به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: تنهایی

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 آذر 96 [ 00:14]
    سطح
    43
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 53
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 32 در 24 پست

Array

تنهایی

سلام.من تنهام و شدید احساس تنهایی میکنم 24 سالمه دوستانم همه بیوفان و هیچوقت هیچ کدومشون حتی سراغمم نمیگیرند همیشه توی خونه تنهام حتی وقتی دلم میگیره نمیتونم روشون حساب کنم و حداقل به یکیشون زنگ بزنم و باهاش حرف بزنم تاحالا از هر جا رفتم از بچگی تا الان یکی دو تا دوست صمیمی داشتم اما همشون اسما دوستند هیچوقت حتی اگه بخام نیستند گاهی حالم از همه آدما به هم میخوره اونا بعد از پایان دوره کلا نیستند و دیگه حتی صداشونم نمیشنوم گرچه در طول رابطه هم اسما دوستیم و باهام بیرون نمیان یا اهلش نیستند یا تفریحات دیگه از جاهای دیگه دارند حتی سعی کردم دوستان صمیمی اجتماعی پیدا کنم و دو سه تایی پیدا کردم اما اوناهم همینطور من واقعا به این دوستیها نیاز داشتم و دارم چون هیچ کسو ندارم دلم یک گروه دوست شاد و باوفا و پایه بیرون میخاد یا حداقل یکی که منو از این افسردگی بیرون بیاره اما هیچوقت نبوده راستش من خاهر ندارم رابطم با خانوادم خیلی سرده واونا همشون حق به جانبند تو هر زمینه ای و تحقیرم میکنند تو کل فامیلم تک دخترم و همگی پسرند .من نیاز شدید به تفریح با دوستان هم جنسم دارم و افسرده شده ام .حوصله هیچ کار و فعالیتیو ندارم و عین یک مرده ی متحرکم.موهام از دم همه داره سفید میشه شاید بگین برو دوستای جدید پیدا کن اما دیگه خسته شدم چطوری اعتماد کنم و بعدم تو این سن از کجا هرجا میرم همشون یا بچه اند یا خانومای متاهل .من آدم تقریبا زود جوشیم اما دوستان خیلی کمی هم دارم .به من بگین چطوری با تنهاییهام و خودم کنار بیام.

2. کاربر روبرو از پست مفید اسناء تشکرکرده است .

roze sepid (پنجشنبه 08 فروردین 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 فروردین 92 [ 00:41]
    سطح
    1
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    تشکرها
    0

تشکرشده 30 در 21 پست

Array
    سلام بهار خانم...باید بگم که 1-شما باید بدونید که از دوستاتون چه توقعاتی دارین شاید گاهی توقعاتتون اونقد از دوستاتون بالاس که اونا نمیتونن از عهدش بر بیان... مثلا دوس دارید هر وقت میخان باشن خاب اونا هم شاید مشکلات خودشونو داشته باشن و نتونن هر وقت میخای باشن... پس سعی کن دوستاتو متناسب با توقعت انتخاب کنی تو جامعه همه جور ادم هست تو باید بگردی دنبال اونی که میخای..2- توی رابطه ها بیشتر از اونی که بخای رو رفتار طرف مقابلت زوم کنی باید مراقبت رفتار خودت باشی نباید بگی حالم ازشون بهم میخوره بهتره دنبال دلیل باشی...3-تو نباید صورت مسئله رو پاک و بگی با تنهاییم چطور کنار بیام تو با تنهاییت لازم نیس کنار بیای چون قابل تغیره ... مثلا منم مشکل دارم مشکلم قدمه ولی باید باهاش کنار بیام چون نمیتونم تغییرش بدم .... خاهر عزیزم شما فقط باید دنبال دلیل باشی ووو دنبال اون شخصی که با سلایق و رفتارت جور در میاد موفق باشی عزیزم...

