[size=medium][size=medium][size=medium]سلام دوستان
30 سال سن دارم و از نظر شناسنامه ای. 2 سالی از نامزدم بزرگترمولی چون دوستش داشتم به خاطر ادب و سادگی و اینکه کمک خوبی برای من بوده و ... قبول کردم و صد البته چون عزیز خانواده بودم همه با حرف من موافق بودند و مخالفتی هم نبود
تحصیلات من ارشد برق و ایشان دکتری برق
دو تا آدم با فرهنگ و آداب و قومیت های مختلف(از شهر های مختلف) اما متعادل و یکسان
من خانواده ایشان را قبول دارم و از همان ابتدا وظیفه انسانی و ادب خودم می دانم که احترام را بجا بیاورم و مشکلی از طرف من و خانواده ام برای ایشان پیش نیاید.
با توجه به اینکه از همان اول گفته بودم که آدم ساده ای هستم و از دعوا و جر و بحث خیلی خوشم نمیاد و حساس هستم ولی...
ساده و آسان عقد کردیم و حرف زدیم که تا اتمام درس ایشان عروسی را به 2 یا 3 یا ...عقب بیاندازیم (ما در این مورد مشکلی نداریم و توافق طرفین وجود داره) و حالا که برای شما می نویسم 8 ماهی از عقدمان می گذرد
از همون روزهای اول (حتی 4 روز مانده به عقد) ناراحتی ایشان نسبت به خانواده ام و خصوصا خواهر و شوهر خواهرم را دریافتم ولی با حرف زدن کاری از پیش نرفت
نامزدم میگه تو نمیتونی حقت را از خانواده ات بگیری و من یه دختر اینچنینی را نمی خواستم و من با خانواده ات و خصوصا پدر و خواهر بزرگت و همسرش مشکل دارم و با آنها جنگ خواهم کرد و سر جنگ دارم و... چون پدرت حق تو را نادیده گرفت و خواهرت حق شما را خورده و تو ساکتی !!! و ...
و بارها اعلام کرده که با آنها سر جنگ دارد و حتی من را از حق خودم که ملاقات و دیدار ایشان بعد از ازدواج را برای من ممنوع !!! آیا امکان داره !!!
3 هفته پیش با من تماس گرفت و گفت که بریم واسه طلاق توافقی ولی من قبول نداشتم چون واسه یه عمر تصمیم گیری کرده بودم نه فقط چند روز !!!
من و خانواده ها قبول نمی کردیم و کلی صحبت کردیم ولی اون موقع حرفش یکی بود " تو به درد من نمی خوری و من را گول زدی و ... "
با بی احترامی هایی که نشان داد ناچار و به ظاهر موافقت کردم و شرایط را خواندم تا وسط کار جدی نشه و فقط زمان بگذره و حال روحیش بهتر بشه که البته بهتر شد و از حرفش کوتاه آمد اما...
حالا نمی دونم با آدمی که موقع عصبانیت به خودش آسیب میزنه و من را نصبت به آینده می ترسونه جه کنم ؟؟؟[/size][/size]
لطفا کمک کنید [/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)