سلام دوستان
چند وقتیه که دچار این مسئله ای شدم که میخوام باهاتون مشورت کنم
من رشتم معماری هستش و تو یکی از بهترین دانشگاه های کشور درس خوندم ... موقعیتی که شاید آرزوی خیلیا باشه رو دارم ولی نمیدونم چرا انقدر تو کارام سر به هوام ... باور کنید انقدررررر کار تو ذهنم هست واسه انجام دادن ولی هیچ کدوم رو انجام نمیدم و دستم به هیچ کاری نمیره .... بعد مدت ها که آرزوی داشتم یه کار درست و حسابی بکنم بهم پیشنهاد یه کار خوب شده ولی حالا که یه مدتی گذشته همون رو هم درست تحویل نمیگیرم و ولش کردم به امون خدا و ثانیه ثانیه روز ترسم اینه که کارفرمام زنگ بزنه و بگه چی شد کارم ؟؟ ... همیشه دقیقه نودی بودم و هستم و تا یک اجباری روی سرم نباشه هیچ کاری رو انجام نمیدم ... تازه اون موقع هم با کلی استرس و اضطراب شروع به کار میکنم و باعث میشه از هرچی کاره زده بشم ... تمام روزم شده پای اینترنت بودن و اطلاعات جمع کردن ... ولی موقع عمل که میرسه دست و پام شل میشه و انگار نه انگار ... باور کنین کلی برنامه و هدف تو زندگیم دارم ... راجب رشته تحصیلیم ... پایان نامم ... کارم ... ورزش ... موسیقی ... کتاب .... ولی چه فایده که تکلیفم با خودم معلوم نیست و به هیچ کدومش نمیرسم ... تا واسه شروع یک کاری انگیزه پیدا میکنم و میرم سمتش یادم میفته که کارای واجب تر ازین هم هستش که انجام ندادم و این میشه که هیچکدوم رو انجام نمیدم ... توروخدا اگه کسی شرایط مشابه منو داره راهنماییم کنه و بگه چیکار کنم که درست و حسابی زندگی کنم و انقدر سر به هوا نباشم و از همه مهمتر ارادمو تقویت کنم ... مخصوصا که الان شدیدا نیازمند پول هستم و با این سهل انگاری هام موقعیتای زیادی رو از خودم دور میکنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)