به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 28 اردیبهشت 92 [ 08:36]
    سطح
    24
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    9
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

همسرم میگه بودو نبودت فرفی برام نداره.......

سلام
    3ساله عروسی کردیم+1سال عقد دیروز شوهرم بهم گفت برگردم به گذشته از 1کیلومتری خونتون رد نمیشم

بعد 2-3 ساعتم گفت بهت راحت بگم بود و نبودت اینکه کنارم باشی یا نباشی برام فرقی نمیکنه
    شما بگین چیکار کنم
    شروع دعوامونم به خاطر شیشه دلستر بود. تو جاده بودیم 2تا دلستر گرفت بعد اینکه خورد گفت بنداش از شیشه ماشین بیرون گفتم نه که گفت من میگم (با دادو هوار)منم حوصله دعوا نداشتم انداختم که نشکست و سالم افتاد کف جاده یکم بعد بهم گفت شیشه خودتم بنداز که ایندفعه یکم صداموبالا بردم که نه نمیخوادو....(نسبت به اشغا ل بیرون ریختن حساسم اینو خانوادم هم میدونن) خیلی بد برخورد کرد منم انداختمش بیرون که شیشه چندین تکه شد من ناراحت شدمو صدامو بالا بردم که الان لاستیک ماشین پنچر بشه یا دستو پای یه ادم و یا حیوون ببره میشه حق الناس گردن من بعد تابرسیم باهاش حرف نزدم و در ادامش دعوا شد که ارزش شیشه دلستر از من بیشتره که دعوا میکنی و....و اون حرفارو زد
    بگین چیکار کنم دیگه خسته شدم

- - - Updated - - -

این درحالیه که یکم بعدش بحث خرید زمین شد پیش مامانم . میخواد یه زمین بخره و به پول طلاهای من نیاز داره منم چیزی نگفتم جز اینکه باید درمورد فروش طلاها فکر کنم
    چطور برخور کنم

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 مرداد 93 [ 07:39]
    سطح
    17
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 20
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    152

تشکرشده 157 در 60 پست

Array
    سلام دوست عزیزم

آروم باش خانومی. این فقط عکس العمل لحظه ای بوده به خاطر دعوایی که با هم داشتین و از روی عصبانیت این حرفا رو زدن. سعی کنین آروم باشین.

قبلا هم چنین حرفی زده بودن؟ اگه دیدین باز هم چنین حرفی زدن تو یه فرصت مناسب بشینین با هم صحبت کنین و ببینین حرف دلشون چیه. ولی احتمال خیلی زیاد فقط از روی عصبانیت یه چیزی گفتن و قصد خاصی هم نداشتن.

3. 3 کاربر از پست مفید زهرا ۲ تشکرکرده اند .

bentolhoda (جمعه 16 فروردین 92), مسافر زمان (دوشنبه 12 فروردین 92), باران بهاری11 (جمعه 16 فروردین 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 98 [ 21:22]
    سطح
    73
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,167

تشکرشده 2,912 در 637 پست

Array
    سلام
    این حرفا رو هر وقت مردها از دست خانوماشون ناراحتن میزنن منم بعضی وقتا به همسرم میگم اگه زمان به عقب برگرده دیگه تو رو انتخاب نمیکنم اما خوب دروغه چون بازم همسرم رو انتخاب خواهم کرد می دونی فرق ما مردها و شما زن ها چیه ؟
    ما هر حرفی رو ممکنه گاهی ساده و بدون غرض یا یهویی بگیم و قصدی هم نداشته باشیم اصلا به حرفمون هم اعتقادی نداشته باشیم ولی یهو بگیم ولی شما خانوما همون حرفو مدتها و گاهی سالها یادتون میمونه و هی تجزیه و تحلیل و تفسیر می کنید واسه خودتون و هی برداشت میکنید و هی خودتونو عذاب میدید . راستش کار ایشون بی فرهنگی محض بوده و این جور آدمها که برای محیط اطرافشون ارزش قائل نمیشن ازشون نمیشه انتظار داشت حتی واسه خودشون ارزش قائل شن. راستش برخوردتون خوب بوده و نیازی نیست ما به شما بگیم چطور برخورد کنین اما فروش طلاهاتون بستگی به میزان شناخت شما از همسرتون داره کمی محتاط باشید بد نیست.
    نمی دانم چه کرده ام
    اما
    می دانم به تو نیاز مندم

