توی ارتباط چشمی با جنس مخالف مشکل دارم
نمیدونم موقع صحبت کردن نگاه مستقیم داشته باشم یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکرشده 22 در 16 پست
توی ارتباط چشمی با جنس مخالف مشکل دارم
نمیدونم موقع صحبت کردن نگاه مستقیم داشته باشم یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکرشده 115 در 37 پست
سلام
خیلی کلی گفتید.منم تقریبا اینجوریم
من تو یه مغازه کار میکنم.خیلی از مشتری هام خانم هستن.من به ندرت پیش میاد تو چشم خانمها نگاه کنم و حرف بزنم.یعنی اگه یه خانم بره بیرون و دوباره بیاد من فکر می کنم یکی دیگست.حتی از این بابت مورد سرزنش صاحب مغازه هم هستم
فرقی هم نمی کنه کسی باشه یا نه.فقط از خیره شدن تو چشم خانمها خوشم نمیاد.فکر کنم خانمها هم خوششون نیاد.البته این به این معنی نیستا که نتونیم یه رابطه معقول با خانمها برقرار کنیم.من سعی می کنم این (شاید) مشکل رو در نوع رفتار و علی الخصوص گفتارم جبران کنم.
معمولا ادمایی که خیلی خیلی خیلی با حیا هستن این مشکل(البته اگه بشه گفت مشکل) رو دارن.
یا علی![]()
salman111 (دوشنبه 09 بهمن 91)
تشکرشده 19 در 8 پست
سلام
<strike> حتما نگاه مستقیم داشته باش
یکی از ابزار های ارتباط موثر تماس چشمیه، خیلی از افراد جنس مخالف بهشون برمیخوره که وقتی دارند با شما حرف میزنند یا شما دارید باهاشون حرف میزنید، شما نگاهتون به زمین یا اطراف باشه، کلا میگند 40% زمانی که با یکی صحبت می کنی باید باهاش تماس چشمی (چشم تو چشم) داشته باشید!
خجالت رو بذار کنار،
و خواهشاً رو این حرکت که نشانه ضعف شخصیت هست اسم حیا نذارید!</strike>
ویرایش : فرشته مهربان >>> راهنمایی خلاف روند همدردی و غیر کارشناسانه و کاملاً سلیقه ای . مهم خوش آمدن یا نیامدن دیگران نیست بلکه مهم رفتار درست هست . معمولاً در این ارتباطات چشمی مستقیم زمینه برای بروز هیجانات جنسی بخصوص در آقایان پیش می آید و این کاملاً روانشناختی و علمی هست که بحثش در اینجا ممکن نیست .
MOHAMMAD2020 (سه شنبه 10 بهمن 91)
تشکرشده 594 در 190 پست
من خانومم و قبلا مشکل شما رو داشتم. حتی با اینکه پسرخاله و فامیلهای نزدیک (از جنس مخالف)زیاد دور و برم بودن اما بازم ازونها هم که هر روز میدیدم خجالت میکشیدم. بعد از ازدواج و سر کار رفتن این مشکل اذیتم می کرد خیلی. اوایل سعی می کردم یه نگاه گذرا به ارباب رجوعم بندازم و بعد بجای پایین نگاه کردن نگاهمو به مانیتور یا همکار یا هر جای دیگه میبردم اینجوری ظاهرم مثل یه آدم خجالتی نبود و به طرف مقابلم هم بر نمیخورد. در عرض یکی دو سال خیلی پیشرفت کردم و الان اصلا مشکلی ندارم. البته بعضیا نگاه کردن بهشون آدمو اذیت میکنه.نمیدونم اصلاحش چیه اما انگار بدچشمن. برای همین جلوی اینجور ادما(قبلا آب میشدم و میخواستم خودمو قایم کنم) الان بخودم حالت جدی و خیلی محکمتر ازونی که هستم میگیرم بلافاصله نگاهشون مبدل میشه به حالت عادی و کاری و حتی احترام آمیز. به تجربه فهمیدم که مردای اینطوری هر چی بیشتر ضعیف نشون بدی بیشتر پاشونو از گلیم بیرون میذارن.
هنوزم تو چشم آدما به مدت بیشتر از چند ثانیه زل نمیزنم اما با رفتار و صورت جوری عمل میکنم که اصلا خجالتی به نظر نمیام اتفاقا همه منو باعاتماد به نفس میبینن.
این تجربه من بود شاید شما چون اقایین دقیقا این نباشه اما با اون تکنیکی که گفتم(پایین نگاه نکردن و تغییر مسیر نگاه اروم و استفاده از محیط) ممکنه مشکلتون کمتر شه.
روژان20 (دوشنبه 09 بهمن 91)
تشکرشده 36,065 در 7,430 پست
لطفاً مواظب راهنماییهای خود باشید که همگرا با همدردی باشدنوشته اصلی توسط MOHAMMAD2020
.
فرشته مهربان (دوشنبه 09 بهمن 91)
تشکرشده 34 در 19 پست
شاید" عدم اعتمادبنفس یه نوع ضعف شخصیته "نه اینکه بخوای با نظربازی ارتباطات موثر باجنس مخالف برقرار کنی
که البته تاثیراین نگاه مستقیم رو خانومها دوست ندارند
اگراصلا نمیتونین تو چشم جنس مخالف نگاه بندازین و ارامش خودتونو ازدست میدید دراین موردباید اعتمادبنفس داشته باشید که جنسیت فرد مقابل تاحدودی موثره نه کاملا وسوال شما این بود که نگاه مستقیم داشته باشید یانه که سوالتون صریح و خالص و شخصیه ولی نه لزومی نداره!!
موفق باشید
تشکرشده 3,054 در 793 پست
منم اینجوریم ، فقط هم با دخترا مشکل دارم .
اعتماد به نفسمم کم نیست در برخورد با دیگران
مثلاً شده تا حالا بعد از صحبت های طولانی ام با دیگران ، به خاطر سخنوری خودم به خودم آفرین گفتم .
اما کافیه طرف مقابل دختر باشه . واویلااااااااااااااا میشه .
omid65 (دوشنبه 09 بهمن 91)
تشکرشده 55 در 32 پست
به نظر من تاثير نگاه به جنس مخالف زياده.چه پسر باشه وچه دختر.البته بعضيا ميگن واسه ما همه مثل خواهرو برادرن كه يادروغ ميگن ويا خودشونو گول ميزنن تادليل موجهي واسه كارشون داشته باشن.فقط در حد ضرورت كه اونم نباشه بهتره.پرهيزازهمه حرامها واسه تحكيم شخصيت خودمونه
انیل (دوشنبه 09 بهمن 91)
تشکرشده 434 در 128 پست
من به عنوان یه خانم به شما میگم تقریبا هیچ دختری از نگاه خیره بهش خوشش نمیاد
شما بهتره موقع صحبت خیره نگاه نکنید ثابت نباشید گاهی نگاهی در حد چند لحظه که نشون
بده حواستون هست و قصد بی احترامی ندارید کافیه نگران هم نباشید
سنجاب بازیگوش (چهارشنبه 11 بهمن 91)
تشکرشده 40 در 15 پست
سلام
من فکر می کنم این به خاطر حیا باشه و مشکل خاصی نیست. به خاطر با حیا بودن به خودتون ببالید چون این دوره زمونه خیلی کمیابه.
diba25 (سه شنبه 10 بهمن 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)