه مجاز هست با کسایی که نمی شناسه چت کنه یا نه ؟
اگر من چت کنم نظرت چیه ؟
به صورت کاملا نامحسوس البته یعنی کلی مثال بیار بعد هر کدوم از این سوالات رو بپرس
ضمنا بهتره که متوجه نشه که شما رفتی سر ایمیلش، چون این باعث میشه بینتون بی اعتمادی شکل بگیره و مدام بخواین هم رو چک کنید و این اصلا برای یک زندگی مشترک مناسب نیست ...
موفق باشی عزیزم
aysu (چهارشنبه 22 خرداد 92)
تشکرشده 114 در 51 پست
با سلام
اینطور که میگین چیزی جز احوالپرسی نبوده ، آیا شما خیلی به روابط همسرتون با خانمای دیگه حساس هستین؟ البته منظورم از رابطه در حد هم صحبت شدنه ، نه اینکه بگو بخند و جلف بازی.
تشکرشده 23 در 12 پست
قبلا حرف زدیم گفته بود این کار رو نمیکنه و خوشش نمیاد و گفته بود که همه چیز رو میگه بهم و کاملا متعهد هست اما دیدم که این کار رو کرده
- - - Updated - - -
من حساس هستم ولی چون اصلا فکرشو نمی کردم بیشتر ناراحتم ، شخصیت جدی داره با هر کسی شوخی نمیکنه و صمیمی نمیشه ، وقت نشد همه چت هاشو بخونم به خاطر همین یه حس منفی بهم دست داده که نکنه همیشه چت می کنه وقتایی که تنهاست
- - - Updated - - -
چیکار باید کنم؟ میخوام این حس بد رو نداشته باشم اما دست خودم نیست ، دپرسم
تشکرشده 23 در 12 پست
لطفا راهنمایی کنید
تشکرشده 166 در 77 پست
ببین عزیزم
من نمی دونم همسر شما چه جور شخصیتی دارن
نمی دونم رابطشون با دخترخاله، دخترعمو و ... چطوره ؟ صمیمی هستن ؟ یعنی راحت سلام و علیک و چه خبر و ... دارن ؟
شخصا اگر من در این موقعیت بودم، یه موقعی که باهاش خیلی خوبم و صمیمانه با هم صحبت می کردیم، دم گوش همسرم زمزمه می کردم که من از یه موردی ناراحتم ... تو دوست داری همسرت ناراحت باشه ؟
و بعد آروم آروم بهش می گفتم اتفاقی ایمیلتو دیدم و دوست نداشتم با چنین چیزی مواجه بشم چون از صمیم قلب بهت اعتماد دارم ... ولی ذهنمو مشغول کرده و ...
نمی دونم همسر شما چطوری هستن ...
زود عصبانی میشن ؟
از چه جور صحبت کردنی خوششون میاد ؟
و ...
تشکرشده 23 در 12 پست
کلا با دختر ها صمیمانه صحبت نمیکنه حتی دخترهای فامیلشون، عصبانی هم بندرت میشه ، یه بار بعد از اینکه دیدم بحث کردم غیر مستقیم گفتم که ناراحت میشم ولی گفت من اینکارو نیمیکنم همیشه تو مد نظرمی بد یکم کشدار شد بحث گفت ناراحت میشم اگه بهم بی اعتماد باشی
تشکرشده 166 در 77 پست
این چت ها مربوط به کی هست ؟
قبل از اون صحبت ها که باهاشون کردید یا بعد از اون ؟
چون ممکنه از بعد از این که باهاشون صحبت کردید دیگه این کارو نکرده باشند ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)