به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array

New5 با وجود سن بالا احساس می کنم هنوز مثل بچه های پنج ساله ام

<p>سلام به همه دوستان. من 27 سالمه و&nbsp; تحصیلاتم کارشناسی ارشده. راستش مشکلی که دارم مدتیه فکرم رو مشغول کرده . یعنی از مدت ها قبل اینو می دونستم. اما همیشه با خودم فکر می کردم این مشکل نیست و اتفاقا خدا رو هزار بار به خاطر این قضیه شکر می کردم. اما اخیرا متوجه شدم که نخیـــــر. اینجوریا هم نیست و من نباید این مدلی باشم.<br>راستش مشکل من ساده بودنمه. همین اول تاکید کنم که ساده لوح نیستم. خیلی ساده ام. توی برخورد با آدما خیلی صداقت دارم. البته نمیگم همه اسرار زندگیم رو می ریزم رو زمین و همه می بینن. نه . مثال می زنم که بهتر باشه. <br>مثلا کسی از من در مورد حقوقم می پرسه . منم خیلی ساده و با صداقت میزان حقوق دریافتیم رو میگم. اصلا دلیلی نمی بینم که دروغ بگم در مورد موضوعی که به من مربوطه و دونستن یا ندونستن اون توسط دیگران تاثیری تو زندگی من نداره . اما یه بار که همچین اتفاقی افتاد خواهرم شدیدا اعتقاد داشت که باید میزان رو بالا می گفتم و خودمو بالا نشون می دادم. !!!!<br>یا مثلا من تو یکی از بهترین دانشگاههای کشور که از نظر مرتبه علمی تو رده بندی ها فوق العادست به راحتی قبول شدم و از کیفیت اون خیلی راضی نیستم. یعنی احساس می کنم فقط اسم این دانشگاه بزرگه و داخلش من چیز زیادی ندیدم. وقتی همکاری صمیمی از من سوال کرد که چطور دانشگاهیه منم رک و راست جواب دادم که خیلی مرتبه علمی بالایی نداره و من احساس نمی کنم از نظر علمی رو من تاثیر زیادی داشته. اما بعد یه مدت همون همکار در دانشگاه و رشته ای به مراتب پایین تر از من قبول شد و مدام جلوی روی من از دانشگاه و رشته و ... مرتبه علمی بالاش تعریف می کنه و البته من می دونم حرفاش کاملا دروغه و هرگز هم به روش نمیارم. <br><br>مورد دیگه اینکه چون خودم خیلی رک و راست حرف می زنم و به اصطلاح چیزی رو نمی پیچونم ، این باعث شده که حرفایی که توش کنایه دارن رو یا درک نکنم یا بعد مدت ها درک کنم. در ظاهر این خیلی خوبه و موجب میشه من اذیت نشم و جوابی ندم و تشنجی تو زندگیم پی نیاد و همه فکر کنن من صبورم ، اما با خودم فکر می کنم که الان اطافیان میگن عجب خنگی بود ;) متوجه نشد. <br>یه مورد دیگه اینکه بر عکس دوستام که از دیدن چیزهای شیک و گرون قیمت و .... خوشحال میشن ، من از دیدن چیزهای ساده و بچه گونه حتی در حد دیدن یه پروانه زیبا یا گل خوشرنگ خیلی خوشحال میشم و مثل بچه ها &nbsp;لذت می برم .<br>طوری که دوستم میگه تو برای زندگی تو ایران به دنیا نیومدی. صداقت تو صداقتیه که اروپاییها دارن و رک حرف می زنن و رک هم حرف می شنون و من بعید می دونم تو بتونی تو این جامعه دغل باز ! و حیله کار و مکار بتونی زندگی خوبی داشته باشی. <br>در حالی که من دنیا رو زیبا می بینم و آدمها رو هم خوب. البته این خوش بینی من باعث نشه به همه اعتماد داشته باشم. اما دلیلی برای اینکه خودمم اونجوری بشم و با دو رویی سعی در نشون دادن چیزی غیر از خودم بشم نمیشه. <br>حالا از دوستان می خوام که کمکم کنن . به نظرتون من در آینده به مشکل بر می خورم. ضمنا مجرد هستم و ازدواج نکردم و همیشه هم ترجیح میدم همسرم مثل خودم بی غل و غش باشه . <br>ولی دوستم میگه تو با این افکارت باید همسری داشته باشی مثل گرگ !!!!!!!!!!<br>اگه کمکم کنید ممنون میشم. هر سوالی هم باشه جواب میدم </p>

