سلام تورو خدا کمکم کنید
حدود 4ماه پیش با پسرخالم نامزد کردم اوضاع مالی خوبی نداشت ولی درعوض تائیدشده فامیل بودچه ازلحاظ اخلاقی چه تحصیلی.من بااینکه دخترپرتوقعی بودم تومادیات ولی قبولش کردم.من یکم مشکل اخلاقی دارم یعنی برای هرچیزحتما بایدواکنش نشون بدم اون اینمدت تحملم کردو با همه خواسته هام موافقت میکرد(تحملم کرد یعنی براخریدم زیادازش سواستفاده کردم یا نداریشو تورخش کشیدم) البته ب قول خودش. اما حدود 1هفتست ازاینرو ب اونرو شده.میگه ازاین ب بعدهر چی من میگم بایدهمون باشه.تفاهمی در کارنیست.قبلا براادامه تحصیل تشویقم میکرد الان میگه حرفشم نزن فقط بایدتو خونه بشینی بچه داری کنی.تحملم صبراومده بود بهش گفتم بدرد هم نمیخوریم باید جدا شیم ممانعت میکرد اما حالا خودش پاشوکرده تو 1کفش ک ازهم جداشیم.میگه من دیگه اخلاقم مثل قبل خوب نمیشه.میگه حرمتای بینمون ازبین رفته.میگه دیگه دوست ندارم.میگه نسبت بت دلسرد شدم.میگه اگه پام بمونی زندگیو برات جهنم میکنم.نمیدونم حرفاشو جدی بگیرم یا رو حساب لجبازی بزارم هرچندخودش میگه من آدم لجبازی نیستمو اگه 1باردرست فکرکرده باشم الانه.من اینونمیخام من دوسش دارم فقط میخاستم بهتربشه بش گفتم جداشیم.توفامیل حسود زیادهست اگه بفهمن میخام جدا شم مسخره عاموخاص میشم.خانوادمو چیکار کنم ؟کمکم کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)