سلام چند وقته بدون دلیل در هم کارم با همکارانم در محل کارم صحبت نمی کنم
چون بعد چندین بار رفت و آمد دیدم زیاد با من همخونی ندارن از همه لحاظ الان فقط در حد یک سلام و علیک هستم نمیدونم اشتباه کرده ام یا نه؟؟؟
میشه راهنمایی ام کنید
تشکرشده 94 در 53 پست
سلام چند وقته بدون دلیل در هم کارم با همکارانم در محل کارم صحبت نمی کنم
چون بعد چندین بار رفت و آمد دیدم زیاد با من همخونی ندارن از همه لحاظ الان فقط در حد یک سلام و علیک هستم نمیدونم اشتباه کرده ام یا نه؟؟؟
میشه راهنمایی ام کنید
تشکرشده 332 در 115 پست
سلام عزيزم
نه چرا اشتباه ،اسم همكار روي خودشه ، رابطه هم بايد در حد همكاري باشه با احترام كامل
البته اين نظر شخصي منه ، منم رابطه م با همكارام در حد سلام و عليك و ارتباط كاريه و هيچ وقت اجازه ندادم همكارام وارد زندگي خصوصيم بشن و از زندگيم سردربيارن ولي هميشه با احترام باهاشون برخورد ميكنم
هاجس (چهارشنبه 13 دی 91)
تشکرشده 94 در 53 پست
آخه جالبه با کنایه میگن من بی ادب و بی شخصیت هستم و نمیدونم با کنایه چه کار کنم الان هم تناهیی به خوردن غذا میرم چون حوصله کنایه ندارم نمی دون این درست است یا نه؟
بعضی از همکاران دیگر جویای علت هستن و نمی دونم چی باید بگم و حس میکنم فکر میکنن من مشکل دارم
خوب چه کار کنم نمی تونم با اونا کنار بیام چون با خصوصیات من در ارتباط نیستن و قبلا خیلی باهشون خوب بودم ولی الان نه فقط سلام وعلیک
چون از رفت و امد و صحبت با هر دوشون باعث میشه بعضی مسائلم را بدونن و کلا از هیچ لحاظ با من همخونی ندارن
نمیخوام بگم من خوب اونا بد نه به خدا شاید من بد باشم و اونا خوب باشن که نمیتونم با هاشون سازگار باشم یکی شون که 70 درصد شرکت ازش بد میگن یکشون خیلی زیرک میباشد و احساس میکنم نمی تونم با زیرکیش کنار بیام و ظاهر و باطنش یکی نیست
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
همکارات خانمن؟
تشکرشده 94 در 53 پست
بله و از نظر سنی کاملا از من بزرگتر هستند
تشکرشده 135 در 57 پست
سلام دوست عزيز
وقتي نياز به ارتباط با همكارن فقط در سطح كاري است چرا فكرت را مشغول مي كني، به نظر من كه بهترين كار را انجام مي دهي، بگذار هر چه مي خواهند پست سرت، به كنايه و غير كنايه بگويند. بعد از مدتي مي فهمند شما هميني كه هستي با تو كنار مي آيند. من در مراكز بزرگي كار كردم كه افراد زيادي در آن شاغل بودند. بجز دو سال اول كاريم كه بلد نبودم تا حالا با همه سر سنگين بودم. با اين وضعيت سر سنگيني و رو ندادن به ديگران نمي داني چه بلاهايي كه به سرم نياورده اند از دزدي برنامه، گزارش، زير آب زني و هر چه بگويي كرده اند. دو سال اول كاريم كه زيادي بچه بودم را نمي خواهم به خاطر بياورم انقدر آزارم دادند كه ضعف اعصاب گرفتم و دچار مشكلات عصبي شدم. بنابراين تجربه كاري چند ساله من مي گويد با كسي گرم نگير و اگر مي خواهي با كسي دوست شوي بهتر است طرف در حوزه كاري تو نباشد. مشكلات خاصي نداشته باشد و بتواني تا حدودي به او اعتماد كني كه مدت طولاني وقت لازم است. اين كار براي شما اگر يك كارمند ساده نيستي و يك متخصص ارشدي لازم و ضروري است.
بنابراين زياد به حرفها اهميت نده و متمركز روي كارت باش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)