2. کاربر روبرو از پست مفید asemani تشکرکرده است .

roze sepid (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 مهر 92 [ 22:18]
    سطح
    6
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    42

تشکرشده 8 در 6 پست

Array
    راه حل ندارم، فقط خواستم بگم تو این دنیا تنها نیستی، موفق باشی.

4. 3 کاربر از پست مفید Quick تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 11 فروردین 92), roze sepid (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), شیدا. (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 شهریور 92 [ 21:15]
    سطح
    24
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 4 در 3 پست

Array
    سلام دوست خوبم. منم کارشناس ارشدم . 27 سالمه. مجردم. حقوقم پایینه. تازه 1ماهه کار پیدا کردم. 5 ماهه خدمتم تموم شده. آدم بی غل و غشی هستم. baby face میشم اگه موهامو زیاد کوتاه کنم. تو جایی که کار میکنم خیلیا سنشون از من کمتره ولی ازدواج کردن. از نظر علمی و مدرک تحصیلی تو کارخونه ای که کار میکنم بالاتر از همه هستم. راستش نمی دونم کم کم داره 64 ها وارد جامعه و بازار کار می شن و مسائل تازه ای در جامعه رخ میده. تحصیل کرده های فوق لیسانسی که به اونچه حقشون هست نمی تونن دست پیدا کنن. متاسفم. شدیدا احساس تنهایی میکنم ولی پول کافی واسه ازدواج ندارم. اصلا مورد خاصی هم نیست که باهاش ازدواج کنم. کم کم دارم حس می کنم سن ازدواجم داره میگذره 4 ماه دیگه 28 ساله میشم. نمیدونم

6. 2 کاربر از پست مفید nobody_64 تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 12 فروردین 92), roze sepid (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 18 دی 92 [ 15:11]
    سطح
    12
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 49
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    6

تشکرشده 13 در 8 پست

Array
    سلام پسر تو تنها نیستی. منم می تونم بگم خلق و خویی شبیه به تو دارم. بخاطر بی صداقتی از کارم استعفا دادم. 5-6 ماهی میشه. جالبه بدونی خیلی از غریبه ها شاید فکر می کردند اخراج شدم!!!! و من گاهی خیلی خیلی به اونها توضیح می دادم!!
    در مورد حقوق دقیقاً رفتار تو رو دارم. دلیلی برای دروغ وجود نداره. اصلاً نگران نباش. کار خوبی می کنی. منم زیاد دیدم افرادی رو که خیلی بزرگتر از چیزی که هستند نشون می دن. و وقتی این رو می فهمی که دیگه دیر شده! یه پیشنهاد دارم سعی کن به آدمها زود دلبسته نشی. من متاسفانه این عیب رو دارم و اغلب پشیمون میشم!! الان زمانه ای شده که آدمها بسیار خودخواه و مغرور شدند! این رو از روی تجربه می گم. من یکسال از شما کوچیکترم و تحصیلاتم هم کارشناسی هست. اما این رو بعنوان یک نصیحت از من بپذیر برادر. سعی کن در انتخاب همسرت دقت کنی. چون اگر مثل من دلنازک باشی به سرعت سرخورده میشی.
    خلاصه کلام اینکه: ویژگیهایی که داری نعمتهایی هستند که خیلیها از داشتن اونها محروم هستند. شاید این ویژگی ها در این دوره و زمانه به آدم حتی کمی لطمه بزنه! اما تو اصل قضیه و باطن ماجرا رو ببین. صداقت داشتن فی الذاته خوبه و وقتی می گی ساده هستی اما ساده لوح نه هیچ جای نگرانی باقی نمی مونه. یادت باشه که اگر تمام دنیا جمع شدند و کار اشتباه کردند و شما رو هم به کار اشتباه دعوت کردند شما کاری که درسته رو انجام بده حتی اگر فکر می کنی در ظاهر به ضررتون تمام بشه! چون خداوند همیشه اصل ماجرا رو می بینه و روزی که به حساب شما حسابرسی می کنه کاری به نظر دیران نخواهد داشت.
    ببخشید که سرت رو در آوردم.
    موفق باشی.

