به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 اردیبهشت 92 [ 14:35]
    سطح
    1
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    5
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

Eh S حرف خانوادم را گوش کنم یا حرف منطق و دل خودم را؟

سلام.مدتی هست که مطالب این سایت رو مطالعه می کنم و کمک کننده بوده برام.
    دختری هستم 28 ساله،مجرد.
    اگر بخوام حاشیه نرم و برم سر اصل مطلب.مشکلم اینکه به آقایی از همکارانم علاقه مند شدم و ایشون هم به من علاقه داره ولی رابطه ما در حد همون همکاری هست و ایشون قصد خواستگاری از من رو دارن.
    مدت 2 سال هست که به خوبی رو ایشون شناخت پیدا کردم ولی مشکلاتی وجود داره که من رو دو دل کرده. من خودم هیچ مشکلی ندارم ولی خانوادم موافق ازدواج نیستن و اجازه نمی دن ایشون به خواستگاری من بیاد.به این دلایل:

1.خانواده ایشون از نظر مذهبی از ما خیلی مذهبی ترن.من حجاب معمولی تا حدی آزاد دارن ولی خواهرای ایشون چادری هستن.
    2.پدر من فوق لیسانس هستش و پدر ایشون کار آزاد داشتن و تحصیل نکردن.فکر میکنم دیپلم ندارن.
    3.وضع مالی خانواده من به وضوح بالاتر از ایشون هست.
    4.تحصیلات ایشون لیسانس هست من فوق لیسانس!

دلیل علاقم اینکه اخلاقش خیلی مورد پسند من هست همین طور چهره اش و تیپش. اینکه بسیار با خدا هستن
    خانواده خون گرم وخوب و ساده ای دارن
    در محیط کار مورد قبول همه هستن و حرفی پشت سرشون نیست به جز تعریف و تمجید.
    حرفامون و طرز رفتارمون خیلی بهم نزدیک هست.
    قدش 20 سانت ازم بلندتره و موهای جو گندمی داره که باعث میشه خوش تیپ باشه. منم تعریف از خود نباشه ظاهرم (چهره اندام و تیپ)خوبه و از نظر ظاهری به هم میایم.
    لطفا راهنماییم کنید.

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    حق با خانواده شماست.دو خانواده در دو دنیای متفاوت یا شاید متضاد سـ ی ر می کنن.

اینکه شما حجاب آزاد داری ولی خواهراش چادر ممکنه بخواد چادر بپوشی می تونی؟

اینکه مذهبین ممکنه آداب رسومشون برات محدودیت ایجاد کنه.

3. 2 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), ddornika (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ddornika نمایش پست ها
    سلام.مدتی هست که مطالب این سایت رو مطالعه می کنم و کمک کننده بوده برام.

سلام :)

دختری هستم 28 ساله،مجرد.
    اگر بخوام حاشیه نرم و برم سر اصل مطلب.مشکلم اینکه به آقایی از همکارانم علاقه مند شدم و ایشون هم به من علاقه داره ولی رابطه ما در حد همون همکاری هست و ایشون قصد خواستگاری از من رو دارن.

یعنی با هم صحبت نداشتین در این خصوص ؟

مدت 2 سال هست که به خوبی رو ایشون شناخت پیدا کردم ولی مشکلاتی وجود داره که من رو دو دل کرده. من خودم هیچ مشکلی ندارم ولی خانوادم موافق ازدواج نیستن و اجازه نمی دن ایشون به خواستگاری من بیاد.به این دلایل:

مخالفت خانواده به تمام دلایل مهمه. آیا ایشون رو دیدن یا صرفا بر اساس تعریف های شما اینطور میگن؟

1.خانواده ایشون از نظر مذهبی از ما خیلی مذهبی ترن.من حجاب معمولی تا حدی آزاد دارن ولی خواهرای ایشون چادری هستن.

خیلی مذهبی تر رو یه کمی توضیح بدین . خودشون در مورد حجاب باهاتون صحبت کردن ؟ حجاب شما رو چقدر قبول دارن ؟

2.پدر من فوق لیسانس هستش و پدر ایشون کار آزاد داشتن و تحصیل نکردن.فکر میکنم دیپلم ندارن.
    3.وضع مالی خانواده من به وضوح بالاتر از ایشون هست.

