به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 08 اردیبهشت 93 [ 11:46]
    سطح
    15
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 12 در 7 پست

Array

6 احساس فریب کارانه یک دختر بی ارزش(نظر بدید ممنون دوستان گلم)

با سلام خدمت تک تک دوستانم ممی پالازم هستم از انزلی 20ساله ...نمی خوام خسته کنمتون فقط یک سوالی داشتم....من حدود 8ماه با یک دختری اشنا می شم به قول معروف عاشق من بود یعنی شبا برام گرییه می کرد و الی اخر راسش از خودم نگفتم من تعریفی نمی کنم از خودم ادمی هستم برون گرا و شوخ طبع و شیطون که کلی دوست و اشنا بام در ارتباطن و هیچ کمبود عاطفی و احساسی ندارم چون من تمام نیاز هامو با خانوادم و دوستام و اشنا هام بر طرف می کنمو از اینجور ادمی هستم پایبند اعتقاد خودم و یا کسی که باش در ارتباطم و هیچگاه بی احترامی یا بد خلقی نمی کنم و همیشه شخصیت و احترام اطرافیانمو نگه می دارم به قول معروف به بیان خود دختر خانومی که با هاش بودم می گفت هر دختری با تو باشه خوشبخت میشه و از این حرفا ... این خانوم حدود 8ماهی با ما میمونه و همه چی خوب پیش میره تا میزنه مادرشینا میفهمن که خودش داستانی داره که نگو می فهمن حدود 1 ماه اخر من نه زیاد می تونستم با ایشون اس ام اس بازی کنم یا زنگی بزنم منم فکر میکردم این خانوم درگیر خانواده هستش تا میزنه 3روز بعد عید با ماشین یکی از دوستام میزنیم بیرون که به دوستم میگم گوشی تو بده میخوام زنگ بزنم ببینم مادرش ور میداره یا باباش یا خودش 3 الی 4 باری زنگ زدم ور نداشت که وقتی قطع کردم دیدم یک اس اومد دیدم نوشته ببخشید شمااااا؟؟؟؟؟ من از این جایی که اینقدر با اینجور دخترا هم کلام بودم که میفهمم این خانوم داره مارو می پیچونه برام سنگین تموم شده که یک دختر اومده منو به بازی گرفته از اینکه با این خانوم تموم کردم اصلا ناراحت نیستم از به هم زدن و هیچ گونه زجری نمی کشم چون من این خانومو می خواستم ولی ایشون نخواست:rolleyes: و عقیدم بر این بوده که ایشون لیاقت منو نداشته(من خودمو دسته بالا نمی گیرم نظر شخصی من اینه سو تفاهم نشه) و از همه مهم تر من اینجور دوستی رو قبول ندارم و عقیدم اینه که این دوستی ها زمانی به درد می خوره که سن من یا هر پسری به 24 الی اخر برسه الان سوالم اینه که این دخترا همه اینجور احساس بیخود و دروغین و فریبکارانه دارند من تا این سن حدود 7 الی 8 تا دختری که با انها در ارتباط بودم اینجوری بودن من دیگه به مولا میترسم روزی برم برای خواستگاری و درگیر این جور مساعل بشم میخوام فقط بدونم شاید اگاهی من بیشتر بشه ....با تشکر از دوستان عزیز این فروم و ایرانیای گل من

:p:cool::p

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 تیر 92 [ 16:32]
    سطح
    3
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    10

تشکرشده 10 در 4 پست

Array
    ببخشید یعنی چون نوشت "ببخشید شماا؟؟؟" باهاش بهم زدین؟ :confused:

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    سلام دوست عزیز.
    این تالار در مورد مسائل دوستی دختر و پسر مشاوره نمیده .
    بلکه .... به شدت این طور دوستی ها رو نهی می کنه. و یکی از دلایلش هم دقیقا تفکر امروز شماست . یعنی شما داری روز به روز میزان اعتمادت رو به همسر آینده ای که قراره وارد زندگی شما بشه از دست میدی و این در آینده آسیب جدی به زندگی شما خواهد زد.

پیشنهاد اکید من به شما اینه . از تمام روابطی که با خانمها برقرار کردی در این سن و سال ، دست بردار. زندگی خوب و سالمی رو در پیش بگیر تا وقتی که به سن ازدواج برسی .

مطمئن باش هر طوری که زندگی کنی ، خداوند فردی با ویژگیهای خودت رو در مقابلت قرار میده .

نیازی نیست همه دخترا رو با یه معیار بسنجی. سه انگشت اتهام همیشه به سمت توست .

