به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array

نگرانی در مورد برادرم و تردید ایشون در انتخاب گزینه مورد نظر ازدواج

سلام دوستان عزیز ، یه مشکلی هست که مدت طولانی برادر بزرگ ترم رو درگیر کرده و میخوام نظرات و تجربیات شما دوستان بزرگوار و مشاورین رو در این مورد بدونم.

برادر من 27 ساله و شاغل هستش و دیگر برادر بزرگترم و پدرم در گارگاه در ساخت دکوراسیون داخلی آشپزخانه و هر چیزی که مربوط به mdf بشه هستن )، ما از یه خانواده متوسط ساکن شرق شهر تهران هستیم ،برادرم نسبت بقیه پسر هایی که اطرافم میبینم از نظر اخلاقی خیلی بهتره و تا به حال رابطه دوستانه با دختری نداشته ، ادم مذهبی نیست اما همیشه نماز و روزه اش رو انجام داده و به خدا معتقده...

مشکل از اینجا شروع میشه که الان وقت ازدواج داداشمه و داداشم مدتیه بین دو گزینه مورد نظر گیر کرده

گزینه اول:
    ایشون دختر خانومی محصل هستند اهل تهران ، از یه خانواده نسبتا سطح بالا و ساکن شمال شهر تهران - سنشون حدود 20 سال و علاقه شدید به داداشم داره و داداشم هم علاقه زیادی به ایشون داره و خیلی دوست داره برای ادامه زندگیش و احساس خوشبختی میکنه و اینو وقتی با تلفن صحبت میکنه و یا وقتی اس ام اس بازی میکنه دیدم. این دختر خانوم اخلاق خاصش اینه که علاقه زیادی به مستقل شدن و ازدواج کردن داره و عاشق داداشم شده ، به طور طبیعی چون تو خانواده سطح بالا بزرگ شده توقعاتش هم همینطور. خانوادش از این که صرفا جهت اشنایی با برادرم دوست هستن خبر دارن و خانواده ما هم همینطور..
    نقطه قوت: نقطه قوت این رابطشون و ایندشون اینه که همدیگر رو دوست دارن و میتونه شروع خوبی برای زندی خوب باشه و این که ایشون اهل تهران هستند و با مشکلات و شلوغی ها و فرهنگ این شهر و مردمش اشنا هستند. و اینکه اخلاقش مورد نظر و تایید داداشم هستش و از ایشون خوششون میاد.
    نقطه صعف: همونطور که گفتم نقطه صعف یا میشه گفت به طور طبیعی اینه که توقعات بالایی داره و همیشه در مورد چیزای عیونی و گرون قیمت و زندگی رویایی و خوب صحبت میکنه و از دهنش پردیه که من زندگی میخوام که به جز خرج های اضافی حداقل در ماه 5 میلیون تومان درامد داشته باشیم و برادرم از این موضوع یکمی ناراحته چون صد در صد میتونه مشکل ساز باشه و من خودم اصلا خوشم نمیاد کسی که واد خانوادمون بشه مرتب سطح بالای خانوادشو به رخ بکشه

گزینه دوم: ایشون یکی از اقوام نزدیکمون هستن و از یه خانواده معمولی شهرستان نزدیک استان اصفهان هستند و اهل یک خانواده پر جمعیت هستند، اخلاقشون خوبه ، از بچگی من خوب متوجه میشدم که به طور غیر مستقیم علاقه خودشونو به برادر بزرگترم نشون میده و سر این موضوع با دیگر دخترای فامیل مشکلاتی داشتند که همه اونال ازدواج کردن و ایشون همه خواستگاراشو رد کردن که منتظر داداش بزرگ من باشن..
    نقطه قوت ایشون: نقطه قوتشون اینه که وقتی بیاد تو خانواده ما محبوب مادرم واقع میشه و اینکه برادرم رو دوست داره ، و اینکه از اقوام خودمون هستند
    نقطه ضعف: نقطه ضعف اینشون اینه که فرهنگ ما خیلی با هم فاصله داره و با این وجود که من خیلی دوستش دارم اما وقتی با هم صحبت میکنیم میبینم چقدر دنیاهامون با هم فاصله دارن و به برادرم گفتم این میتونه مشکل ساز بشه و باعث دوری شما از ما میشه چون ما مخصوصا خود من خیلی سخت با اینجور اقوام و ادم ها کنار میام، و دیگر نقطه صعف اینه که یکمی مغروره و توانایی اینو داشت که طی این چند سال یکمی داداشم رو به خودش جذب کنه با عوض کردن پوشش و رفتار و تبدیل شدن به چیزی که مورد محبوب یار واقع بشه و من اینو در تمامی مدت زیر نظر داشتم و بی تفاوت رفتار میکردم .