4. کاربر روبرو از پست مفید mahmood777 تشکرکرده است .

roze sepid (پنجشنبه 08 فروردین 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 دی 93 [ 22:34]
    سطح
    38
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,635

تشکرشده 911 در 430 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood777 نمایش پست ها
    سلام بهار خانم...باید بگم که 1-شما باید بدونید که از دوستاتون چه توقعاتی دارین شاید گاهی توقعاتتون اونقد از دوستاتون بالاس که اونا نمیتونن از عهدش بر بیان... مثلا دوس دارید هر وقت میخان باشن خاب اونا هم شاید مشکلات خودشونو داشته باشن و نتونن هر وقت میخای باشن... پس سعی کن دوستاتو متناسب با توقعت انتخاب کنی تو جامعه همه جور ادم هست تو باید بگردی دنبال اونی که میخای..2- توی رابطه ها بیشتر از اونی که بخای رو رفتار طرف مقابلت زوم کنی باید مراقبت رفتار خودت باشی نباید بگی حالم ازشون بهم میخوره بهتره دنبال دلیل باشی...3-تو نباید صورت مسئله رو پاک و بگی با تنهاییم چطور کنار بیام تو با تنهاییت لازم نیس کنار بیای چون قابل تغیره ... مثلا منم مشکل دارم مشکلم قدمه ولی باید باهاش کنار بیام چون نمیتونم تغییرش بدم .... خاهر عزیزم شما فقط باید دنبال دلیل باشی ووو دنبال اون شخصی که با سلایق و رفتارت جور در میاد موفق باشی عزیزم...
    راهنمايي خيلي خوبي كردين ومن با حرفاتون موافقم.وخيلي خوشحالم از اينكه خيلي ديدتون بهتر شده ومطمئنم قدم به قدم به موفقيت نزديكتر ميشيد.
    بهار عزيز اينجا ديگه تنها نيستي وخيليا پيشتن ودرد دلتو ميخونن وكمكت ميكنن.اشكالي نداره آدم با بزرگتر يا كوچكتر از خودش دوست بشه.اتفاقا من دوست همسن يكي دارم اما بيشترشون بزرگتر يا كوچكترن كه از همشون كاراي خوبشونو ياد ميگيرم وهمشون بهم آرامش ميدن وبه من هم ميگن با تو خيلي بهمون خوش ميگذره وآرامش ميگيريم.بيشتر سعي ميكنم دركشون كنم واونا هم همينطورن واصلا بينمون دلخوري پيش نميادچون بدون رودربايستي ومحترمانه با هم رفتار ميكنيم ومشغله هاشونو درك ميكنم وبهشون زمان ميدم وقتي تونستن دوباره ارتباط برقرار كنن.چون از اول باصداقت بوديم هيچوقت از همديگه ناراحت نميشيم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 02:46]
    سطح
    28
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 91 در 52 پست

Array
    خانوادت تو چه زمینه ای تحقرت میکنن ؟میشه مثال بزنی .. مشکل من دقیقا بر عکس تو هست ..دوست پایه برای بیرون رفتن دارم اما اجازشو ندارم:d پیدا کردن دوستی که پایه ی بیرون رفتن باشه که کاری نداره برو یه باشگاه ورزشی نزدیک خونتون ثبت نام کن و از همون اولم دنبال کسایی بگرد که مثل خودت باشن

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 تیر 99 [ 11:20]
    سطح
    67
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points
    تشکرها
    852

تشکرشده 554 در 206 پست

Array
    از محیط های مجازی و اینترنتی هم خیلی استفاده خوبی می تونید بکنید. منظورم چت رومها نیست چون محیط خوبی ندارند. انجمنها و تالارهای گفتمان تخصصی این روزها خیلی زیاد شدن و راجع به همه تخصصی حداقل یک انجمن وجود داره. به هر تخصص و رشته ای که علاقه دارید ، سایت و انجمن تخصصیش هست. شاید مثلا به فیلم و سریال علاقه دارید یا آشپزی ، موسیقی ، هنر و نقاشی ، ریاضی ، اتومبیل و ... برای همه موضوعات حداقل یک سایت یا تالار گفتمان وجود داره مثل همین انجمن همدردی. توشون می تونید ثبت نام کنید و بحث و تبادل نظر کنید و لذت ببرید و دوستان جدید اینترنتی و بعد واقعی پیدا کنید.
    من خودم چند ساله توی تالار گفتمان هواداران تیم ملی آلمان هم عضوم. انقدر دوستهای خوب پیدا کردم ، هر دو هفته ای قرار می ذاریم و سالن می گیریم و میریم فوتبال. شاید باور نکنید پارسال بود بازی آلمان و آذربایجان بود و بازی هم در باکوی آذربایجان بود. چند تا از بچه ها قرار گذاشتن و بلیط و هتل گرفتن و گروهی رفتن بازی رو توی آذربایجان تماشا کردن

