سلام
میخوام بدونم چه سوالاتی پشت تلفن ازخواستگار بپرسیم؟تاچه حد باید دقیق بود؟
تشکرشده 569 در 244 پست
سلام
میخوام بدونم چه سوالاتی پشت تلفن ازخواستگار بپرسیم؟تاچه حد باید دقیق بود؟
تشکرشده 352 در 163 پست
[سلام عزيزم
مطلبي را براي يك تاپيك كه مربوط بود نوشتم شايد بدرد شما هم بخورد . در پرسين سوال زياد وسواس نباشيد در لحن و نوع جواب بايد بتونيد خوب ارزيابي كنيد سوالاتي را هم بپرسيد كه براتون مهمه و جواب قاطع و منطقي بگيريد سوالات مستقيم مربوط به خودتون نباشد بهتر است تا نظرش را باب ميل شما تنظيم نكندو..
نظر من يخده با شما متفاوته البته حدس ميزنم مخالفش نباشيد ولي چون زمينه اجرائيش محدود است بهش فكر نميكنيد ولي بايد به سمت تكامل و منطق و واقعيت قدم برداريم هر چند كم.
يكي اينكه اصلاً نبايد براي ازدواج كردن دنبال شناخت يكي باشيم بلكه وقتي يكي را شناختيم به فكر ازدواج و علاقه مندي به او باشيم
2- ضمن ارزيابي ريشه اي برخوردها با خودمون - بنظرم ملاك اصلي رفتار طرفمون با اطرافيانش مهم است كه ببينيم باكسي كه بهش تسلط دارد چگونه برخورد ميكند - باكسي كه بهش نياز دارد چگونه؟ -در كل بفكر بهره برداري از ديگران است يا همزيستي و كمك متقابل ؟ يا كلاً خودش را فداي ديگران ميكند و ريشه اين براي خوب نشان دادن خودش است يا نه انسان خوبي است؟؟؟ منطق را تا چه حد ملاك رفتارش قرار ميدهد يا احساسات و استرسهايش بهش تسلط دارد.؟ اگر ناكامي براش پيش بياد خود را مي بازد يا نه مصصمتر شده از تجربياتش بهتر بهره ميگيرد؟ اولويت بندي اهداف و فعاليتهايش چيست؟ آيا تعادل بين كار و تفريح و مطالعه و ذوق و ورزش دارد؟ در اجتماع و جمع راحت است يا روحيات خاص دارد؟و....
earth (سه شنبه 24 اردیبهشت 92)
تشکرشده 9 در 8 پست
نماز میخونید؟
:)
تشکرشده 569 در 244 پست
منظورم وقتیه که مامانش تماس میگیره که اجازه اومدن بگیره!
بله نماز میخونم.
- - - Updated - - -
خواستگارای من پشت تلفن ازخصوصیات ظاهری گرفته تا ریزترین مواردسوال میکنن.
تشکرشده 68 در 29 پست
سلام دوست عزیز
شما باید وقتی واسه خواستگاری باهاتون تماس می گیرن اون موضوعات کلی که براتون اولویت داره رو بپرسید.مثلا میزان تحصیلات، شغل، شغل پدر و مادر، تعداد فرزند و ...(هر موضوعی که براتون در درجه اول حائز اهمیته)
بعد اگر ویژگی های کلی شون مطابق با خواسته تون بود ، اجازه بدید که بیان خواستگاری...
بقیه مسائل جزئی تر رو می تونین در جلسات حضوری با خواستگارتون مطرح کنید.
موفق باشی.
تشکرشده 569 در 244 پست
ممنون دوست عزیزم.اما چطور باید بپرسیم درآمدش اندازه ای هست که بتونه زندگیشو تامین کنه؟که بهشون برنخوره
تشکرشده 68 در 29 پست
عزیزم این سوال رو لازم نیست پشت تلفن بپرسین
وقتی اومدن خواستگاری، پدرتون می تونه خیلی دقیق از شغلش و میزان درآمدش بپرسه...
این سوال شما یک سوال کاملا منطقیه، حرف یک عمر زندگیه، مطمئن باش بهشون برنمی خوره.
خودتون هم بعدا تو صحبت های خصوصی تون با خواستگار وارد جزئیات بشین، بپرسین هدفش چیه؟؟آینده شغلیش چه طوریه؟؟از شغلش راضیه؟؟ ولخرج و دست و دلبازه یا اقتصادی عمل می کنه؟؟ آیا به لحاظ مالی مستقل بوده و رو پای خودش وایستاده یا وابسته به خانواده اشه؟و ...
earth (چهارشنبه 25 اردیبهشت 92)
تشکرشده 1,946 در 612 پست
یه خواستگاره یه بار زنگ زد گفت پسر میخواد اول با دختر حرف بزنه منم گفتم باشه خوب بهتر!!!
بعد پسره گوشیو گرفته میگه:(دقیقا 3 تا سوال اولش همین بود)
سلام
اسم؟
قد؟
وزن؟
....
من وزنم بالاس اما خوب چون ورزشکارم اصلا نشون نمیده تو ظاهر گفتم وزنو. حالااون هی میگفت مطمئنی ای وزنت انقدره!!!!
بعدم پرسید خونتون کجایت من گفتم فلان جا اون زودی بدون اینکه من چیزی بپرسم گفت خونه ما هم قیطریه است !!! (حالا انگار قیطریه لاس وگاسه )
بعدم شروع کرد کلی شرو ور و اعتراض از عالم و آدم و غر زدن به وضع مملکت:o
خوب معلومه منم دیگه تحویلش نگرفتم و دو سه بار هی گفتم کاری ندارین دیکه کاری ندارین( حالا وسط حرف زدنش) دیگه خودش فهمید قطع کرد
به نظرم بهتره بزاری اون سوال بپرسه و حرف بزنی اینجوری تو بهتر میشناسیش و سوالای خودتم موکول کن به زمان دیدار حضوری
[align=center]ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمده ایم ...از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم[/align]
earth (چهارشنبه 25 اردیبهشت 92)
تشکرشده 36,065 در 7,430 پست
با سلام
این نوع تاپیکها که جنبه نظر سنجی دارد را بادی در انجمن آزاد ایجاد کرد . شما در صورتی که مسئله ای شخصی دارید به صورت اول شخص مطرح کرده تا راهنمایی بگیرید . در خصوص نوع و نحوه سئوال پرسیدن و سناخت پیدا کردن از خواستگار در تالار مقالات مدیر همدردی را مطالعه فرمایید در انجمن مربوطه .
این تاپیک قفل و متعاقباً به انجمن آزاد منتقل میشود .
.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)