سلام دوستان
من یه مشکلی با همسرم دارم که روز به روز بدتر میشه و اونم اینکه روی خانم های همکارش و کلا هر چی خانم تو اطرافیانشه حساسم حتی روی دخترهای فک و فامیل . مدام کنترلش می کنم ، مبایلشو و لپتاپشو ... واقعا کلافه شدم . دیشب هم دعوای مفصلی سر این قضیه کردیم و برای اولین بار چنان سرم داد زد که ... بعد هم با هم حرف نزدیم و هر کدوم جداگانه و پشت بهم خوابیدیم . خیلی بهم برخورد . قضیه هم سر دختر یکی از اقوامشون بود که توی یه سایت بهش گفته بود از وقتی زن گرفتی ستاره سهیل شدی ! من هم نتونستم جلو خودمو بگیرم و بهش گیر دادم باز ... اونم گفت نمی دونم چرا تو انقدر احمقی. همکارهای منو که هر روز می بینمشون ول کردی چسبیدی به دختری که کیلومترها ازم فاصله داره و ایرانه.
همکارهای همسرم همه خارجی هستن . یکبار که ازش سوال کردم درباره روابط بین همکارها و اینکه مگه غیر قانونی نیست روابطشون باهم ؟ گفت مثلا بر خلاف قوانینه اما خبر نداری چه وضعیه تو شرکت . منم خیلی بدبین شدم .
موقع دعوا بهم گفت خوبه ۲۴ ساعته پیش حضرت عالی هستم و بهت گزارش پس می دم که کجا می رم و با کی میرم باز هم مشکل داری . می گه تو مشکلت روانیه باید بری پیش روانپزشک خودتو درمان کنی وگرنه کارمون بیخ پیدا می کنه .
بعد هم هیچ وقت تو آشتی پیش قدم نمیشه و من هم دلم طاقت قهر نداره نه فقط با اون بلکه با هیچ کس . چرا حال من و فکرای تو سر من رو درک نمی کنه ؟
انقدر مطالب ناراحت کننده درباره خیانت می خونم که چشمم ترسیده . مدام تصور می کنم که بهم خیانت شده و از این تصوراتم دیوونه می شم. با اینکه تا بحال هیچ خطایی از همسرم سر نزده اما بازم چشمم می ترسه .
دیشب قضیه رو به مامانم هم گفتم و همسرمم گفت تو احیانا جزییات روابط زناشویی رو برای مامانت تعریف نمی کنی ؟ (مسخره می کرد که من زیادی مطالب رو به مامانم انتقال میدم اما من نمی تونم چیزی رو از مامانم مخفی کنم و همیشه در جریان مشکلاتم می گذارمش)
بنظرتون حساست من زیاده ؟ بخدا کلافم از این وضع . باید چیکار کنم که حساسیتم کمتر بشه ؟ اصلا از بس مطالب ناگوار دیدم و خوندم از مردهای ایرانی متنفر شدم و همیشه سعی می کنم به خودم بقبولونم که همسرم با بقیه فرق داره اما ....

واينقدرشوهرت اذيت نكن يه شام درست كن ويه حال وهواي رومانسي به خونت بده.....كه شب شوهرت به خونه بياد سوپرايزبشه.....وبهش بگوكه ازبس دوستش داري وسرش غيرت داري بعضي وقتهاحساس ميشي وباش آشتتي كن وبه خودت وشوهرت قول بده كه هيچ وقت اينطورنشي

علاقه مندی ها (Bookmarks)