به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 دی 91 [ 20:17]
    سطح
    3
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 4 پست

Array

بزرگترین مشکل من! چطور خودارضایی رو ترک کنم؟

سلام
    خوشحالم از پیدا کردن اینجا
    من سال اول دانشجوی دکتری مهندسی ... هستم در دانشگاه ...
    لیسانس و فوق لیسانس هم ... بودم.کار می کنم.خرجه خودمو در میارم.به خیلی از خواسته هام رسیدم ولی یه چیزی هست که داره منو دچار رکود می کنه.یه چیزی که داره مانع پیشرفت من میشه و شده بزگترین مشکل زندگی من.من خود ارضایی می کنم.از دبیرستان تا حالا و مشکل من اینه که نمی تونم ترکش کنم.واقعا نمی تونم.هر دفعه خواستم بیشتر از یک هفته نتونستم.خودم می دونم دارم آیندمو تباه می کنم ولی نمی تونم ترک کنم.می خام زن بگیرم ولی نمی تونم.شرایطشو ندارم.وضع مالیم زیاد خوب نیست.دارم بیچاره می شم با این خود ارضایی.این فیلم های پرنو روزی یکی دو ساعت منو مشغول می کنن.من تو ترک کردن این مورد نا توان شدم.
    دوستان کمکی از دستتون بر میاد؟حرفایی مثل اینکه برو ورزش کن یا نگای نا محرم نکن یا فلان چیزو بخور.برو نماز بخون و اینا رو من تاثیر نمی ذاره و به من انگیزه نمی ده.من یه راه حله اساسو منطقی می خام.
    اصلا یه سوال؟
    هفته ای یه بار خود ارضایی بده؟
    ببخشید سرتونو درد اوردم.
    پیشاپیش مرسی از راهنمایهاتون

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 اردیبهشت 04 [ 19:10]
    سطح
    86
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,315

تشکرشده 3,200 در 813 پست

Array

RE: بزرگترین مشکل من!

دوست عزیز به همدردی خوش آمدی

1- لطفا در پست بعدی عنوان مناسب تری برای تاپیکت بذار تا مشاوران به تاپیکت سر بزنند.

2- لطفا از بیان جزئیاتی مانند اسم و رشته و دانشگاه و .... پرهیز کن چون پست ها پاک نمی شوند و بدون شک

درست نیست که شناخته شوی.

3- تاپیکهایی با این موضوع در این تالار زیاد هست لطفا بخون و راهکارها رو امتحان کن.

مانند:
    http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3940

http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2685

http://www.hamdardi.net/thread-6291.html

4- اگر می دونی مشکلت چی هست و تمایل داری برطرف بشه پس یک بسم الله بگو و همت کن و تمام راههایی

اساسی و کلیدی رو بکار ببر و نگو نمی تونم یا نمیشه فیلم ... نبینم- ورزش کنم و............

موفق باشی

3. 7 کاربر از پست مفید sanjab تشکرکرده اند .

sanjab (پنجشنبه 07 دی 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,663 در 1,930 پست

Array

سلام دوست عزیز

اصلا یه سوال؟
    هفته ای یه بار خود ارضایی بده؟
    احتمالا خیلیامون در مورد اینکه خود ارضایی یه روش علمیه و خصوصا برای اقایون تو مواردی جایزه رو شنیدیم.از اونطرف هم شنیدیم که دین میگه خیر یه بار هم نباید انجام بشه.در واقع براش مجوز صادر نمیکنه.

1-من کاری به این دوتا دیدگاه ندارم.چون نه پزشکم و نه عالم دین.اما چیزی که برای من واضحه اینه که این موضوع براتون مشکل درست کرده که براش تاپیک زدین.کسی که تو مراحل تحصیلی موفق بوده این موضوع کاملا اشفتش کرده.
    پس حتما غلطه که داره انقد ازارت میده.