عدم کفویت اقتصادی !!!

4.تحصیلات ایشون لیسانس هست من فوق لیسانس!

قصد ادامه تحصیل دارن ؟ این موضوع برای شما و ایشون چقدر مهمه ؟

دلیل علاقم اینکه اخلاقش خیلی مورد پسند من هست همین طور چهره اش و تیپش. اینکه بسیار با خدا هستن
    خانواده خون گرم وخوب و ساده ای دارن

خانواده شون رو از نزدیک ملاقات کردین ؟ اگه جواب منفیه ، چطور متوجه این موضوع شدید؟

در محیط کار مورد قبول همه هستن و حرفی پشت سرشون نیست به جز تعریف و تمجید.
    حرفامون و طرز رفتارمون خیلی بهم نزدیک هست.
    قدش 20 سانت ازم بلندتره و موهای جو گندمی داره که باعث میشه خوش تیپ باشه. منم تعریف از خود نباشه ظاهرم (چهره اندام و تیپ)خوبه و از نظر ظاهری به هم میایم.
    لطفا راهنماییم کنید.
    احساسات تا چه حد در رابطه شما جریان پیدا کرده ؟
    همشهری هستین یا از دو شهر متفاوت ؟

5. 2 کاربر از پست مفید asemani تشکرکرده اند .

ddornika (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), ویدا@ (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 18 اسفند 93 [ 18:59]
    سطح
    32
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registeredTagger First Class
    تشکرها
    92

تشکرشده 345 در 153 پست

Array
    سلام

شاید حرف هر دو رو ! هر دو تاش راس می گن و برای شروع یه زندگی خوب لازمن . اگه صورت مسئله رو ساده تر کنیم می شه

1.عدم همخوانی مذهبی
    2.عدم همخوانی تحصییل پدر(فرهنگی شاید)
    3.عدم همخوانی مالی
    4.عدم همخوانی تحصیلی

خوب اولی به نظرم مهم تر از بقیه هست . شما وقتی عروس خانواده می شین باید شرایط اون ها رو هم قبول کنین
    مورد دوم ! انقد مهمه واقعا ؟؟ فک نمی کنم
    سومی، مهمه دیگه مخصوصا اگه زندگی آینده تونو بخواین با زندگی بقیه دخترای فامیل مقایسه کنین اگه فامیل پولداری داشته باشین و یا خواهر های خودتون در آینده ممکنه دلسرد کننده باشه
    چهارمی هم ! چی بگم شما یه "فوق" اضافه دارین اگه ایشونم بتونن در آینده بگیرن چی ؟ این مورد زیاد مهم به نظر نمی رسه

7. 2 کاربر از پست مفید ahuman تشکرکرده اند .

ddornika (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 آذر 96 [ 13:21]
    سطح
    48
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    108

تشکرشده 352 در 163 پست

Array
    ddornika خانم :
    تفاوت سليقه و پوشش و سطح زندگي اگر خيلي حاد نباشه مهم نيست بلكه تحميل سليه و تحقير سليقه ديگري مشكل ساز است و حتي با تفاوتهاي جزئي و حتي ذهني غير واقعي هم پيش مياد . بنظرم تحصيلات عالي داشتن هر دو طرف در كنار درك و شناخت فرد كفايت ميكند مقاطع تحصيلي دليلي بر تفوق خاصي نيست . مگر اينكه بهانه اي براي خود خواهي و تحميل نظرات باشه كه مشكل اساسي پيش مياره .چنانچه تفاوتهايتون بهانه اي براي بروز كمبودهاي شخصيتي و فرهنگي هر يك از طرفين نيست و تفاوتها را از جنس تنوع و گستردگي در خلقت خدا و تكامل انسانها تلقي ميكنيد . واز طرفي با خلق و خوي هم آشنائيد و با هم تفاوت داريد و نيز تصميم يا عادت نداريد كه براي ديگران زندگي كنيد و رضايت و سلايق ديگران را با زندگي مشتركتان اثبات كنيد هيچ مشكلي نخواهيد داشت با اين شرط كه درست زندگي كردن حداقل اندازه درست انتخاب كردن اهميت دارد. موفق باشيد

