سلام دوستان همدردی!!!
نمیدونستم باید دردمو به کی بگم ، اصلا سنگ صبوری نداشتم که بهش بگم.امیدوارم شما بهم کمک کنید.
من ترم پنج مهندسی برق میخونم و همون اوایل دانشگاه از همکلاسیم خوشم اومد، من اصلا اهل رابطه و دوستی و ......نبودم و نیستم!!!گذشت و گذشت و برخوردهای من با این خانوم بیشتر شد و بالاخره من کار اشتباه رو انجام دادم و سال دوم دانشگاه این موضوع رو به اون خانوم گفتم( من بحث ازدواج رو پیش کشیدم) و ایشون هم خیلی محترمانه گفتند اصلا از من توقع نداشتند و الان برای یه پسر خیلی زوده و خودش هم اصلا آمادگی نداره و ....(نا گفته نماند قبل این ماجرا ایشون رفتارهایی در برخورد من داشتند که حاکی از تمایل ایشون به من بود!!!!).
بعد این ماجرا من به معنای واقعی مثل یه برج سنگی فرو ریختم و بماند چه بلاهای سنگینی متحمل شدم.
من چون واقعا این خانوم رو میخواستم و بنا به دلایل زیادی ایشون رو مناسب میدیدم و از طرفی نمیتونستم دل بکنم این موضوع رو با خانوادم مطرح کردم که خانوادم از حق نگذریم برخورد بدی باهام نکردند و گفتند هنوز خیلی از شرایط ازدواج رو نداری (دیگه همتون میدونید چی رو میگم!!!) ولی اگه بخوای ما میریم خواستگاری و صادقانه شرایطمون و شرایط تو رو میگیم ، هر چی خدا بخواد.
گذشت و اوایل امسال به هر بدبختی شماره خونشون رو گرفتم و دادم مامانم و مامانم هم با خونشون تماس گرفت ، مامان اون خانوم هم گفته بود با اینکه من میدونم جواب دخترم منفیه ولی برای احترام به نظرتون با خودش صحبت میکنم و بهتون میگم.
بالاخره پس از کش و قوس فراوان اون دختر خانوم گفتند که هنوز سن ما خیلی واسه ازدواج زوده و ما باید درسمون رو بخونیم و ......(محترمانه گفتند نهههههه!!!!)
بعد این ماجرا چه خونها که به دل بی صاحب من نشد ، چه بیخوابیها که نکشیدم و کلی مصیبت دیگه که بگذریم !!!!!!
الان یه دوماهی از اون ماجرا میگذره و من تو این مدت سعی کردم با تکنیکهایی که تو سایت دوستان گفته بودند این ماجرا از ذهنم پاک کنم. داشتم روز به روز بهتر میشدم ، به درسام میرسیدم و اخلاقم بهتر شده بود که بعد این مدت این خانوم تو کلاس از من خواهش کرد با استاد صحبت کنیم تا تاریخ امتحان رو عوض کنیم و توی آزمایشگاه از من قطعه گرفت و .....
الان دوباره ذهنم پر شده از صدها سوال بی جواب: 1-اگر با من نبودش هیچ میلی چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟ 2-دوسم داره که همچین میکنه باهام؟ 3-چرا از یکی دیگه نخواست تاریخ امتحان عوض کنه ؟ 4-.................
الان واقعا گیج شدم و از دوستانی همچین تجربه ای دارند خواش میکنم به من بگن باید چیکار کنم؟ چه جوری باهاش برخورد کنم؟ میشه این رفتارهارو به حساب علاقه گذاشت یا نه ؟
کار درست چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)