2-تا جایی که شنیدم اینم یه جور اعتیاده.یعنی مثه اینکه بگی واسه اینکه حالم خوب بشه هفته ای یه بار تفننی بکشم.بلاخره وابستگی هفته ای یه بار رو میکنه دوبار..سه بار ..مطمئنا شما از اول از هفته ای یه بار یا حتی ماهی یه بار شروع کردین که به اینجا رسیدین.

3-همیشه تو هر قضیه ای باید یه درصد رو واسه خطا در نظر گرفت.یعنی وقتی تو میگی هفته ای یه بار مجوزبیشتر از یه بار واسه خودت صادر کردی.

4-
    می خام زن بگیرم ولی نمی تونم.شرایطشو ندارم.وضع مالیم زیاد خوب نیست.
    ببین روحتو داری ازار میدی.نیازت کاملا بر حقه اما درست برطرفش نمیکنی.ا ز طرفی فیلم پورنو هم نگاه میکنی اونوقت انتظار داری اتفاقی نیفته.اگه شما با دیدن این فیلما تو این سن چیزیتون نمیشد باید به سلامتت شک میکردی و دکتر میرفتی.
    اما شما چوب داری.بنزین داری.جرقه داری بعد میگی چرا اتیش میگیره؟

تازه نسخه هم میپیچی نگید فلان کارو بکن یا نکن!

ضمن اینکه چون اینکارو میکنی مدام ازدواجتو عقب میندازی وگرنه اگه دانشجوی دکترای برق نتونه کار کنه پس بقیه دیگه باید کلا قید ازدواجو بزنن.
    فرض کن اصلا راه خود ارضایی نبود.اونوقت خودتو به در و دیوار میزدی تا شرایط ازدواجتو جور کنی.

پس به نظر اول همه فیلماتو پاک کن.همه رو.این خیلی موثره.

بعد همه اون کارایی که گفتی رو انجام بده.ورزش کن.نه فقط واسه این.واسه سلامتیت.

نگاهت به نامحرمو کنترل کن.نمیگم سرتو بنداز پایین.ولی وقتی میبینی با نگات داره اتفاقایی میفته سریع نگاهتو بردار.

و بعد در مورد ازدواجت یه برنامه ریزی کن.از خونوادت و دیگران کمک بگیر.و کم کم براش اماده شو.

و ذهنت رو کنترل کن(اخه یه جایی انگار خوندم که موقع اینکار ادمانمیدونم تصویر سازی میکنن).یعنی نمیدونم اگه مثلا تو تخیل اتفاقی میفته.ذهنتو منحرف کن.تا حالا عادتش دادی به این چیزا فکر کنه.حالا عادتش بده فکر نکنه.بله سخته..اما کاچی بهتر از هیچیه

البته فکر کنم اقایون بهتر راهنماییت کنن

موفق باشی

5. 7 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

بهار.زندگی (جمعه 08 دی 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام به شما

همونطور که دوست عزیز سنجاب گفتن از ذکر جزییات رشته و دانشگاه و ..بپرهیزید.از مدیران خواهش میکنم قسمت ابتدایی پست شما رو ویرایش کنن.

خب اینطور که مشخصه شما در تحصیل ادم موفق بودید.چرا؟چون خودتون خواستید.

میدونید مثل چی میمونه.من بیام به شما بگم من دوست دارم دکترا یه دانشگاه خوب قبول بشم.اما به من نگید درس بخون و از تفریح و گردشت بزن و مسافرت نرو و ....!!!!

این چیزا به من انگیزه نمیده.یه راه اسون به من بگید تا زودتر دکترا قبول بشم بدون اینکه ذره ای فشار بهم بیاد و عذاب بکشم.

شما باشی چه جوابی به من میدید؟نمیگید عجب ادم پر توقعی و احیانا عجب ادم تنبلی !