5. 5 کاربر از پست مفید rozaneh تشکرکرده اند .

bentolhoda (جمعه 16 فروردین 92), monayi (دوشنبه 12 فروردین 92), مسافر زمان (دوشنبه 12 فروردین 92), اثر راشومون (دوشنبه 12 فروردین 92), باران بهاری11 (جمعه 16 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 14 اردیبهشت 92 [ 13:28]
    سطح
    11
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class500 Experience Points
    تشکرها
    54

تشکرشده 34 در 18 پست

Array
    آقایون دوست دارن همسرشون باهاشون هم عقیده باشه مثل دوتا دوست که با هم میرن بیرون شیطنت میکنن همسرشون هم پایه اینجور کارا باشه
    گاهی وقتا لازمه مثل دوتا نوجوون شیطونی کرد
    متاسفاهنه ما خانوما هم فورا موضع میگیریم که فلان کار اشتباهه و کم کم تبدیل میشیم به یه مادری که همش امر و نهی میکنه
    مثلا آشغال نریز بیرون
    آهسته رانندگی کن
    بوق نزن
    و ...
    شما هم وقتی میبینی همسرت اینجوریه یه خورده باهاش کنار بیا مثلا میگفتی :
    باشه میندازم بیرون ولی آهسته تر از حاشیه رانندگی کن که تو سطل زباله یا اصلا بیابون بندازم که باعث دردسر برای دیگران نشه ... بعد با هم میخندید
    کم کم میتونی رفتارهای بدش رو بهش دوستانه بگی تا ترکشون کنه...

- - - Updated - - -

به نظرم طلاهات رو اگه بفروشی ایرادی نداره چون اون زمین یا خونه برای زندگی مشترک شماست و خودت استفاده میکنی

7. 4 کاربر از پست مفید *گل یخ* تشکرکرده اند .

bentolhoda (جمعه 16 فروردین 92), Linus (جمعه 16 فروردین 92), مسافر زمان (دوشنبه 12 فروردین 92), باران بهاری11 (جمعه 16 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 25 بهمن 92 [ 22:19]
    سطح
    11
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 1
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    162

تشکرشده 157 در 41 پست

Array
    بنظر منم از رو عصبانیت بوده
    موقع عصبانیت عقل آدم کار نمیکنه که چی درسته چی غلط
    اینارو به دل نگیر

9. 3 کاربر از پست مفید monayi تشکرکرده اند .

bentolhoda (جمعه 16 فروردین 92), مسافر زمان (دوشنبه 12 فروردین 92), باران بهاری11 (جمعه 16 فروردین 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 214
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,467

تشکرشده 2,190 در 377 پست

Array
    سلام بر شما

همان‌طور که دوستان گفتند، مطمئنا این حرف که "بود و نبودت برام فرقی نداره" درست نیست و حقیقت نداره. نگران این گفتهٔ همسرتون نباشید.

در مورد اتفاقی که افتاده:

شروع دعوامونم به خاطر شیشه دلستر بود. تو جاده بودیم 2تا دلستر گرفت بعد اینکه خورد گفت بنداش از شیشه ماشین بیرون گفتم نه.
    امیدوارم که واقعا به این صورت جواب همسرتون رو نداده باشید. هر چند که با این جمله‌ی شما:

ایندفعه یکم صداموبالا بردم که نه نمیخوادو....
    احتمال می‌دم که جواب همسرتون رو تقریبا به همان صورتی که نوشته‌اید، دادید.