- - - Updated - - -

باهم تفاهم داريد در كنار تفاوتهاي موجود

9. کاربر روبرو از پست مفید حسين40 تشکرکرده است .

ddornika (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 شهریور 98 [ 12:22]
    سطح
    69
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 228
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,196

تشکرشده 1,600 در 571 پست

Array
    جز اولی بقیه به نظر من مهم نیست

11. کاربر روبرو از پست مفید داود.ت تشکرکرده است .

ddornika (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 اردیبهشت 92 [ 14:35]
    سطح
    1
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    5
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    از پاسخ هاتون خیلی ممنونم

فرهنگ 27 ایشون از من نخواست که چادر بپوشم و همین حجاب الانم رو قبول داره.گفت که با اینکه چادر رو به عنوان حجاب برتر قبول داره ولی دوست نداره من رو تغییر بده مگر اینکه خودم به این نتیجه برسم.از طرفی هم من دختر سازگار و منعطفی هستم.اگر بدونم می تونم با این کارم شادش کنم و راضی تر میشه حاضر حجاب بیشتری داشته باشم.البته چادر نه!

- - - Updated - - -

آسمانی

چرا صحبت داشتیم و از تفاوت های خانوادگیمون هردو باخبریم.

بله خانوادم ایشون رو دیدن پدرم محل کارم اومدن به صورت غیر مستقیم در موردش پرسو جو کردن اتفاقا وقتی دیدنش خوششون اومد ولی می گن به ما نمی خوره و هم سطح نیستید

خیلی مذهبی تر یعنی اینکه من به طور منظم نماز نمی خونم بعضی وقت ها مرتب می خونم بعضی وقت ها شش هفت ماه نمیخونم ولی ایشون نمازشون همیشه اول وقت می خونن
    من موهام رو بیرون می زارم و آرایش معمولی دارم ولی خواهراشون همون طور که گفتم حجاب کامل دارن. بهم گفت اوایل که میدیدمت اصلا بهت فکری نمی کردم دوستت داشتم ولی حجاب برام مهم بود ولی کم کم دیدم رفتارت انقدر متینه که این مورد برام حل شد و نمیخوام تغییرت بدم. مراسم قاطی ندارن ولی ما عروسی قاطی هم میریم البته خودم هم مجلسم نمی خوام قاطی باشه.مشروب به هیچ عنوان نمیخوره ولی پدر من میخورده قبل از بیماریش.ما ماهواره داریم ولی اونها ندارند.در کل ما هم خانواده بی مذهبی نیستیم.و نماز و رزوه رو میگیرم.

وضع اقتصادی ما بالاتره کاملا.

قصد ادامه تحصیل به صورت جدی نداره برنامه ای برای ادامه تحصیل ندارن ولی من این موضوع برام اهمیتی نداره و فکر کنم برای خودش هم مهم نباشه که من مدرکم بالاتره.ضمن اینکه حقوق برابر می گیرم به رقم بالاتر بودن مدرک من .چون بخشی که ایشون کار می کنند مزایاش بیشتر هست.

بله خانوادشون رو از نزدیک ملاقات کردم در فوت پدر بزرگشون مراسم روز تشیعه جنازه و مراسم سوم وهفتم را شرکت کردم و از صمیمیت و سادگی خانوادش خوشم اومد.

احساسات زیاد نقشی نداره در رابطه.بیشتر سعی کردیم وارد احساسات نیشیم و ایشون اصلا ابراز علاقه رو قبل از رسمی شدن رابطه قبول نداره.البته من احساس علاقه زیادی بهش دارم و می دونم اون هم مثل من هست.

- - - Updated - - -

ahuman و داود ت من فکر میکنم تفاوت های مذهبی مون در مرور زمان کمتر میشه.