برای شروع یه یا علی بگید و از همین امشب شروع کنید

قدم اول همه فیلمهای مزخرف رو پاک کنید.اخه با دیدن تن و بدن مرد و زن نامحرم میدونید چه گناهی دارید مرتکب میشید؟

هیچ فکر کردید چرا با وجود داشتن چنین مدرکی هنوز موفق نیستید؟
    برای اینکه با این کار نادرست راه های امدن برکت به زندگیتون رو از بین میبرید.

برای من عجییبه..مایی که طاقت نداریم یه مژه بره توی چشممون، چطور طاقت داریم فردای قیامت بیان و سرب داغ بریزن تو چشمامون؟

گذشته از مسائل مذهبی و دینی
    شما دارید خیانت بزرگی در حق خودت و همسر اینده ات میکنی.

این کاری که شما میکنی تبعات و آسیبها بسیار بدی برای بدن داره و اگر ادامه بدید قطعا دیگه جبرانش ممکن نیست.

مشکلاتی مثل زود انزالی و ...همه اینها فردا گریبان گیر شما میشه و قطعا زندگی زناشویی شما رو تحت شعاع قرار میده

شما که ادم تصیلکرده ای هسنید.چرا اشکارا به بدن خود اسیب میزنید؟

اگر به شما بگن بیا و سم بخور...میخوری؟

این کاری که شما میکنی کم کم شما رو به انزوا هم میکشونه.حیف نیست جوانی با موقیعت شما این بلا رو خودش سر خودش میاره؟

شما یقینا ایمان نداری که با این کار داری اینده خودتو تباه میکنی.چون اگر بدونی و اگاهانه این کار رو بکنی ببخشید اینطوری میگم اما احتمالا از لحاظ تفکری و ذهنی مشکل دارید.

شما برای همسر گرفتن دنبال چه شرایطی هستید؟
    این همه ادم که با مدرک دیپلم و سن و سال پایین زن میگیرن موجودات عجیب و غریبی هستن !؟

ببینید برادر گرامی

بهترین مشاور دنیا هم تا شما خودت نخواهی نمیتونه کمکت کنه.

هیچکس نمیتونه به شما بگه برو فلان امپول رو بزن و ذره ای سختی هم نکش.خوب میشی

نه همچین خبری نیست و شما باید خودت همت کنی.باید بزرگترین منبع که همون فیلمها هستن قطع بشن.

کسی برای شما اینجا معجزه نمیکنه.فقط چند تا ارهکار بهت میدن و میرن پی کار خودشون.و این شما میمونی و مشکلات جسمی و تباه شدن دنیا و اخرتت.

من نمیدونم شما از لحاظ دینی چه طور انسانی هستید..اما از اونجایی که دین ما چیزی رو بیهوده منع نمیکنه پس میشه بهش اعتماد کرد.

یه مثال میزنم

اخیرا دانشمندا فهمیدن افرادی که گوشت رو خام ممصرف میکنن بعد از یه مدتی توی معده شون کرمهایی ایجاد میشه...که مفصله...حتی خودم از نوشتنش هم حالم بهم میخوره

حالا دین ما امده خوردن گوشت خام رو حرام کرده.

از این مثالا زیاده.به دین اعتماد کنید و بدونید که کاری که شما میکنی از پایه و اساس غلط و رد شده هستش

و نه تنها هفته ای یکبار...بلکه هر ده سال یکبار هم این کار مضر و غلطه

7. 4 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (پنجشنبه 07 دی 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 دی 91 [ 20:17]
    سطح
    3
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 4 پست