8. 2 کاربر از پست مفید sarkhorde تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 12 فروردین 92), roze sepid (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sarkhorde نمایش پست ها
    سلام پسر تو تنها نیستی. منم می تونم بگم خلق و خویی شبیه به تو دارم. بخاطر بی صداقتی از کارم استعفا دادم. 5-6 ماهی میشه. جالبه بدونی خیلی از غریبه ها شاید فکر می کردند اخراج شدم!!!! و من گاهی خیلی خیلی به اونها توضیح می دادم!!
    در مورد حقوق دقیقاً رفتار تو رو دارم. دلیلی برای دروغ وجود نداره. اصلاً نگران نباش. کار خوبی می کنی. منم زیاد دیدم افرادی رو که خیلی بزرگتر از چیزی که هستند نشون می دن. و وقتی این رو می فهمی که دیگه دیر شده! یه پیشنهاد دارم سعی کن به آدمها زود دلبسته نشی. من متاسفانه این عیب رو دارم و اغلب پشیمون میشم!! الان زمانه ای شده که آدمها بسیار خودخواه و مغرور شدند! این رو از روی تجربه می گم. من یکسال از شما کوچیکترم و تحصیلاتم هم کارشناسی هست. اما این رو بعنوان یک نصیحت از من بپذیر برادر. سعی کن در انتخاب همسرت دقت کنی. چون اگر مثل من دلنازک باشی به سرعت سرخورده میشی.
    خلاصه کلام اینکه: ویژگیهایی که داری نعمتهایی هستند که خیلیها از داشتن اونها محروم هستند. شاید این ویژگی ها در این دوره و زمانه به آدم حتی کمی لطمه بزنه! اما تو اصل قضیه و باطن ماجرا رو ببین. صداقت داشتن فی الذاته خوبه و وقتی می گی ساده هستی اما ساده لوح نه هیچ جای نگرانی باقی نمی مونه. یادت باشه که اگر تمام دنیا جمع شدند و کار اشتباه کردند و شما رو هم به کار اشتباه دعوت کردند شما کاری که درسته رو انجام بده حتی اگر فکر می کنی در ظاهر به ضررتون تمام بشه! چون خداوند همیشه اصل ماجرا رو می بینه و روزی که به حساب شما حسابرسی می کنه کاری به نظر دیران نخواهد داشت.
    ببخشید که سرت رو در آوردم.
    موفق باشی.
    سرم رو درد نیاوردی. اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم از حرفات. واقعا ممنونم :)
    راستی من که پسر نیستم بهم گفتی برادر. من دخترم .
    در مورد کارت به دیگران توضیح نده. همین که خودت می دونی دلیل نرفتنت چیه ، کافیه. زیاد مهم نیست بقیه چه فکری می کنن. در نهایت اینو از زندگیم فهمیدم که هر چقدر هم که توضیح بدی سرانجام دیگران همون فکری رو می کنند که دلشون می خواد. امیدوارم کار خیلی بهتری نصیبت بشه . موفق باشی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط nobody_64 نمایش پست ها
    سلام دوست خوبم. منم کارشناس ارشدم . 27 سالمه. مجردم. حقوقم پایینه. تازه 1ماهه کار پیدا کردم. 5 ماهه خدمتم تموم شده. آدم بی غل و غشی هستم. baby face میشم اگه موهامو زیاد کوتاه کنم. تو جایی که کار میکنم خیلیا سنشون از من کمتره ولی ازدواج کردن. از نظر علمی و مدرک تحصیلی تو کارخونه ای که کار میکنم بالاتر از همه هستم. راستش نمی دونم کم کم داره 64 ها وارد جامعه و بازار کار می شن و مسائل تازه ای در جامعه رخ میده. تحصیل کرده های فوق لیسانسی که به اونچه حقشون هست نمی تونن دست پیدا کنن. متاسفم. شدیدا احساس تنهایی میکنم ولی پول کافی واسه ازدواج ندارم. اصلا مورد خاصی هم نیست که باهاش ازدواج کنم. کم کم دارم حس می کنم سن ازدواجم داره میگذره 4 ماه دیگه 28 ساله میشم. نمیدونم
    من که دخترم به اندازه تو نگران سن ازدواج نیستم. به تقدیری که خدا برات رقم زده ایمان داشته باش. سن 28 برای پسر سن زیادی نیست. در مورد کار هم به مرور حقوقت بالا میره . به قول خودت تازه یه ماهه شروع کردی و هر کاری اولش حقوقش پایینه. ضمن اینکه تو کار ، کار پیدا میشه . ایشالا موقعیت های بهتری نصیبت میشه . امیدوار باش و نگران نباش. خدا بزرگتر از اون چیزیه که حتی تو افکار ما جا بگیره . موفق باشی.