به قول یکی میگفت: من عاشق کامپیوترم هستم چون دوستام توش زندگی می کنن

غیر از این شبکه های اجتماعی هم مثل فیس بوک یا فیس نما خیلی خوب هستند و خیلی خوب می تونید ارتباط برقرار کنید. البته قطعا همه جور آدمی در این شبکه ها وجود دارند و بستگی به خودتون داره که طرف کدوم دسته برید. اما حتما روی فیس بوک بیشتر تمرکز کنید و مدتی توی نخش باشید حتما کلی دوست پیدا می کنید. حتی از دوستان قدیمی خودتون مثل دوران مدرسه و ...

اما بازم بهترین راه راه پست قبلیه. باشگاه ورزشی بتونید برید خیلی عالیه. غیر از سلامتی جسمی و محیط اجتماعی جدید ، ورزش برای روحیه واقعا معجزه می کنه. حتما امتحانش کنید

8. کاربر روبرو از پست مفید بابک 1369 تشکرکرده است .

سرافراز (جمعه 09 فروردین 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 98 [ 21:22]
    سطح
    73
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,167

تشکرشده 2,912 در 637 پست

Array
    سلام

اینکه شما احساس تنهایی میکنید طبیعیه اما اینکه دائماً با یادآوری این موضوع به خودتون ، بر تاثیر منفی روانیش اضافه می کنید کار درستی نیست
    سعی کنید به کلاسهای مختلف برید تا اونجا با آدمهای بیشتری آشنا بشید مثلا کلاس زبان. تنهایی دردیه که جوونای امروز بدجور بهش گرفتارن و گاهی به خاطر فرار از این موضوع با کسایی دوست میشن که لیاقت دوستی اونا رو ندارن و شاید هم اونا رو به بیراهه بکشن. اینکه شما بخوایید دوست صمیمی پیدا کنید خوبه اما توی قبول کردن افراد برای دوستی باید خیلی محتاط و واقع بین باشید تا بعداً ضربه نخورید . با توجه به سنتون الان دیگه وقت ازدواج شماست و خوب گاهی با فرصت دادن به خودتون و رفتن به اجتماعاتی مثل کلاسهای آموزشی و ورزشی می تونید فرصت پیدا کردن دوست رو به خودتون بدید البته سعی کنید از دوستی با جنس مخالف پرهیز کنید چون آثار و تبعات بعدیش خودش میشه مشکلی فرای مشکل تنهایی فعلی شما. نشینید و دائم به تنهایی تون فکر نکنید خودتون تا می تونید به تلویزیون بازیهای کامپیوتری ورزش و ... سرگرم کنید طوری که واسه تنهایی هم وقت کم بیارید . شاد باشین
    نمی دانم چه کرده ام
    اما
    می دانم به تو نیاز مندم

10. کاربر روبرو از پست مفید rozaneh تشکرکرده است .

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام خانومی

شما قرار نیست با تنهاییت کنار بیای و بسوزی و بسازی باهاش....

قبل از هزچیزی حتما حتما برو و یه باشگاه ورزشی ثبت نام کن تا از این حالت افسردگی بیای بیرون.الان سانسهای صبح باشگاه ها رو خانومای 20 تا 40 سال تشکیل میدن.فکر میکنی یعنی یه دوست نمیتونی پیدا کنی؟

انقدر سخت نگیر.برای جوش خوردن با مردم باید وارد اجتماع بشی .

