به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 10 خرداد 93 [ 07:40]
    سطح
    22
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    3

تشکرشده 69 در 39 پست

Array

واسه تمام مشکلات من و همسرم من حرص میخورم

به نام خدا و با سلام خدمت همگی
    من قبلا تاپیکی با عنوان هیچ انگیزه ای برای ادامه زندگی ندارم تهیه کرده بودم هرچن که اون مشکلم حل نشده و فقط سعی کردم باهاش کنار بیام و مشکلات دیگه ای هم گریبانگیرم شده. من 2 ساله که عقد کردم و هنوز خونه خودم نرفتم مشکلم اینه که واسه همه چیز خیلی بیشتر از شوهرم حرص میخورم واسه اختلاف فرهنگی بین خانواده هامون ، واسه اینکه هنوز نتونستیم عروسی بگیریم، واسه اینکه هنوز نتونستیم وسیله خونه بگیریم واسه قسط و قرضامون واسه اینکه شوهرم چند روز پیش طرحش تموم شده و معلوم نیست بتونه کار پیدا کنه یا نه و واسه خیلی چیزای دیگه. گذشته از اینا خودم خیلی مشکلات دارم 3 جا کار میکنم صبح تا شب درگیر کارم و انقد خسته م که دلم میخواد به رختخواب که میرم بخوابم ولی فکر و خیال مشکلات آزارم میده. وقتی به دوستام و فامیلامون نگاه میکنم که دخترای همسن من هستن که تازه ازدواج کردن و فقط به فکر خوش گذرونی و مد لباس و آرایشگاه رفتن و.... و اصلا خودشونو درگیر مشکلات نمیکنن اعصابم خورد میشه و با خودم میگم این حرص خوردنا وظیفه من نیست و فقط پیرم میکنه اینکه چرا من باید جوش همه چیزو بزنم و شوهرم و خانواده ش انقدر خونسرد با قضیه برخورد کنن و فقط بگن خدا بزرگه....انگار من محکومم به زجر کشیدن....لطفا راهنمایی کنید

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 07 تیر 92 [ 11:23]
    سطح
    20
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 59
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    299

تشکرشده 333 در 115 پست

Array
    دوست عزیز به نظر من شما و همسرتون دارای دو تیپ شخصیتی مختلف هستین و فقط همین
    یادمه من و نامزدم که پیش مشاور قبل از ازدواج رفتیم تنها مشکلی که مشاور مطرح کرد در مورد رابطه ما همین بود...گفت که من خیلی آدم منضبطی هستم که سر کوچکترین مشکلی تو فکر میرم و حرص می خورم و شدیدا احساس مسئولیت میکنم اما نامزدم برعکس من بی خیال هر دو عالمه و این قطعا باعث تنش بین ما در آینده میشه...و به من توصیه کردن که اگه می توونی در آینده با چنین موضوعی کنار بیای جواب مثبت بده...
    حالا به نظر من شما بیا و یکم خودتو تعدیل کن...برگرد به گذشته ها ...ببین چقدر الکی سر همه مشکلات حرص خوردی و آخرش هر مشکلی یه جوری حل شده پس حرص خوردن فایده ای نداره...رفتارتو تعدیل کن ...یکم بیشتر ارامش خودتو حفظ کن (برای این کار میتوونی تمرین های مدیتیشن انجام بدی...ورزش خیلی توی این قضیه کمک میکنه...فکر کنم ورزش یوگا خیلی ایده خوبی باشه برای شما...به نظر من یکم کارتونو کمتر کنید و به جاش برید دنبال یوگا) چون راستشو بخوای همسرت که آرامش و خونسردی خودشو حفظ میکنه داره کار درستی میکنه!
    شمام پا به پای همسرت بی خیال مشکلات بشو و بهش بخند...آخرش یه طوری میشه دیگه!! از زندگی لذت ببر...یه روز به همین مشکلاتی که الان ردیف کردی می خندی!
    راستشو بخواین حرص خوردن وظیفه هیچ کس نیست!
    ویرایش توسط اندیشه 22 : پنجشنبه 05 اردیبهشت 92 در ساعت 11:08

3. کاربر روبرو از پست مفید اندیشه 22 تشکرکرده است .

asemani (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)