سلام خدمته دوستانه خوبم
من چند ماهه پیش هم مشکلاتم رو تو تاپیک های قبلیم مطرح کردم و به لطفه خدا و کمک های شما دوستان، تونستم حلشون کنم و این مدته اخیر دیگه با مشکله حادی رو به رو نشدم. 4 ماهه باردارم و رابطمون یه جورایی عالی شده. هر دومون محبته کلامی و رفتاری رو از هم دریغ نمیکنیم و همسرم هم بیشتر از پیش بهم میرسه.
ولی متأسفانه جدیدن به یه مسأله ای برخوردم که بدجور کلافم کرده.
شوهرم حدوده 7 ساله پیش از دختری توی دانشگاهش خوشش میاد، خانواده ی همسرم مخالف بودن ولی هرجور بوده باهاش میرن خواستگاری، که توی مراسم از دختر و خانوادش به خاطر بیکار بودنه همسرم و داشتنه مدرکه فوق دیپلم، جواب منفی میگیرن ( دختر زیر حرفاش میزنه ). به قوله خوده همسرم بعد از ضربه ای که بهش زد، درس خوند و سره کار دولتی رفت و دیگه هم سراغ اون نرفت، چون ازش کینه به دل گرفت. (این رو مطمأنم همسرم کینه اییه ) مثل اینکه اونم ازدواج کرد. این حرفها رو قبل از ازدواجمون بهم زد.
تا اینکه مدتیه وقتی تو history کامپیوتر رو نگاه میکنم، میبینم اسم و فامیله اون دختر رو سرچ کرده، تو گوگل که چیزی باز نمیکنه چون آدمه مهمی نیست، تو face book هم دنبالش گشته ولی بازم چیزی مشخص نیست.
تا حالا 3 باره این کار رو انجام داده. خیلی ناراحتم. دلیله این کارش رو نمیدونم چیه. از طرفی بیشتر از خودم به پاک بودنش اعتماد دارم. میدونم اهل خیانت نیست. ولی چرا دنبالش میگرده، کلافم کرده. چیزی به روش نیووردم و نمیخوام بیارم، چاره ی این مشکلم نمیدونم چیه.
از دوستان و کارشناسانه محترم تقاضا دارم که باز کمکم کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)