در کل: در کل من خیلی نگران داداشمم ، اما اینو میدونم به هیچ کدوم قول ازدواج نداده و صرفا جهت اشنایی هستش و هیچ کدوم از شخص ثالث خبر ندارن

نگرانی من از اینه که اگه برادرم با اون دختر مورد علاقش ازدواج کنه ممکنه نتونه خواسته هاشو براورده کنه ، اما خب یه جورایی همدیگه رو دوست دارن و این میتونه باعث بشه اون همینطوری که هست با زندگی کنار بیاد. یه نگرانی دیگه هم دارم در مورد فامیلمونه که اگه این اتفاق بیفته و نتونن به هم برسن یه عمر باید چشم تو چشم بشن و یاد این روزا بیفتن و این میتونه کینه و دشمنی و از این جور چیزا ایجاد کنه

مشکل اصلی هم اینه که هر دو صد در صد مطمئنم رویا پردازی میکنن که به پسر مورد علاقشون برسن و اگه این اتفاق نیفته ضربه سنگینی میخورن و این حتی میتونه دردسر ساز بشه

خواهش میکنم کمک کنید بگید چطوری مشکلش رو حل کنیم ،

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    سلام
    همونطور که گفتید دختر اول از لحاظ سطح اقتصادی و صحبت هایی که کرده قطعا در آینده با برادرتون مشکلاتی در این خصوص خواهد داشت و اشتباه شما اینه که فکر می کنید دوست داشتن جلوی این مورد رو خواهد گرفت. در حالی که در زندگی واقعی اصلا این طور نیست. ضمن اینکه این خانم سن کمی هم دارن و همین موضوع هم موجب درک نکردن اوضاع و شرایط اقتصادی برادرت خواهد شد. ضمنا سن و سالش هم خیلی مناسب برادرتون نیست. هفت سال اختلاف سنی. که البته اگه موارد دیگه مناسب باشه ، این مورد رو میشه چشم پوشی کرد.
    در مورد دختر دوم چیزی که ذکر نکردید سن اونه . ضمن اینکه ازدواج فامیلی می تونه مشکلات زیادی در آینده داشته باشه ، از جمله اینکه احتمال بیماریهای ژنتیکی در بچه شون زیاده و اینکه اگه در آینده مشکلی برای زندگیشون پیش بیاد کل فامیل درگیر این ماجرا میشن و این اصلا خوب نیست . ضمن اینکه اختلاف فرهنگی هم وجود خواهد داشت.
    امااااااااااااا
    چیزی که وجود داره اینه که برادرتون اصلاااااااااا نباید با هر دو این دخترا همزمان آشنا بشه .
    اون باید صد در صد ارتباطش رو با یکی از خانم ها قطع کنه . چون در دام مقایسه افتاده . هر طوری که باشه ، هر کدوم از این خانمها نقاط مثبتی دارن که اون یکی نداره و برادرتون هرگز نمی تونه در این حالت انتخاب درستی داشته باشه . ضمن اینکه هیچ انسانی کامل نیست و اگر برادرتون فقط با یک نفر آشنا بشه می تونه در مورد نقاط منفیش درست تصمیم گیری کنه و اگه بشه با اون نقاط منفی کنار بیاد. اما در این حالت چون فرد دیگه این نقطه منفی رو نداره برادرتون در بلاتکلیفی خواهد موند .
    حتی در صورت انتخاب هم باز هم تا همیشه چشمش به دنبال دیگری خواهد بود و در صورت به وجود آمدن مشکل خودش رو مقصر خواهد دونست که چرا اون یکی رو انتخاب نکرد.
    به برادرتون بگید قطعا و حتما ارتباطش رو با یکی از خانمها قطع کنه تا فکرش بتونه روی یکی متمرکز بشه .