شمایی که به قول خودت در سن بیست سالگی با هفت هشت دختر ارتباط برقرار کردی ، آیا ...... آیا ....... آیا .......... رفتار خودت شایسته بوده که از اون ها انتظار رفتار شایسته داشتی ؟؟؟؟
    شمایی که قصدت تنها دوستی بوده ، آیا ..... توقع بیشتری داشتی از این روابط ؟؟؟ اسم رابطه ات روش بوده . دوستی !!!
    شمایی که در این سن با هفت هشت دختر ارتباط داشتی و معلوم نیست با این روند تعداد و میزان ارتباطت با دخترا تا سن ازدواج به چه عددی برسه !!!! چطور در آینده توقع یک دختر نجیب و خانم و آفتاب مهتاب ندیده رو داری ؟؟؟؟
    آیا به این فکر کردی که اون هفت هشت دختر هم الان در مورد شما (که نماینده ای از جامعه پسرا هستین) همین تفکر رو دارن ؟؟؟

برادر عزیز
    براتون خلاصه میگم
    یک کلام
    پاک زندگی کن تا پاکی ها نصیبت بشه

موفق باشی .
    ویرایش توسط asemani : یکشنبه 01 اردیبهشت 92 در ساعت 20:16

4. 17 کاربر از پست مفید asemani تشکرکرده اند .

Ayeh (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), gelareh (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), mohammad6599 (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), mohsen66 (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), roze sepid (چهارشنبه 11 اردیبهشت 92), sanjab (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), فرشته مهربان (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), کامران (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), پرنده غريب (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), ویدا@ (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), هلیا66 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), مسافر زمان (جمعه 13 اردیبهشت 92), مصباح الهدی (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), بی دل (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), جوانه؟؟؟ (شنبه 14 اردیبهشت 92), شمیم الزهرا (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 10 بهمن 94 [ 17:49]
    سطح
    37
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 14.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    764

تشکرشده 865 در 204 پست

Array
    سلام،

تعجب میکنم شما ادعا میکنید شخصیت و احترام اطرافیان رو همیشه حفظ میکنید اما به خودتون اجازه میدید کسی رو بی ارزش خطاب کنید.

آیا همه دخترها فریبکار، دروغگو و... هستند یا نه؟ این مسئله اصلاً به طبیعت جنس دختر ربط نداره. وقتی شما در اجتماع صفاتی که منحصر به شماست رو بازتاب میدید طبیعتاً بیشتر افرادی جذب شما میشن که شباهاتهایی رو در خودشون و شما یافت میکنند. دکتر فرهنگ اتفاقاً تشبیه خیلی قشنگی در این رابطه ارائه دادند: وقتی کسی همیشه سطل زباله ای رو همراه خودش حمل میکنه باید انتظارش رو هم داشته باشه مگس اطرافش جمع بشه. پس در کل مسئله جنس مرد یا زن نیست، شخصیت و فاکتورهای دیگه پررنگترند.

یا حق.

6. 10 کاربر از پست مفید Serok تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), mohammad6599 (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), roze sepid (چهارشنبه 11 اردیبهشت 92), taraneh89 (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), کامران (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), پرنده غريب (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), هلیا66 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), مريم بانو (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), مصباح الهدی (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 08 اردیبهشت 93 [ 11:46]
    سطح
    15
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 12 در 7 پست

Array
    نه داداشم من تلن دوستشو داشتم بهش همون موقع گفتم زنگ بزن ببین کی ور داشته که زنگ زد دید خودشه:confused:من با دوستش خوب بودم یه مدتم به عنوان دوست دخترم بود که بعد من نخواستمش و 1% هم پی بردم که شاید دروغ بگه از روی حسادت اما بازم تحقیق کردم دیدم حدسم درست بوده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط asemani نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز.
    این تالار در مورد مسائل دوستی دختر و پسر مشاوره نمیده .
    بلکه .... به شدت این طور دوستی ها رو نهی می کنه. و یکی از دلایلش هم دقیقا تفکر امروز شماست . یعنی شما داری روز به روز میزان اعتمادت رو به همسر آینده ای که قراره وارد زندگی شما بشه از دست میدی و این در آینده آسیب جدی به زندگی شما خواهد زد.

پیشنهاد اکید من به شما اینه . از تمام روابطی که با خانمها برقرار کردی در این سن و سال ، دست بردار. زندگی خوب و سالمی رو در پیش بگیر تا وقتی که به سن ازدواج برسی .

مطمئن باش هر طوری که زندگی کنی ، خداوند فردی با ویژگیهای خودت رو در مقابلت قرار میده .

نیازی نیست همه دخترا رو با یه معیار بسنجی. سه انگشت اتهام همیشه به سمت توست .