10. 2 کاربر از پست مفید asemani تشکرکرده اند .

aysu (شنبه 18 خرداد 92), roze sepid (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 11 خرداد 93 [ 23:42]
    سطح
    16
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 72
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 22 در 15 پست

Array
    دوست عزیز من هم مثل شما هستم
    ببین کدوم بهتره پاکی که توقلبت داری یا متاسفانه مثل اکثر جامعه غرق در تملق چاپلوسی زیاده خواهی برای خودت و خانوادت بشی؟
    تبریک می گم بهتون امیدوارم همسر اینده من هم قلبی از جنس قلب خودمون داشته باشه
    مواظب باش نامحرم زیاده مشاوره غلط نده بهت

12. 2 کاربر از پست مفید love_life تشکرکرده اند .

asemani (جمعه 20 اردیبهشت 92), roze sepid (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 آذر 98 [ 22:10]
    سطح
    43
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 182
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    4
    تشکرشده 5 در 1 پست
    Array
    منم همینطوریم، 27 سالمه.
    خودم که این حرفو میزنم داغونم، مجردم، با اینکه لیسانسم، کار بلدم، استعدادم دارم، بیکارم.
    ولی فکر میکنم دهه ی ما (60) یه جورایی از روند زندگی طبیعی خارج شد (خارجونده شد).
    ماها توی دوره های مختلف زندگی برای چیزهای ساده مجبور شدیم زمان زیادی بذاریم، این شامل فکر کردن هم میشه، فکرمون درگیر چه چیزهایی که نشد.
    خیلی چیزهایی که نسلهای بعد از ما میخوان و راحت بدست میارن، ما هم میخواستیم ولی یا "جیز" بود یا "بد" بود یا "حالا زود" بود.
    اینکه راستگو باشی یه جورایی افتخار داره. فکر میکنم اگر جوانمردی و لوتی گری یه زمانی خصوصیت منحصر بفرد و خوبی به حساب میومد، الان راستگویی و درستکاری جاشو گرفته باشه. نکته اینجاست که نمیتونی شبیه اون یکی آدمه باشی، امتحان کن، اگر با دورویی و دغلبازی هم چیزی بدست بیاری بهت سازگار نخواهد بود. (رسما کوفتت میشه!)
    ولی میتونه راه حلش این باشه که یه چیزایی رو نگیم، تا بخوایم دروغ بگیم، البته بعضی جاها این کار دسته کمی از دروغ نداره و منظورم اون جاهایی هست که ضروری نباشه.
    در کل کار خودمونو بکنیم.
    در مورد ازدواج هم چیزی که من میبینم، اونایی هم که زودتر از من و شما ازدواج کردن الآن خیلیاشون میگن کاشکی ما تاره حالا یا بعدا ازدواج میکردیم. یه مقاله میخوندم که نوشته بود یه سری کارشناسا و جامعه شناسا سن ازدواج دختر رو 29 و پسر رو بالاتر مناسب میبینن، به هر حال اگر شرایط رو در نظر بگیری تقصیر گردن منو شما نیست، دوران ما یکمی استثناییه.
    در مورد خیلی افراد دیگه هم که بزرگنمایی میکنن کافیه تستشون کنی اونوقت میبینی 99 درصد (قشنگ 99 درصدا) بلف میزنن.
    خلاصه که میفهممتون، تنها نیستین.

