به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 اردیبهشت 92 [ 23:10]
    سطح
    1
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 46
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    7 days registeredTagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

قهر طولانی خانمم و عقده در دل نگهداشتن من .

من و خانمم چندین بار با هم دعوا کردیم و دوباره آشتی کردیم . بعضی مواقع مقصر اصلی من بودم . دفعاتی که من مقصربودم . خانمم قهرهای طولانی و با عکس العمل های زننده با من رفتار کرده . که البته بعد از معذرت خواهی از خانمم همیشه این حس تو من بوجود میاد که چرا وقتی که تقصیر اونه من خیلی زود ازش میگذرم و واکنش خیلی شدیدی هم از خود نشون نمی دم . البته آدم خیلی زود گذشتی هستم . و زود می بخشمش ولی در عوض خانمم نه معذرت خواهی درست و حسابی می کنه و بعغی وقتا اصلا قبول نمی کنه که اشتباه کرده و دوباره قهر می کنه و من با اینکه تقصیر از ایشان هم بوده ولی معذرت خواهی می کنم . این روابط برام یه عقده شده . چند دفعه خواستم بهش بفهمونم کی احساسات منو هم باید درک کنی گوش بدی . شاید هم درک کرده باشه و گوش داده باشه ولی من قانع نشدم . هر وقت که قهر می کنه . قهرش طولانی می شه . رفتارهای بدی می کنه . حتی اگه سر یه موضوع کم اهمیتی باشه . باز من مجبور می شم معذرت خواهی کنم . ولی هنگام قهر کردنش . هی به یاد وقتایی می افتم که منو رنجونده و قبول نکرده که مقصره و معذرت خواهی نکرده و هی این حس تو من بوجود میاد که منم باید اگه یه گناهی ازش سرزد باید مثل اون قهر کنم تا از من معذرت خواهی کنه ولی برعکس می شه . برعکس اون طلبکار می شه و من مجبورم منت کشی کنم . خانمم رو خیلی دوست دارم . اونم منو خیلی دوست داره . ولی یه ذره خودخواه و مغروره که نمی خواد اشتباهشو قبول کنه و معذرت خواهی کنه . شاید من اینطور فکر کنم . بدبختی من خیلی عاطفی و احساسی هستم . چون مدت زیادی از خانواده دور بودم و هیچ وقت تو زندگیم رابطه عاشقانه نداشتم . الان که 3 ساله با هم ازدواج کردیم . به علت ها ی مختلفی از هم دور بودیم . کلا 4 ماه با هم زندگی کردیم . به همین دلیل هر دومون شدیدا به همدیگه وابسته هستیم . البته من بیشتر چون نه قهرشو تحمل می تونم . نه خودم می تونم قهره طولانی داشته باشم . حداکثر قهرم شاید 1 روز باشه . می خوام طولانی تر قهر کنم که شاید بیشتر قدرمو بدونه ولی نمی تونم . الانم سر یه موضوعی بهش الکی بدبین شدم . که البته پیش داوری من بوده . ازش بارها معذرت خواستم . ولی موبایلشو خاموش کرده . منم که ازش دورم و نمی تونم باهاش حرف بزنم و توضیح بدم که اشتباه می کنه من اینجوری دربارش قضاوت نکردم . خواستم بهش بگم که مواظب مردای غریبه باشه . ولی اصلا نمی تونم بهش حالی کنم که من از چشمامم بیشتر بهش اعتماد دارم . مشکل اصلی من و خانمم اینه که اولا از هم دوریم به خاطر همین دوری خیلی زود ازهم می رنجیم . ولی خانمم قهر طولانی می کنه و من عقده معذرت نخواستنای خانمم رو تو دل گرفتم . البته خیلی بچه گانه است . خودم می دونم . لطفا راهنمایی کنیین . چون رابطه من و خانمم زمانی که با همیم واقعا شیرینه که اصلا نمی شه وصفش کرد خیلی با صفاست ولی وقتی از هم دوریم . با هم همش تو دعواییم ... نمی خوام خدا نخواسته رابطه خوبمو با خانمم از دست بدم . که خیلی بعیده . ولی می خوام بدونم وقتی که از هم دوریم و فقط ارتباط تلفنی داریم . من به نوبه خودم چکار باید بکنم که اولا زیاد با هم دعوا نکنیم دوما اینکه با هم صمیمی تر بشیم هر چند که از هم دوریم . تشکر

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    چرا از هم دورید ؟ تلاش کردید برای این که پیش هم زندگی کنید ؟ نذارید تو دلتون بمونه بهش بگید انتظاراتتون رو خیلی واضح و منطقی به دور از التماس... اصلا هم تلافی نکنید زندگی با گذشت و بخشش شیرین تر می شه و هممسرتون هم یاد می گیره از شما

- - - Updated - - -

نذارید قهراتون طولانی شه اصلا قهر نکنید

3. کاربر روبرو از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده است .

asemani (جمعه 06 اردیبهشت 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)