سلام به همگی من تازه تو این سایت عضو شدم ی سوال داشتم لطفا به من کمک کنید من واقعا موندم چکار کنممن ی خواستگاری دارم که متولد 63 من خودم متولد69 دکترا داره و استاد دانشگاه خیلی پسر خوبی با ایمان اهل نماز و روزه از این حرفا از نظر فرهنگی هم به هم نزدیکیم چون اصالتمون واسه یک منطقه است منم که دانشجو کارشناسی هستم و یک خانواده معمولی دارم مشکل من میتونم بگم تنها مشکل من این که من خودم قدم 170همیشه دوست داشتم همسر ایندم 180به بالا باشه ولی متاسفانه اون هم قد خودم چکار کنم !!!!!!!!!!!!!

من ی خواستگاری دارم که متولد 63 من خودم متولد69 دکترا داره و استاد دانشگاه خیلی پسر خوبی با ایمان اهل نماز و روزه از این حرفا از نظر فرهنگی هم به هم نزدیکیم چون اصالتمون واسه یک منطقه است منم که دانشجو کارشناسی هستم و یک خانواده معمولی دارم مشکل من میتونم بگم تنها مشکل من این که من خودم قدم 170همیشه دوست داشتم همسر ایندم 180به بالا باشه ولی متاسفانه اون هم قد خودم چکار کنم !!!!!!!!!!!!!
من که خودم دوست دارم اقلکن 15 سانت ازم بلندتر باشه ولی ممکنه کسی این موضوع براش مهم نباشه.مثل خوشگلی زن. زن باید از مرد خوشگلتر باشه ولی بعضی از مردا اهمیتی بهش نمیدن.ولی عزیزم نمی دونم چرا هرچی تو اطرافم می نگرم می بینم پسرای متوسط و کوتاه قد با هم قداشون ازدواج می کنن و پسرا قد بلند با دخترایی که خیلی ازشون کوتاه ترن.انگار پسرا کوتاه تر بیشتر جذب دخترای بلند می شن و پسرا قد بلند جذب دخترای کوتاه تر.به عینه دیدم.برای همین شانست رو از دست نده.یکی دوبار بیرون برو باهاش.ببین چه جوریاس.شاید برات حل شد شایدم فهمیدی که مهمه خیلی برات .ولی اگر برات مهم بود نا دیده نگیرش که بعدا پشیمون نشی عزیز

علاقه مندی ها (Bookmarks)