- - - Updated - - -

حسین 40 من از شناختی که از خودم دارم مطمئنم با وجود تفاوت های موجود می تونیم خوشبخت باشیم. ضمن اینکه من خواستگاران زیادی داشتم و این اولین یا شاید دومین نفری هست که واقعا به دلم نشسته.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 شهریور 98 [ 12:22]
    سطح
    69
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 228
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,196

تشکرشده 1,600 در 571 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ddornika نمایش پست ها
    از پاسخ هاتون خیلی ممنونم

فرهنگ 27 ایشون از من نخواست که چادر بپوشم و همین حجاب الانم رو قبول داره.گفت که با اینکه چادر رو به عنوان حجاب برتر قبول داره ولی دوست نداره من رو تغییر بده مگر اینکه خودم به این نتیجه برسم.از طرفی هم من دختر سازگار و منعطفی هستم.اگر بدونم می تونم با این کارم شادش کنم و راضی تر میشه حاضر حجاب بیشتری داشته باشم.البته چادر نه!

- - - Updated - - -

آسمانی

چرا صحبت داشتیم و از تفاوت های خانوادگیمون هردو باخبریم.

بله خانوادم ایشون رو دیدن پدرم محل کارم اومدن به صورت غیر مستقیم در موردش پرسو جو کردن اتفاقا وقتی دیدنش خوششون اومد ولی می گن به ما نمی خوره و هم سطح نیستید

خیلی مذهبی تر یعنی اینکه من به طور منظم نماز نمی خونم بعضی وقت ها مرتب می خونم بعضی وقت ها شش هفت ماه نمیخونم ولی ایشون نمازشون همیشه اول وقت می خونن
    من موهام رو بیرون می زارم و آرایش معمولی دارم ولی خواهراشون همون طور که گفتم حجاب کامل دارن. بهم گفت اوایل که میدیدمت اصلا بهت فکری نمی کردم دوستت داشتم ولی حجاب برام مهم بود ولی کم کم دیدم رفتارت انقدر متینه که این مورد برام حل شد و نمیخوام تغییرت بدم. مراسم قاطی ندارن ولی ما عروسی قاطی هم میریم البته خودم هم مجلسم نمی خوام قاطی باشه.مشروب به هیچ عنوان نمیخوره ولی پدر من میخورده قبل از بیماریش.ما ماهواره داریم ولی اونها ندارند.در کل ما هم خانواده بی مذهبی نیستیم.و نماز و رزوه رو میگیرم.

وضع اقتصادی ما بالاتره کاملا.

قصد ادامه تحصیل به صورت جدی نداره برنامه ای برای ادامه تحصیل ندارن ولی من این موضوع برام اهمیتی نداره و فکر کنم برای خودش هم مهم نباشه که من مدرکم بالاتره.ضمن اینکه حقوق برابر می گیرم به رقم بالاتر بودن مدرک من .چون بخشی که ایشون کار می کنند مزایاش بیشتر هست.

بله خانوادشون رو از نزدیک ملاقات کردم در فوت پدر بزرگشون مراسم روز تشیعه جنازه و مراسم سوم وهفتم را شرکت کردم و از صمیمیت و سادگی خانوادش خوشم اومد.

احساسات زیاد نقشی نداره در رابطه.بیشتر سعی کردیم وارد احساسات نیشیم و ایشون اصلا ابراز علاقه رو قبل از رسمی شدن رابطه قبول نداره.البته من احساس علاقه زیادی بهش دارم و می دونم اون هم مثل من هست.

- - - Updated - - -

ahuman و داود ت من فکر میکنم تفاوت های مذهبی مون در مرور زمان کمتر میشه.

- - - Updated - - -

حسین 40 من از شناختی که از خودم دارم مطمئنم با وجود تفاوت های موجود می تونیم خوشبخت باشیم. ضمن اینکه من خواستگاران زیادی داشتم و این اولین یا شاید دومین نفری هست که واقعا به دلم نشسته.
    اینکه این آقا از لحاظ مذهبی به شما سخت نمی گیرن ، شما هم سعی کنید به ایشون نزدیک بشید
    با توجه به گفته هاتون ، اگر همسرشما با خانواده شما کنار می یان ، بقیه مهم نیست و تاثیر زیادی نمی زاره
    فقط حتما این مورد رو باز صحبت کنید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)