Array

RE: بزرگترین مشکل من! چطور خودارضایی رو ترک کنم؟

مرسی از جوابتون.مرسی از وقتی که گذاشتید.
    آره من خودمم می دونم اشتباه می کنم و وابستگی به این چیزا جز بدبختی چیزی نداره.
    راسیتش من هفته ای سه روز از صیح تا شب دانشگاه هستم و اون سه روزه دیگه رو هم کار می کنم.وضع مالیم واسه ازدواج تو تهران مناسب نیست.
    فیلم ها رو پاک کنم این قد تو ذهنم صحنه این فیلم ها هست که بدون نیاز به اونام می تونم...
    خوش یه حاله کسایی که معتاد به این کاره نیستن.آدم بی سواد باشه.بیکار باشه ولی اهل این چیزا نباشه.
    من ادم ترسویی هستم!
    تا حالا چندین بار موقعیت پیش اومده که با یه دختر تنها باشم ولی نرفتم و خود ارضایی رو ترجیح دادم.چرا؟چون می ترسم!
    این موضوع روی اعتماد به نفسم هم اثر منفی گذاشته.
    من دوست دارم موقعی که تونستم یه زندگی راحت وآرومو تشکیل بدم ازدواج کنم.نه اینکه بخام صرفا به خاطر مسایل جنسی ازدواج کنم.از ازدواج اینجوری متنفرم و اینو یه جور خودخواهی می دونم.
    خلاصه تو بد وضعیتی هستم

مریم خانم شما دارین مسئله رو کاملا مذهبی جلوه میدین.
    سرب داغ کجا بود؟شما تو قران یه رفرنس واسه من بیار اگه من خود ارضایی کنم سرب داغ میریزن روم
    من ازتون خواهش می کنم مسئله رو به سمت مذهب سوق ندین.
    من خودم می دونم کاره اشتباهی می کنم.شک نکنید.شما نمی تونین خودتونو جای من بذارید.من تا حالا صد بار خواستم ترک کنم.نتونستم.
    من یه راهه درست و منطقی می خام.نمی خام منو از عذاب خدا و قیامت بترسونید
    خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین

9. 3 کاربر از پست مفید sej91 تشکرکرده اند .

بهار88 (جمعه 08 دی 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

یک تسبیح بخرید از این بلندها که ۱۰۰ تا دونه داره نه ازین کوتاه ها! تسبیحش قشنگ باشه.
    هر وقت به سرتون زد خودارضایی کنید تسبیح رو بردارید و عین ۱۰۰ بار این آیه رو ترجیحا با توجه کامل بگید:
    "ربّنا!لا تُزغ قلوبَنا بعد اذهدیتنا و هَب لنا من لَدُنک رحمة انّکَ انت الوهّاب"
    بعد اگر خواستید شروع کنید!! حالا فکر میکنید چرا اینو گفتم؟چون نفس شما بعد از خوندن این دعا و شروع اون کار دچار تضاد میشه و از خودش خجالت میکشه و نسبت به اون کار واکنش منفی نشون میده. طوریکه از خودارضایی دیگه لذت نمیبره.
    تا ۴۰ روز هربار به سرتون زد اینکار رو انجام بدید و نتیجه رو اینجا بنویسید.
    موفق باشید...

11. 7 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

paniz93 (جمعه 04 مهر 93), سرافراز (جمعه 08 دی 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 18 مرداد 96 [ 03:45]
    سطح
    40
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    90

تشکرشده 35 در 24 پست

Array

داداش ... فقط اولین گام فیلمها را کلا بیخیال شو یواش یواش برو جلو توکل بخدا باشه

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 91 [ 14:33]
    سطح
    4
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 42 در 15 پست

Array

حضرت علی (ع):
    من با کسی که استمنا میکند هم سفره نمی شوم
    امام صادق(ع):
    اگر فکر شهوت به ذهن شما خطور کرد به اسمان نگاه کنید و عظمت خداوند را به یاد اورید اگر از خدا نمی ترسید به مردم وانسان ها و حکومت انها در زمین بنگرید اگر از مردم نیز شرم ندارید خود را جرء انسان ها قلمداد نکنید
    حضرت علی (ع):
    پیرو شهوت فاقد عقل است
    حدیث دوم و سوم شاید کمی پس و پیش گفته باشم
    من عاشق شخصیت بزرگ مردانه قوی و خدا پرست حضرت علی (ع) هستم وبا خوندن این سه تا حدیث انگار پتک تو سرم زدن واز دو سال پیش تا حالا به این گناه خودمو آلوده نکردم
    من لیسانس برق از یک دانشگاه معمولی دارم و شمایی که از نظر ما خیلی موفق تری صد در صد میتونی از پسش بر بیای
    این حدیثم داشته باش
    استمنا کار در قیامت مورد رحمت خدا نیست

