سلام
من بصورت اتفاقی با این سایت آشنا شدم. یه مسئله ای ذهن منو مشغول کرده گفتم شاید اینجا کسی بتونه کمکم کنه
والا من الان 3 ماهه با یک دختر خانومی دوست هستم و رابطه هم الکی نیست و قصدمون اینه بعد از شناخت کافی هم و ایجاد شدن شرایط به ازدواج ختم شه
ولی چند تا از دوستام میگن عرور مردونه ندارم. یعنی به اون شخص بها میدم، تحویلش میگیرم همیشه، کم محلی نمیکنم و این چیزا. در صورتی که من فکر میکنم وقتی یه شخصی رو دوست دارم چرا باید این کارا رو بکنم. از طرفی من دو سال پیش یه رابطه مشابه ناموفق داشتم و طرف بعد 7 ماه دیگه میل و شوقش رو از دست داد. همین شخصی که الان باهاش دوستم یه رفعه بهم گفت تو خودت رو دو دستی تقدیم میکنی و شاید این باعث شد رابطه قبلت اونطوری شه در صورتی که دیگران که شاید از نظر شرایط و توانایی از من پایین ترن خودشون رو جوری جلوه میدن تو رابطه که انگار خفن ترین آدم روی زمین هستن. من نمیخوام دوباره سناریو قبل تکرار شه و واقعا تمیدونم باید جیکار کنم
یه مثال: این شخص یه شهر دیگه درس میخونه و خیلی دوره. من میخواستم چمد دفعه برم اونحا ولی گفت که نیا چون اولا درسا و کلاسام زیاد شده و نمیتونم بیام بیرون از خوابگاه هم اینکه نمیخوام ببینن با کسی هستم که حاشیه درست کنن برام. اگه بیای شاید بتونیم 1 ساعت همو ببینیم که به این همه راه نمی ارزه (مطمئنم شیطنت نمیکنه ارنجا). من گفتم خب ابراد نداره من میام. گفت اگه بیای ناراحت میشم. منم برای احترام گذاشتن به حرفش پذیرفتم. الان دوستام میگن تو باید میرفتی و اصلا کاری نداشته باش چی میگه. تو باید میرفتی و وقتی من میگم به احترام حرفش نرفتم میگن حرکتت مردونه نیست