بنت‌ الهدای عزیز، کمی از سیاست زنانه‌تون بهره بگیرید. اگر قرار باشه که آقا چیزی بگه، و شما رک و پوست کنده و با لحنی تند به مخالفت باهاشون بپردازید، باید انتظار ناراحتی یا بداخلاقی آقا رو داشته باشید. البته نه فقط همسر شما، با هر کسی این‌گونه رفتار کنید، در بهترین حالت برای لحظاتی از شما دلگیر می‌شند.

علاوه بر این، طبق گفته‌های شما در این تاپیک و تاپیک‌های قبلیتان، همسر شما فردی زودرنج هستند، لذا باید با مدارای بیشتری با ایشون رفتار کنید.

مخالفت با نظر اشتباه همسر و راهنمایی همسر، هر دو کار بسیار خوب و پسندیده‌ای هستند، اما این راهنمایی‌ها باید به گونه‌ای بیان بشند که مشکل ثانویه‌ای درست نکنند. در این موارد همسرتون رو با کلمات صمیمی و زیبا صدا کنید و با لحنی آرام و مهربانانه و با عنوان کردن دلیل مناسب*، همسرتون رو راهنمایی کنید. به عنوان مثال، زمانی که همسر شما درخواست می‌کنه که شیشه‌ها رو به بیرون از ماشین بیاندازید، می‌تونستید بگید "عزیزم، اگر اجازه بدی شیشه‌ها رو پیش خودم نگه دارم و وقتی به خانه رسیدیم در سطل زباله بریزم، چون می‌ترسم که باعث پنچر شدن لاستیک ماشین‌ها (یا هر دلیل دیگه‌ای) بشه."
    این گونه صحبت کردن دو مزیت داره:
    اول این‌که پاسخ همسر شما، پاسخ تندی نخواهد بود. او یا می‌گه "باشه"، یا می‌گه "نه بنداز بیرون، عیبی نداره".
    دوم این‌که شما همسرتون رو راهنمایی کردید و به هدف خود رسیدید.

البته در بعضی مسائلِ حیاتی، ممکنه مخالفت با همسر امری جدی و ضروری باشه. این‌جا باز هم می‌تونید مخالفت کنید، حتی اگه همسر شما عصبانی بشه. اما در این موارد هم شما باید عصبانیت خودتون رو بروز ندید و با نرمی صحبت کنید، چون اگر شما هم عصبانیتتون رو بروز بدید، دعوا بسیار جدی و خطرناک می‌شه.
    توضیح: منظور از مسائل حیاتی، مسائلی است که نیاز به تصمیم‌گیری آنی دارند و البته مهم هم هستند. وگرنه اگر نیاز به تصمیم‌گیری آنی نداشته باشند، بهتره صبر کنید که عصبانیت همسر فروکش کنه و بعد در شرایط مناسب، دوباره با همان لحن مهربانانه دلایلتون رو عنوان کنید.

اما در مسائل جزئی بهتره که با همسر بگو مگو نکنید و به همان راهنمایی مهربانانهٔ اولیه، اکتفا کنید. حال تصمیم همسر هر چه می‌خواهد بشود. (مطمئنا دعوا و شنیدن جملات زشت و ناراحت‌کننده، به خاطر دو عدد شیشهٔ دلستر معقول و منطقی نیست.)

*دلیل مناسب، دلیلی هست که علاوه بر منطقی بودن، توهین و تمسخری در خود نداشته باشه. مثلا برای پرتاب نکردن شیشه:
    - دلیل اول می‌تونه این باشه که لاستیک دیگر ماشین‌ها پنچر بشه. (دلیل منطقی و درست)
    - دلیل دوم می‌تونه این باشه که به طبیعت یا تمیزی شهر آسیب برسه. (دلیل منطقی و درست)
    - دلیل سوم می‌تونه این باشه که باعث رسیدن آسیب جسمی به انسان‌ها یا حیوانات بشه. (منطقی و درست)
    - می‌شه دلیل آورد که پرتاب کردن زباله از شیشهٔ ماشین، بی‌فرهنگی است! اما این جمله توهین‌آمیز هست و لذا استفاده از چنین جمله‌ای به عنوان دلیل، نه تنها سودمند نیست، احتمالا باعث دلخوری یا شاید دعوا هم بشه.

