سلام
من حدود یک ماهه که عقد کردم . حتما تاپیک قبلی من و خوندین . خودم 28 سالمه و شوهرم 33 سالشه . مشکلی که من دارم اینه که فکر میکنم شوهرم خیلی خسیسه . ( شغلش ازاده ) تو این مدت یک ماهی که عقد کردیم من دائم براش لباس و عطر و این چیزا خریدم ولی اون هیچی برام نخریده . دو روز پیش تولدم بود ولی اصلا کاری برام نکرد . ( میگه 5 روز دیگه صبر کنی یک چک 3500 دارم که نقد میکنم کادوتو از روش بهت میدم چون شغلم ازاده نمیتونم حسابم خالی کنم ) . روز تولدم من و با دوستاش برد بیرون ( البته با اونل قبلا قرار گذاشته بود و اصلا بخاطر تولد من نبود ) . شبش که اومدیم خونه میخواست من و بذاره و بره خونه خودش چون داداشش اینا از شهرستان مهمونشون بوده . حتی شب تولد هم پیش من نموند و من و گذاشت دم خونه . منم اومدم تو کوچه دیدم داره دنبالم میاد . انقدر عصبانی بودم که رفتم تو و در و از روش بستم . بعد چند بار زنگ زد و باز کردم . داشتم گریه میکردم و بهش کلی غرزدم که عجب شب تولدی برام درست کردی . اقلا یک جعبه شیرنی میگرفتی ولی ... . خلاصه بهش گفتم برو دیگه نمیخوام ببینمت و اونم گذاشت رفت . منم رفتم کلید ماشینم بردارم که بزنم بیرون دیدم کلید ماشینم برده ( اخه جدبدا هرموقع قهر میکنیم من کلید بر میدارم و میرم تو خیابون و اونم خیلی بدش میاد ) . بعد که دیدم کلیدم نیست ساعت 1/30 شب ماشین بابام برداشتم که برم کلید ماشینم و از باباش بگیرم و برم . نزدیکای 2 بود که رسیدم دم خونش دیدم به موبایلم زنگ زد که ببینه جایی رفتم یا نه که گفتم دم خونتونم . بیا کلید بهم بده . کلی عصبانی شد که چرا این موقع شب تنها زدم بیرون و این چیزا . خلاصه که دوباره دعوامون شد و فرداش دوباره اشتی کردیم . ولی نمیدونم با این خسیس بودنش چیکار کنم . تو این یک ماه فقط برام حلقه نامزدی خریده 1500 با یک شلوار پارچه ای . البته چند بار بهم گفته که چرا وقتی پول نداری بهم نمیگی ولی وقتی خودش میبینه که ندارم دیگه گفتن نداره . موبایلم 100 تومن قبضش اومده ولی نمیره برام پرداخت کنه و یک طرفه شده . ماشینش و داده من بردم کارواش و 30 تومن پول کارواش براش دادم . البته یک بار گفته که من 21 خرداد چکم که نقد بشه بدهی هامو بهت میدم ولی احساس میکنم بازم میزنه زیرش . یک چیز دیگه اینکه الان که توعقدیم هر شب میاد خونمون ( چون خانواده اش شهرستانن و خودش اینجا تنهاست ) ولی احساس میکنم روش به خانواده ام باز میشه که بخواد هر شب بیاد. نمیدونم چیکار کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)