شمایی که به قول خودت در سن بیست سالگی با هفت هشت دختر ارتباط برقرار کردی ، آیا ...... آیا ....... آیا .......... رفتار خودت شایسته بوده که از اون ها انتظار رفتار شایسته داشتی ؟؟؟؟
    شمایی که قصدت تنها دوستی بوده ، آیا ..... توقع بیشتری داشتی از این روابط ؟؟؟ اسم رابطه ات روش بوده . دوستی !!!
    شمایی که در این سن با هفت هشت دختر ارتباط داشتی و معلوم نیست با این روند تعداد و میزان ارتباطت با دخترا تا سن ازدواج به چه عددی برسه !!!! چطور در آینده توقع یک دختر نجیب و خانم و آفتاب مهتاب ندیده رو داری ؟؟؟؟
    آیا به این فکر کردی که اون هفت هشت دختر هم الان در مورد شما (که نماینده ای از جامعه پسرا هستین) همین تفکر رو دارن ؟؟؟

برادر عزیز
    براتون خلاصه میگم
    یک کلام
    پاک زندگی کن تا پاکی ها نصیبت بشه

موفق باشی .

عزیز دل وقتی از اولین دختری که باش در ارتباط بودی تا اخرش و تورو برای مساعل جنسی بخواد و بهت پیشنهاد جنسی بده باش میمونی؟؟؟؟؟؟؟؟اگه هر پسری جز من بود قبول میکرد درسته؟؟؟؟
    من چه خیانتی در حقشون کردم که این حقم باشه؟؟؟؟؟
    من با 7 الی 8 تا بودم اما دنبال ادم درستی می گشتم تا روش حساب کنم اما....

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Serok نمایش پست ها
    سلام،

تعجب میکنم شما ادعا میکنید شخصیت و احترام اطرافیان رو همیشه حفظ میکنید اما به خودتون اجازه میدید کسی رو بی ارزش خطاب کنید.

آیا همه دخترها فریبکار، دروغگو و... هستند یا نه؟ این مسئله اصلاً به طبیعت جنس دختر ربط نداره. وقتی شما در اجتماع صفاتی که منحصر به شماست رو بازتاب میدید طبیعتاً بیشتر افرادی جذب شما میشن که شباهاتهایی رو در خودشون و شما یافت میکنند. دکتر فرهنگ اتفاقاً تشبیه خیلی قشنگی در این رابطه ارائه دادند: وقتی کسی همیشه سطل زباله ای رو همراه خودش حمل میکنه باید انتظارش رو هم داشته باشه مگس اطرافش جمع بشه. پس در کل مسئله جنس مرد یا زن نیست، شخصیت و فاکتورهای دیگه پررنگترند.

یا حق.
    اما در پاسخ شما دوست عزیز من
    عزیز دل وقتی از اولین دختری که باش در ارتباط بودی تا اخرش و تورو برای مساعل جنسی بخواد و بهت پیشنهاد جنسی بده باش میمونی؟؟؟؟؟؟؟؟اگه هر پسری جز من بود قبول میکرد درسته؟؟؟؟

(در اخر من قصد توهین به کسی رو نداشتم و تو مطلبی هم که گفتم من اینقدر برون گرا هستم که با تمام کسانی هم که در ارتباطم نصف شون دخترن اما از درونشون خبری ندارم که چه جورینو از همه مهمتر که با تمام دخترای که در ارتباط بودم اونا می اومدن طرفم و مشکل من بودم که انتخاب می کردم اما دیگه سمت هیچ دختری نخواهم رفت و اگه روزی هم ازدواج خواستم کنم ازدواج سنتی خواهم کرد انتخاب دختر از سوی خانواده بهتره تا خودت بری سمت این کارا)
    تشکر ولی قصد توهین به شخصیتی ندارم پوزش

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 02:46]
    سطح
    28
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 91 در 52 پست

Array
    اون خانوم ها هیچ مشکلی ندارن .مشکل خود شما هستی و انتخاب هات و رابطه هات . خواهشا مسولیت اشتباهات خودتو بپذیر و اون گردن کسی ننداز . ببین خودت چقدر در اشتباه هستی

9. کاربر روبرو از پست مفید خانوم تشکرکرده است .

جوانه؟؟؟ (شنبه 14 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 13 تیر 93 [ 20:39]
    سطح
    19
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    13

تشکرشده 298 در 112 پست

Array
    خب شما با 7-8 نفر بودی که آدم درست پیدا کنی ؟ خب ؟
    حتما اون دختره هم با 5-6 نفر بوده تا آدم درست پیدا کنه دیگه ! شما هم که درست نبودی در نتیجه زد زیرش
    معادلم درست بود ؟

11. 6 کاربر از پست مفید هدف تشکرکرده اند .

gelareh (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), ویدا@ (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), هلیا66 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), مصباح الهدی (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), جوانه؟؟؟ (شنبه 14 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,600 در 1,498 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط palazgolakh نمایش پست ها

این فعلا یک خیانت:

این هم یک خیانت دیگه:

من با دوستش خوب بودم یه مدتم به عنوان دوست دخترم بود که بعد من نخواستمش
    بیشتر توضیح بدی احتمالا خیانتهای دیگه ای هم از توش در بیاد!