.

فراموش نکنید که استفاده از کلمات زیبا و صمیمانه برای نام بردن همسر و همچنین با لحن آرام و پرمحبت صحبت کردن، در هر شرایطی بسیار خوب و سودمنده. لذا همواره به این صورت با همسرتون رفتار کنید.

.

اگر همچنان رابطه‌تان به خاطر دعوا سرده، هر چه سریع‌تر برای برون‌رفت از این حالت اقدام کنید. فراموش نکنید که شما هم با تند صحبت کردن و بالا بردن صدایتان، در ایجاد این دعوا مقصرید.

.

در مورد طلاهای شما، از نظر قانونی حق با شماست که طلاهای خودتان را بفروشید. اما اگر به طریق خودسرانه این کار رو انجام بدید، ممکنه باعث دلخوری همسر هم بشه (که مطمئنا شما خواهان این نیستید که با کمک به دیگری، زندگی خودتون رو خراب کنید).
    ابتدا سعی کنید با همسرتون آشتی کنید، سپس با استفاده از سیاست زنانه‌تان، این موضوع رو با همسرتون مطرح کنید. یادتون باشه که قرار نیست حتما این کار انجام بگیره، شاید همسر شما دلیلی منطقی‌ برای انجام ندادن این کار داشته باشه. لذا هنگام مطرح کردن این بحث، با این پیش‌زمینه جلو نرید که حتما باید این کار انجام بگیره.

موفق باشید.
    ویرایش توسط مسافر زمان : دوشنبه 12 فروردین 92 در ساعت 12:13

11. 5 کاربر از پست مفید مسافر زمان تشکرکرده اند .

bentolhoda (جمعه 16 فروردین 92), Linus (جمعه 16 فروردین 92), monayi (دوشنبه 12 فروردین 92), مصباح الهدی (جمعه 16 فروردین 92), باران بهاری11 (جمعه 16 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    24
    دستاوردها:
    تشکرها
    9
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    همون روز که اینجا مشکلمو مطرح کردم چند لحظه کاری پیش اومد و رفتم و بعد متوجه شدم همسرم امده و مطالبی رو که نوشتم خونده بعدش هرچند ناراحت شدم که بی اجازه این کارو کرده اما همسرم توضیح داد که اون لحظه ناراحت بوده و منظوری نداشته اما من اصلا نمیتونم فراموش کنم این مدت خیلی خشک باهاش حرف زدم هرچند سعی داشته که صمیمی بشه ولی من حرفاش یادم نمیره.
    درمورد زمین هم همون روز گفتم بشرطی طلاهارو میفروشم که زمین به اسم من باشه.(هرچند متهم شدم به اینکه خودمو ازش جدا میکنم اما فعلا قبول کرد)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 18 اردیبهشت 95 [ 21:42]
    سطح
    39
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 60
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,697

تشکرشده 825 در 209 پست

Array
    سلام عزیزم خلاصه میگم و همیشه به کارببر توزندگیت مطمئن باش جواب میده..محبت کن (نه مامان بازی)محبت ومعاشقه کن حتی اگه فحش ومتلک شنیدی نسبت به بدیها غفلت داشته باش به روت نیار فوقش سه ماه امابعد محبت زیادی دریافت میکنی..
    ب
    راتون آرزوی خوشبختی دارم

یادم رف بگم مواظب غار تنهایی آقات هم باش ک گاهی میخواد تنهاباشه پس سربه سرش نذار..
    ویرایش توسط باران بهاری11 : جمعه 16 فروردین 92 در ساعت 14:36

14. 2 کاربر از پست مفید باران بهاری11 تشکرکرده اند .

bentolhoda (جمعه 16 فروردین 92), roze sepid (جمعه 16 فروردین 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    24
    دستاوردها:
    تشکرها
    9
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array
    باران جان اگه از این کارا بلد بودم که الان زندگیم به ایجا نمیکشید که حرف ط لاق و جدایی بشه
    هیچوقت بلد نبودم درست زندگی کنم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)