با سلام و خسته نباشید به دوستان
من و همسرم خوشبختانه رابطه خوبی با هم داریم . و همدیگه رو هم خیلی دوست داریم .مسئله ای که منو حساس کرده اینه که همسرم توی جمع خیلی شوخ هست و توجه همرو به خودش جلب میکنه و باعث حساسیت من میشه . البته ایشون مبادی آداب هست و مشکلی از این جهت نیست( شوخی بیجا یا زننده نمیکنه) . اتفاقا تو جمع های خانوادگی خیلی هم خوشحال میشم از این نوع رفتارش. اما یه جمع دوستانه داریم (همکارا و دوستای همسرم)که اونجا دخترایی هستند که من دوست ندارم شوهرم جلب توجه کنه و یا به قولی با اونا گرم بگیره. شاید یه نوعی حسادت زنانه باشه. اما ایشون اصلا رعایت نمیکنه و خیلی باهاشون راحته. من خودم آدم آروم و ساکتی هستم تو جمع . چندین بار هم این موضوع و بهش گفتم به صورت غیر مستقیم ولی اصلا متوجه نمیشه چرا من ناراحت میشم . فکر میکنه من کلا با مهمونی ها مخالفم و یا از همه اون جمع خوشم نمیاد . و متوجه نیست که من دلم نمیخواد که اینقد جلب توجه کنه. و نگاه های مشتاق خانمها رو به خودش جلب کنه. میگه دوس نداره همکاراش فکر کنن چون خانمش کنارش هست محتاط شده و آرومتر شده. چند بار میخواستم کلا دیگه توی این جمع حاضر نشیم اما به اصرار و رودروایستی شوهرم چیزی نگفتم و رفتیم .اما واقعا داره اذیتم میکنه این موضوع . مخصوصا الان که همه ما رو پای ثابت جمع میدونن. البته جمعی کاملا خانوادگی با تفریحات سالم هست. لطفا راهنماییم کنید.