14. کاربر روبرو از پست مفید محمد هم درد تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 آذر 95 [ 17:27]
    سطح
    44
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 87
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    906

تشکرشده 891 در 308 پست

Array

لعنت به خونواده هایی که با توقعات بسیار زیاد باعث تاخیر در ازدواج جوونها و این فساد و فحشای فراگیر شدند.

دوست من،من هم سطح تحصیلات بالایی دارم. ولی اصلا مسئله جنسی رو نمی شه صرف نظر کرد . تا به حال هیچ کس نتونسته، قربون علی(ع) بشوم شهوت یک چیز خدادادی است و من یقین دارم علی(ع) منظورشان شهوت کنترل نشده هست. بدون شهوت لحظه ای مرد و زن متاهل کنار هم بند نمی شوند! پس شما هم نه با تسبیح نه با چیز دیگری نمی تونید به طور دائمی حذفش کنید. اینها راهکارهای موقتی هستند که البته در کوتاه مدت جواب می دن. به نظرم ضمن حذف اون فیلمها دنبال راهکاری برای پیدا کردن یک دختر باشعور و فهیم که اوضاع اقتصادی جامعه را بفهمد و در رویاهایش سرنکند باشید. به نظر من هنوز پیدا می شود و شما شرایطتان برای ازدواج نسبتا مناسب است. به هیچ عنوان ازدواج را بیش از این به تاخیر نندازید حتی اگر دچار سرخوردگی های اقتصادی اولیه می شوید. عوارضش کمتر از این وضعیت است. یکی از مهمترین دلایل ازدواح مسائل جنسی است و بنابر همین مسائل جنسی است که زیبایی و اندام یک زن یا مرد مهم می شود. بنابراین دلیلی برای خجالت کشیدن از این موضوع ندارید. به نظر من دخترهایی هنوز هستند که شرایط اقتصادی را درک می کنند و تا پیدا شدن یک کار مناسب با شما در خوابگاه دانشجویی زندگی کنند. دختری که از ابتدا بخواهد در یک خانه در شمال شهر زندگی کند به درد زندگی مشترک نمی خورد برادر من! حتی اگر بتوایند برایش فراهم کنید!

16. 5 کاربر از پست مفید mehran21 تشکرکرده اند .

mehran21 (جمعه 08 دی 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

سلام دوست عزیز،

ضمن اینکه به شما به خاطر موفقیت های تحصیلی تون تبریک می گویم، نام دانشگاه و رشته شما رو از پستتون حذف کردم. اینگونه اطلاعات حساس هستند و ممکن هست که باعث فاش شدن هویت شما بشوند. و همینطور احتمالش هست که کسی که شما رو می شناسد روزی به این تالار سر بزند. بنابراین بهتر هست این اطلاعات رو در تالار ننویسید.

از دوستان تقاضا دارم راجع به مسائل مذهبی و احکام بحث نکنیم. اگر مراجع سوال شرعی دارد می تواند به متخصص مسائل شرعی رجوع کند.

در مورد ترک خود ارضایی در گذشته تاپیک هایی داشتیم. البته زمینه فعالیت این تالار مشاوره ازدواج و خانواده هست. در مورد خود ارضایی کمتر می توانیم به شما کمک کنیم. ولی پیشنهاد می دهم سری به این تالار بزنید: www.ktark.com

موفق باشید.

18. کاربر روبرو از پست مفید hamed65 تشکرکرده است .

hamed65 (جمعه 08 دی 91)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)