نوشته اصلی توسط
ddornika
سلام.مدتی هست که مطالب این سایت رو مطالعه می کنم و کمک کننده بوده برام.
سلام :)
دختری هستم 28 ساله،مجرد.
اگر بخوام حاشیه نرم و برم سر اصل مطلب.مشکلم اینکه به آقایی از همکارانم علاقه مند شدم و ایشون هم به من علاقه داره ولی رابطه ما در حد همون همکاری هست و ایشون قصد خواستگاری از من رو دارن.
یعنی با هم صحبت نداشتین در این خصوص ؟
مدت 2 سال هست که به خوبی رو ایشون شناخت پیدا کردم ولی مشکلاتی وجود داره که من رو دو دل کرده. من خودم هیچ مشکلی ندارم ولی خانوادم موافق ازدواج نیستن و اجازه نمی دن ایشون به خواستگاری من بیاد.به این دلایل:
مخالفت خانواده به تمام دلایل مهمه. آیا ایشون رو دیدن یا صرفا بر اساس تعریف های شما اینطور میگن؟
1.خانواده ایشون از نظر مذهبی از ما خیلی مذهبی ترن.من حجاب معمولی تا حدی آزاد دارن ولی خواهرای ایشون چادری هستن.
خیلی مذهبی تر رو یه کمی توضیح بدین . خودشون در مورد حجاب باهاتون صحبت کردن ؟ حجاب شما رو چقدر قبول دارن ؟
2.پدر من فوق لیسانس هستش و پدر ایشون کار آزاد داشتن و تحصیل نکردن.فکر میکنم دیپلم ندارن.
3.وضع مالی خانواده من به وضوح بالاتر از ایشون هست.
عدم کفویت اقتصادی !!!
4.تحصیلات ایشون لیسانس هست من فوق لیسانس!
قصد ادامه تحصیل دارن ؟ این موضوع برای شما و ایشون چقدر مهمه ؟
دلیل علاقم اینکه اخلاقش خیلی مورد پسند من هست همین طور چهره اش و تیپش. اینکه بسیار با خدا هستن
خانواده خون گرم وخوب و ساده ای دارن
خانواده شون رو از نزدیک ملاقات کردین ؟ اگه جواب منفیه ، چطور متوجه این موضوع شدید؟
در محیط کار مورد قبول همه هستن و حرفی پشت سرشون نیست به جز تعریف و تمجید.
حرفامون و طرز رفتارمون خیلی بهم نزدیک هست.
قدش 20 سانت ازم بلندتره و موهای جو گندمی داره که باعث میشه خوش تیپ باشه. منم تعریف از خود نباشه ظاهرم (چهره اندام و تیپ)خوبه و از نظر ظاهری به هم میایم.
لطفا راهنماییم کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)