14. 5 کاربر از پست مفید mpnet تشکرکرده اند .

asemani (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), aysu (شنبه 18 خرداد 92), meinoush (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), roze sepid (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), بابک 1369 (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 خرداد 92 [ 01:11]
    سطح
    14
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    117

تشکرشده 257 در 108 پست

Array
    این که خیلی خوبه
    منم تقریبا مثل توام اتفاقا یکی از دوستان میگفت تو چرا همیشه راستشو میگی همه چیو یمنم گفتم تا جایی ضرر و اسیبی به من نرسه دلیلی نداره دروغ بگم
    اتفاقا به نظرم خیلیم خوبه این جور خصوصیت
    البته اینم بگم همیشه حواسم به همه چی هست و مراقبم ولی نیازی هم نمیبینم دروغ بگم
    خیلیم از خصوصیت اخلاقیم راضیم
    شما مشکل نداری بقیه مشکل دارن که دروغ میگن
    موفق باشی

- - - Updated - - -

این که خیلی خوبه
    منم تقریبا مثل توام اتفاقا یکی از دوستان میگفت تو چرا همیشه راستشو میگی همه چیو یمنم گفتم تا جایی ضرر و اسیبی به من نرسه دلیلی نداره دروغ بگم
    اتفاقا به نظرم خیلیم خوبه این جور خصوصیت
    البته اینم بگم همیشه حواسم به همه چی هست و مراقبم ولی نیازی هم نمیبینم دروغ بگم
    خیلیم از خصوصیت اخلاقیم راضیم
    شما مشکل نداری بقیه مشکل دارن که دروغ میگن
    موفق باشی

16. 3 کاربر از پست مفید ژپتو تشکرکرده اند .

asemani (جمعه 20 اردیبهشت 92), mpnet (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), roze sepid (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    سلام آسماني عزيز
    اول از همه به خاطراين اخلاقت بهت تبريك ميگم.منم مثل توام ونميتونم دروغ بگم.به كار كسي هم كار ندارم واصلا حسود نيستم به خاطر همين از خوبي وخوشي همه خوشحالم واز ته دل براي همه آرزوي خوشبختي ميكنم.
    دوم خيلي خوشحالتر شدم كه پسرا ي صادق هم پيدا شدن واينجا اومدن.واز همه مهمتر اينكه اونا از دختر صادق خوششون مياد.
    اميدوارم همتون موفق باشين:)

18. کاربر روبرو از پست مفید roze sepid تشکرکرده است .

asemani (جمعه 20 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 12 دی 94 [ 12:19]
    سطح
    43
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    244

تشکرشده 215 در 103 پست

Array
    سلام
    باید به خودت افتخار کنی که همچین ادمی هستی
    یه روزی به خاطر این ویژگیت منفعتی بهت میرسه

20. 2 کاربر از پست مفید کیارش۲ تشکرکرده اند .

asemani (جمعه 20 اردیبهشت 92), mpnet (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)