موفق باشید.

- - - Updated - - -

به نظرم بهتره به برادرت بگی خودش این موضوع رو پیگیری کنه. این طوری ما هم راحت تر و بهتر می تونیم راهنماییش کنیم. چون در هر حال باز هم شما از احساسات و افکار و معیارها و عقاید اون اون قدرا هم مطلع نیستی.
    ویرایش توسط asemani : جمعه 13 اردیبهشت 92 در ساعت 20:08

3. کاربر روبرو از پست مفید asemani تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (جمعه 13 اردیبهشت 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    درسته همه اینا رو میدونم ، الان داداشم در حال حاضر اینجا نیست ، باید بگم رفته که با فامیلمون تو اصفهان آزمایش ژنتیک بدن ، پدر اون دختره گفته همینطوری آزمایش بدید تا ببینید به هم دیگه میخورید یا نه چون بعدا ممکنه مشکل پیش بیاد و مجبور بشید جدا بشید ، خب من که فکر میکنم میگم اینا از اون طرف برداشتن همه چیو برا خودشون بریدن و دوختن

از یه طرف دختر خانومه میگه که من با همه چی میتونم کنار بیام و میتونم بسازم با کم ، اما داداشم میگه این رفتارش از رو داغ بودنشه ،

من نمیخوام به جاش تصمیم بگیرم اما میترسم این احساس پشیمونی بعد از ازدواج همیشه ته دلش باشه و یه وقتی تو زندگیش به مشکل بخوره

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    55
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    می دونی که آزمایش ژنتیک فقط درصد کمی از اختلالات ژنتیکی رو نشون میده و درصد خیلی خیلی بالایی رو اصلا نشون نمیده. رو این موضوع حتما بررسی کنید. به خصوص اگه فامیل نزدیک هستن.
    ببین خانمی اون خانواده حتما این قضیه رو جدی گرفتن. ضمن اینکه در شهرستان ها این مسائل زودتر می پیچه و این ممکنه به ضرر این خانم باشه ، ضمن اینکه آسیب روحی که از این قضیه خواهد دید مسلما خیلی زیاده (با توجه به علاقه ای که از کودکی به برادرت داشته ) پس خواهش می کنم فقط به برادرت فکر نکن. ازش قطعی بخواه که هرچه سریعتر عنوان کنه که فعلا قصدش برای ازدواج جدی نیست .
    ضمن اینکه با توجه به تعاریفتون من فکر می کنم برادرتون با هر دو گزینه مشکل خواهد داشت و شاید نیاز باشه با شخص سومی آشنا بشه . اما نـــــه همــــــــــــــــــــــز مان

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    درسته حرفاتون ، من چه کمکی میتونم بهش بکنم؟؟؟ دختر مورد نظری که گفتم دختر داییم هست
    مساله همینه وقتی این قدر جدی شده که تقریبا هر کسی میدونه داداشم قصد ازدواج با دختر داییم رو داره
    از اون طرف ، و اینکه این یکی هم داره برا خودش تو ذهنش و رویاهاش زندگی باداداشم رو تصور میکنه و میل سریع به ازدواج و مستقل شدن از خانواده رو داره، اگه هر دو همینطوری پیش برن اینطوری ضربه محکمی رو سر هر یک میخوره من باید چیکار کنم که این اتفاق نیفته و باعث نشه خانوادمون آسیب ببینه

من هزار بار بهش گفتم هینقدر امیدوارشون نکن اما میگه من بهشون گفتم که همه چی در حد رابطه دوستانه اجتماعیه ( نمیدونم اینو از کجا درآورده ) اما وقتی اونا هر دوشون اینو میشنون شرط میبندم منظورشو اینطوری برداشت میکنن که شرایط الان محیا نیست بهتره یکمی بهتر بشه اما خودشونو شاهزاده رویا ها میبینن

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    55
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    شما توصیه کردی و هشدارهات رو دادی. متاسفانه برادرت عاقلانه عمل نمی کنه . براش عواقب کارش رو با این دو دختر رو بیشتر توضیح بده .
    فکر می کنم وقتی برگشت از سفر ، اگه خودش بخواد اینجا عضو بشه و مشکلش رو توضیح بده بهتره . موفق باشید.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)