[/size]سلام
[align=justify]2،3 روزی میشه که با این سایت آشنا شدم، خیلی از تاپیک مرتبط با ازدواجش رو خوندم، خیلی برام جالب بود که بقیه تجربیات و نظرات شون رو در اختیار بقیه قرار میدند. گفتم من هم برای موردی که برام پیش اومده از نظرات بقیه استفاده کنم:
من 23 سالمه و اهل یکی از شهر های کوچیک اطراف تهران هستم، دانشجو سال 6 پزشکی تو شهر تهران هستم. پسر مذهبی ای هستم. اهل نماز جماعت و مسجد و مراسمات مذهبی، تا حالا دوست دختر نداشتم. البته چون تو دانشگاه و شهرمون فعالیت های فرهنگی داریم، متناسب با این با دختر ها ارتباط داشتم، اما یه ارتباط با رعایت حدود و تقریبا رسمی. در حال حاضر قصد ازدواج داردم.
ولی بین 2 گزینه (زینب و کوثر) گیر کردم و دو دلم که کدوم رو انتخاب کنم. شرایط و ویژگی های هر دو گزینه رو میگم، از شما میخام کمکم کنید. در ضمن خانواده خودم هم راجع به هر دو گزینه در جریانند و انتخاب رو به عهده خودم گذاشتند:
زینب:[size=large]همشهری و همسایمونه، 19 سالشه، پزشکی تو یکی از شهر های اطراف تهران میخونه، چادری و مذهبیه، از نظر ظاهری خوبه (متوسط به بالا)، فکر میکنم تا حدی خجالتی و کم رو باشه، به نظرم کمی شیطون باشه، بچه بزرگ خانوادست، پدرش معلمه و حسابی مذهبی ه، با خود دختره جز ایمییل های محدود (ارسال و دریافت ایمیل های جالب) ارتباط دیگه ای ندارم. اما با پدرش تا حدی رابطه دارم و میشناسمش(خانواده خوبی دارند و به خانواده ما شبیه هستند)
یکی دو باری خواستم با زینب رابطه آشنایی بیشتر البته در قالب کارهای فرهنگی برقرار کنم که موفق نشدم، با واسطه شمارش رو خواستم بگیرم که قبول نکرد، حضوری هم داخل برنامه ای که داشتیم نیومد.
کوثر:اهل یکی از شهر های جنوب شرقی تهرانه، 23 سالشه، (4 ماه از من بزرگتره)، همکلاسیمه(یعنی پزشکی میخونه!)، چادری و مذهبیه(حجاب عالی و اهل نماز اول وقت، حاضر به دروغ مصلحتی هم حتی نیست! اهل تقلب درسی هم نیست)، از نظر زیبایی ظاهری عالیه( منظورم قیافه، حرکات و رفتار،نحوه صحبت کردن)، روابط اجتماعیش بیسته!، بسیار خوش اخلاق. مادرش معلمه، اما هنوز نتونستم بفهمم پدرش چکاره است!، 2 تا خواهر بزرگتر از خودش داره(از وضعیت تحصیلی و تاهل شون اطلاعی ندارم)، اسمی چند سالی هست که کوثر رو میشناسم ولی حدود 2 ماه میشه که تو یه یکی از بیمارستان های تهران(دوره کارآموزی) باهم همگروهیم.(یعنی هر روز با هم یک جاییم و ارتباط داریم، و به نظر میاد که دلم پیشش گیر کرده! و فک میکنم که کوثر هم یه چیزایی دستگیرش شده) این رو هم باید بگم که ما ورودی مون چیزی نزدیک به 200 نفر میشند و قاعدتا همه رو نمیشناسیم)
مقایسه زینب و کوثر:
محاسن زینب: ازم کوچکتره، همشهری و همسایمونه، خانوادش رو کامل میشناسم(با خانواده ما جورند، تشابه فرهنگی) (البته همونطور که گفتم با زینب تا حالا ارتباط چندانی نداشتم تا بخوام کامل بشناسمش(فقط 2 بار اون هم 2 سال پیش که جلسات مشاوره کنکور داشتیم)
معایب زینب: روابط اجتماعی متوسط(نه چندان قوی)، ظاهر و قیافه متوسط به سمت خوب( ضعیف تر از کوثر)، اشتغال به تحصیل در یک شهر دیگر
محاسن کوثر: قیافه و اخلاق و روابط اجتماعی عالی، همکلاسی، مذهبی تر از زینبه،
معایب: 4 ماه از من بزرگتره، اهل یه شهر دیگه است(فاصله بین دو تا شهر مون یه 150 کیلومتری فک کنم میشه)، از خانوادش جز همونایی که گفتم هیچ شناخته دیگه ای ندارم، محل زندگی آینده مون؟؟؟ تفاوت فرهنگی(از میزان این تفاوت فعلا اطلاعی ندارم)
خلاصه اینکه عقل م میگه 60% زینب و 40% کوثر، اما دلم میگه 80% کوثر و 20% زینب..
میخام به نظر دلم عمل کنم، و برم به کوثر بگم(یعنی موضوع خواستگاری رو مطرح کنم)
نظرتون چیه؟[/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)