بی دلی در همه احوال خدا با او بود
    او نمی دیدش و از دور خدایا میکرد

ویرایش توسط بی دل : یکشنبه 01 اردیبهشت 92 در ساعت 21:41

13. 9 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), gelareh (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), maryam1363 (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), taraneh89 (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), فرهنگ 27 (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), پرنده غريب (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), ویدا@ (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), مصباح الهدی (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), جوانه؟؟؟ (شنبه 14 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 آذر 92 [ 02:49]
    سطح
    19
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    140

تشکرشده 140 در 56 پست

Array
    تجربه کافی برای ازدواج سالم با 7-8 دختر که سهله با تمام دخترهای شهرت هم دوست بشی بدست نمیاد..مهارت شوهر و زن خوب بودن مستلزم داشتن یک رابطه صاف.شفاف.روشن و متعهدانه است که طرفین اگه عاقل باشن در طول زندگی در کنار هم این مهارتها رو یاد میگیرن و به کار میبندن...برادر عزیزم دچار اشتباه نشو.نمیتونی با دوستی با چند دختر به این نتیجه برسی و نگران بشی که همه همینطورن یا مثلا همسر آیندت قطعا این مدلیه....چون دخترهای هم سن شما هم قطعا ازین روابط صرفا خوشی دوره ای.صرف کردن وقتهای خالی و آوردن هیجان به زندگی رو میخوان.تعمیم دادن رفتار در دوستیهای موقت به کل زندگی دو تا آدم در آینده یه کار اشتباهه...اینکه شما طالب این دوستیها چه از نظر تعداد و چه نوع و کیفیت هستید مسئله ای شخصی و به خودتون مربوطه.اما میخواستم اینو بهتون بگم که اگه فکر میکنید با این دوستیها زن آینده تونو بهتر میشناسین یا خودتون شوهر بهتری میشین اشتباهه...شاد باشید

15. 2 کاربر از پست مفید gelareh تشکرکرده اند .

mohammad6599 (پنجشنبه 05 اردیبهشت 92), مصباح الهدی (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

palazgolakhگرامی

به همدردی خوش آمدی

برای ما روشن نکردی که هدفت از این رابطه ها چی بوده ؟ دنبال یه آدم درست از جنس متفاوت می گشتی برای چی ؟ برای ازدواج ؟

در هر صورت به نظر میرسد که خود شما هم پی به اشتباه بودن این روابط و احتمال بسیار ضعیف برای پیدا کردن دختر مناسب جهت زندگی از راه ارتباط دوستی

و اینگونه روابط برده ای . اگر درست تشخیص داده باشم و به این نتیجه رسیده ای که بسیار درس مفیدی گرفته ای .

این یک واقعیت در جامعه امروزی هست که غالب دختر و پسرهایی که دنبال دوستی میروند آسیب می بینند و مهمتر اینکه متأسفانه غالب این روابط با هدف خوش

گذرانی و یا پاسخ دادن به فانتزیهای رقابتی با همسالان شکل ممی گیرد
    . تا به تصورشان کم نیارند . و ....... همه اینها روشن می کند
    اگر در پی پیدا کردن

همسرمناسب از این طریق بوده ای راهت اشتباه بوده
    و حالا که تجربه کردی این نتیجه طبیعی را داشته باش که از کسانی که تن به این روابط می دهند جز آنچه از

آنهادیده ای انتظار نداشته باش . دخترانی که شما نتظار نجابت و معرفت و خانمی ازشون داری وارد این رابطه ها نمیشوند بنا براین نباید انتظار داشته باشی

از لبیک گویان دوستی یا مهمتر از همه داوطلبان دوستی با شما آنچه می پسندی ببینی و آنچه قبیح شمردی نبینی و از شما نخواهند .

امیدوارم همانطور که اشاره کردی از راه درست و از طریق خانواده ، زمانی که موقعیت ازدواجت فراهمه اقدام کنی البته با دقت کافی در شناخت

درست و عمیق و قبل از آن شناخت خودت و خواسته ها و روحیاتت و تنظیم معیارهایت برای انتخاب مناسب

موفق باشی

ویرایش توسط فرشته مهربان : یکشنبه 01 اردیبهشت 92 در ساعت 23:14

17. 8 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), Ayeh (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), gelareh (یکشنبه 01 اردیبهشت 92), sci (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), taraneh89 (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), ویدا@ (دوشنبه 02 اردیبهشت 92), هلیا66 (پنجشنبه 12 اردیبهشت 92), مصباح الهدی (یکشنبه 01 اردیبهشت 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)