یادت باشه دوستی خود به خود شکل نیمیگره..وقتی شکل میگیره که یکی از دو طرف حصارها رو بشکنه و بستر دوستی رو فراهم کنه.
    شما دوستان جدید پیدا کن..یکمی که از اشناییتون گذشت دعوتشون کن بیان منزل تون..باهم کتابخانه برید...کارهای گروهی بکنید...این خودتی که میتونی به دوستیهات شاخ و برگ بدی

اینم یادت نره
    سفید شدن موها فقط و فقط ریشه ژنتیکی و تغذیه ای داره و هیچ ربطی به افسردگی و حرص و جوش و ...نداره

موفق باشی
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

12. کاربر روبرو از پست مفید maryam123 تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    43
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 32 در 24 پست

Array
    سلام مریم خانوم:
    من سخت نمیگیرم و جوش خوردنم برام خیلی راحته منتها ما جایی زندگی میکنیم که دسترسی به باشگاه و دیگر کلاسها برام مشکله منظورم اینه که خیلی دوره و شاید مسیرش یکی دوساعت طول بکشه و حتی اگه به این هم قانع بشم من دوستانی نزدیک میخام که البته خصوصیات دوستان قبلیمو نداشته باشند که قبلا نوشتم .موهامم اگه ژنتیکی باشه که نیست پدر و مادر و تمام اعضای دور و نزدیکمون موهاشون خیلی دیر سفید میشه و همینطور از نظر تغذیه هم 2سالی میشه که دارم تقویت میکنم و دکتر میرم پس هیچکدوم درست نیست.به هر حال از همدردی و کمکت ممنونم.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array
    bahar67 عزیز
    یکم از اخلاقای خودت توی جمع بگو. شاید مشکل از رفتار و برخورد خودت باشه که نمیتوونی آدمای اطرافت رو جذب کنی. نمیشه فقط از طرف مقابل انتظار داشت. خودت چقد پایه ی دوستات بودی که انتظار داری اونا باشن؟ منم تقریبا مشکل تو رو دارم اما مشکلم به خاطر اینه که خانوادم خیلی اجازه رفت و آمدو بیرون رفتنو بهم نمیدن. خب طبیعیه که وقتی چند باز ازم دعوت میکنن که برم خونشون یا باهاشون برم بیرون و من قبول نمیکنم دیگه روابط خودبخود کم بشه! چون وقتی دوران دانشجوئیم توی شهر خودم نبودم دوستای صمیمی پیدا کردم که هنوزم باهاشون در ارتباطم. من که تصمیم گرفتم امسال چندجا کلاس برم و حسابی سر خودمو گرم کنم. آدم لازم نیست حتما دوستای خیلی صمیمی داشته باشه فقط توی جمع بودن هم خیلی توی روحیه تاثیر داره.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    43
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 32 در 24 پست

Array
    سارا جان راستش تا حالا دوستی نداشتم که دعوتم کنه یا ازم بخاد بریم بیرون گفتم که اونا از هر قشر وتیپ و اخلاقی که بودند حتی اگه خیلی اجتماعی بودند تلفن هم نمیزنند و سراغمو بگیرند گاهی به خاطر این موضوع بیشتر از تنهاییهام و تفریح نداشتن و تحمل برخی شرایطم رنج میبرم .اینکه در طول رابطه و یا وقتی میبینمشون رفتاری صمیمانه و دوستانه دارند و اگر همدیگرو مدتی کوتاه یا طولانی نبینیم سراغمم نمیگیرند .زیاد شده که من به اونا تلفن کنم یا ازشون بخام بریم بیرون یا بخام ببینمشون اما اونا بازم همون رفتار قبلی همیشگی را باهام دارند اصلا گاهی برام ابهام آمیزه و گاهی افسردم میکنه گاهی هم خودمو به بی خیالی میزنم اما تنهایی خیلی آزار دهندست و اینکه فکر کنی ارزشی نداری.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)