ايا دروغ تنها راه ممكن حل مشكلات است ؟
امروزه افراد دروغ گفتن را مهارت مي دانند وفكر مي كنند تنها را ه ممكن براي مقابله با مسائل يا مشكلات دروغ است
آيا اين چنين است ؟![]()
تشکرشده 1,607 در 499 پست
ايا دروغ تنها راه ممكن حل مشكلات است ؟
امروزه افراد دروغ گفتن را مهارت مي دانند وفكر مي كنند تنها را ه ممكن براي مقابله با مسائل يا مشكلات دروغ است
آيا اين چنين است ؟![]()
کنجکاو (یکشنبه 04 اردیبهشت 90)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام دروغ کار خوبی نیست باید راست گفت دروغ گفتن مهارت نیست دروغ گفتن راه مشکلات نیست
موفق وشاد باشید
محمدابراهیمی (یکشنبه 04 اردیبهشت 90)
تشکرشده 755 در 381 پست
فکر کنم گاهی بد نیست برعکس حرف بزنیم ......
مگر راه دیگه ای بجز دروغ گفتن برای رفع مشکلات هست ؟
من دروغ میگویم
او دروغ میگوید
شما دروغ میگویید
ما دروغ میگوییم
آنها دروغ میگویند
ایشان دروغ میگویند
اما جمله ای درباره دروغ نگفتن به زیبایی جمله آقای محمد ابراهیمی نشنیده بودم.![]()
آرزو (جمعه 25 مرداد 87)
تشکرشده 191 در 101 پست
سلام
دروغ گفتن اصلا کار خوبی نیست ولی در مواردی که گفتن حقیقتی منجر به فتنه و درگیری و دردسر بشه لازمه یه دروغ کوچولو گفت مگه این جمله رو نشنیدین که میگن:" دروغ مصلحت امیز به از راست فتنه انگیز است " البته کم کم اگه شرایط مناسبتر بود میشه این دروغ کوچولو ومصلحت آمیز رو تبدیل به حقیقت کرد. به راستی آیا به نظر شما دروغ مصلحت آمیز هم وجود داره و اصلا قبولش دارید؟
شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی
تو را با لهجه ی گلهای نیلوفر صدا کردم
تمام شب برای باطراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم...
تشکرشده 88 در 53 پست
دروغ چه مصلحت آمیز باشد چه نباشدچه باضرر باشد چه بی ضرر دروغ است بنا به فرمایش پيامبر بزرگوار اسلام(ص) فرمودند نجات و رستگاري مردم در صداقت و راستي و بدبختي و هلاكت مردم در دروغگويي است. پس سعی کنیم همیشه صادق باشیم.
pone20 (جمعه 25 مرداد 87)
تشکرشده 1,607 در 499 پست
من با حرف pone20موافقم اگر ما انسان ها ادم خوب درستكاري باشيم .
لازم نيست حتي دروغ مصلحتي بگيم.
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
دروغ گفتن کار خوبی نیست موفق وشاد باشید
تشکرشده 5 در 4 پست
دروغ گفتن باعث بي اعتمادي ديگران ميشه ماآمديم در اين دنيا كه به كمال برسيم و كمال ورشد مادر صداقته
تشکرشده 926 در 486 پست
درود بر همه راستگویان گاهی دروغگو که این گاهی بیشتر به همواره مبدل می گردد.
براستی تا کی می خواهیم شعار بدهیم و حرفهای قشنگ قشنگ در زرورق پیچیده را مدام تکرار کنیم؟واقعاً چه فایده ای دارد؟دروغ را که همه می گوییم و اگر کسی بگوید نخیر،من یکی نمیگویم خوب همین بزرگترین و شاخدارترین دروغ دنیاست.
برای من هنوز روشن نشده که چرا همه اش شعار می دهیم و از چیزها و کارهای خوب سخن می گوییم،اما زیان کارترین،شلوغ ترین و جزو عقب مانده ترین مردمان جهانیم؟؟همه اش بد و خوب می کنیم و در رفتارهایمان و گفتارمان راحت تر از آب خوردن هر غلطی که دلمان خواست می کنیم!!؟؟
می دانید من خیلی اندیشیده ام،یک پاسخش آن است که:زیرا داریم در ظاهر زور بیخودی می زنیم و در باطن به دلیل نیازها،آزها(مطامع) و اهداف خود کار خودمان را می کنیم و این عین انسانیت است؛نه . . . . به من خرده نگیرید که *خطای شناختی* دارم یا می خواهم *مغلطه* نمایم،زیرا تک تک شما و ما و همه انسانها چنین هستیم،ولی بنابر یکسری مصلحت جویی ها حتی به خودمان نیز دروغ می گوییم!!!
این اصلاً امر بدی نیست،زیرا کاملاً انسانی ست و در جهت سود انسان و پیرو آن لذت جویی او؛می دانم واژگانم تلخ است و مادی گرا،اما همه ما این گونه ایم . . .اما بیایید به هم دروغ بگوییم که نه:دروغ بد است،اخ است،و . . .
در پایان این را بگویم که در جامعه آرمانی که همه انسانها به طور برابر از همه امکانات و ثروتها بهره مند و از حق و حقوق برابری برخوردار شوند،آنجا دروغ بد است و راستگویی وجود دارد و پسندیده و خوب است؛در این جهان پر از نابرابری،حقکشی،رقابتهای مادی و به زبان بهتر *جهان واقعی* اصلاً چیزی بنام راستگویی وجود ندارد که بخواهد خوب باشد یا بد.
گرد آفرید (شنبه 26 مرداد 87)
تشکرشده 275 در 140 پست
من در این سایت برای اعضا (تاکید میکنم اعضا) احترام ویژه ای قائلم پس خواهش میکنم این کارو تکرار نکنید (مخاطب منظورمو میفهمه، اگر متوجه نشدید پس حتما با شما نبودم)
و اما درباره موضوع:
دروغ و دروغ گویی هیچ ربطی به جامعه نداره و در هر برهه زمانی و مکانی امری ناپسند و غیرانسانیه.
روزی شخصی که آلوده بسیاری از گناهان بوده (اعم از صغیره وکبیره) نزد پیامبر (ص) میره برای ترک گناه راهکار میخواد. حضرت به ایشون میفرمایند که "فقط دروغ نگو" اون شخص خندش میگیره و برای امتحان هم که شده انجام میده.
چند وقت بعد میبینه صداقت سبب به اقرار گناه میشه. و همین امر کم کم باعث میشه تا گناهان دیگشو ترک کنه.
من فکر میکنم دلیل دروغگویی ما (منظور همه ماست) همین ترس از اقرار به گناه (اشتباه) و ریختن آبرو باشه.
والسلام
fnh63(یکشنبه 27 مرداد 87)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)