به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 23:23]
    سطح
    18
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    372

تشکرشده 373 در 113 پست

Array

Arrow جلب رضايت اين آقا براي ازدواج.... به نظرتون كار عاقلانه اي مياد؟؟؟؟

سلام دوستان عزيزم

همون طور كه احتمالا تو خاطرتون هست يه دختر 25 ساله ام... دانشجوي ارشد و شاغلم...
    حدودا 2 ماه هست كه با يكي از همكلاسيهام رابطه دورادور در حد سلام و احوال پرسي داشتم كه كم كم متوجه نگاه هاي خاصش و توجه بيش از حدش به خودم شدم... كم كم كار به جاييي كشيد كه بقيه دوستام هم به مساله پي برده بودن كه اين اقا دلش پيش من گيره...
    تا اين كه يه روز اين اقا پا پيش گذاشتن و به من پيشنهاد آشناييه بيشتر دادن...

حالا از خصوصيات اين آقا در اين حد بگم كه:
    1- چهره جذابي دارن... خوش تيپن... و كلا كانون توجه هستن
    2-ايشونم دانشجوي ارشدن
    3-شاغلن
    4-سربازي رفتن
    5-تو برخوردشون با بقيه هم كلاسي ها به غير از من خيلي سرد برخورد ميكنن و دوست صميمي تو دانشگاه ندارن
    6-وضع مالي خيلي خوبي دارن...
    7- خيلييييييييي با هوشن
    8-اطلاعات عمومي فوق بالا دارن و بسيار كنجكاون در مسايل علمي
    9-امكانات اوليه براي شروع يه زندگي مثل خونه و ماشين و ... رو دارن
    10-با ايمان نيستن... در حد متوسط رو به پايين
    11-خيلي ملايمن و خيلييييييييي به ندرت عصباني ميشن... بهتره بگم نميشن اصلا

از گذشته ايشون تا اين حد اطلاع دارم كه قبلا با 3 يا 4 نفر دوست بودن... و رابطه جنسي باهاشون داشتن اما كامل نه... بيشتر معاشقه بوده (آغوش، بوسيدن، لمس كردن و ...)
    اين اقا از نظر خيلي از خانوم هاي اطرافم واقعا پسر ايده آليه.... واسه همين من نميخواستم به همين راحتي ايشون رو از دست بدم

علت اينكه ايشون من رو از بين همه هم كلاسيهامون انتخاب كردن به گفته خودشون:
    1- زيبايي اندامم بوده... برجستگيهاي بالا تنه و پايين تنه
    2- زيباييه چهره
    3-سنگيني و وقار
    4-تيپ شخصيتيه خاصم

وقتي اين ويژگي هاي منو داشتن به زبون ميووردن (مخصوصا مورد اول رو) من خيليييييييي احساس نا خوشايندي بهم دست داد... و به نظرم اومد كه ايشون دنبال رابطه جنسي با من هستن. (نظر شما چيه؟؟)

طي صحبت هايي كه تو اين زمينه كرديم، ايشون گفتن كه: تو اين مرحله اشنايي بدشون نمياد كه من خونش برم و باهم رابطه جنسي در حد همين بوسيدن و آغوش و اينها داشته باشيم، كه وقتي من باهاشون مخالفت كردم، خيلييييييييي سريع حرفشون رو پس گرفتن و گفتن قول ميدن ديگه چنين خواسته اي رو مطرح نكنن..... و فقط فقط فقط با هم آشنا بشيم و ايشون رو اين مسايل ديگه اصراري ندارن....

حالا مساله اينجاست كه:
    1- ايشون فعلا فقط مساله اشنايي (نه دوستي و نه ازدواج) رو مطرح كردن
    2-من اگه ايشون رو رد كنم مطمئنا رو زمين نميمونن و به اندازه كافي خاطر خواه دارن و من نميخوام به اين راحتي از ميدون كنار بكشم
    3-متاسفانه يا خوشبختانه حالا حالاها ايشون جلوي چشم من هستن و با رد كردن پيشنهادشون ممكنه خيلي راه سختي رو پيش رو داشته باشم

حالا من چي كار كنم؟؟؟؟ كدوم راه رو انتخاب كنم:

1-باهاشون وارد فاز آشنايي بشم (بدون ابراز علاقه و كوچكترين رابطه فيزيكي) تا شايد به صورت كاملا نا محسوس ايشون رو كم كم به سمت خودم سوق بدم و براي اهداف بلند مدت مثل ازدواج اماده كنم(به خاطر تمام امتيازات مثبتي كه دارن)

2- بي خيال ايشون بشم و عقب نشيني كنم (((به خاطر گذشته اش، به خاطر مطرح كردن جذابيت هاي جسمي من، به خاطر پيشنهاد رفتن به منزلش(البته حرفش رو پس گرفت) ، به خاطر مطرح نشدن قصد ازدواج)))

3-پيشنهادشون رو رد كنم به اين اميد كه بعد از مدتي برگردن و توي تصميمشون براي با من بودن راسخ تر باشن ((البته احتمالش ضعيفه... چون متاسفانه يه كم مغرورا تو اين زمينه))

اين مسله رو هم بگم كه من از ايشون خوشم مياد و نظر مثبتي به اخلاق و برخورد اجتماعيشون دارم
    البته ايشون و من كاملا به توافق رسيديم كه اگه اين آشنايي شروع بشه تو دانشگاه هيييييييييييييييييييييييي چ كس از اين مساله مطلع نشه
    اهان.... راستي اينم بگم كه ايشون 2 ماه از من كوچيك ترن... اما ظاهري خيلي بزرگتر از من به نظر ميان

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 فروردین 93 [ 13:46]
    سطح
    28
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,619

تشکرشده 1,636 در 313 پست

Array

RE: جلب رضايت اين آقا براي ازدواج.... به نظرتون كار عاقلانه اي مياد؟؟؟؟

رامای عزیزم؛ سلام...

معمولاً آدما اولین حرفایی که میزنن در مورد اون چیزیه که بیشتر از همه ذهنشون رو درگیر کرده. وقتی این آقا همون اول در مورد زیبایی های تو حرف زده یعنی دغدغه ی اصلیش این ظاهر توئه نه باطن تو. خصوصاً این که هیچ حرفی هم در مورد ازدواج نزده.

راما جان به دنبال کسی باش که باطنت اهمیت بده نه ظاهرت...!!!

از این راههایی که جلوی خودت گذاشتی:

راه اول نهایتاً حتماً وارد فاز عاطفی می شی این طبیعت خانوماست و هیچ تضمینی هم وجود نداره که این آقا به سمت ازدواج باهات هدایت شه، همون جور که این اتفاق قبلاً در مورد دخترای دیگه هم افتاده.
    راه دوم سوم هم گرچه یه ذاته معنیش جواب رد دادنه اما در هر دو مورد فکر تو مشغول این آقا است.
    من یه راه چهارم هم دارم... جواب رد بده چون بهای تو بیش تر از این حرفاست، چون لیاقت اینو داری که کسی تو رو اول به خاطر خودت دوست داشته باشه بعد بدنت.
    اینم که تو دانشگاه می بینیش اتفاقاً از خوشبختیه توئه! چون به همه، به اون آقا و خصوصاً به خودت ثابت می کنی که ارزش تو خیلی بالاتر از این حرفاست...
    الان احساسات و عواطفت تمام وجودت رو گرفته و اگر جواب مثبت بدی به این پیشنهادی که سرانجامش مشخص نیست خبردار نمی شی که غرورت داره شکسته می شه، غرورت رو حفظ کن عزیزم.

می دونم این راه سخته، می دونم که عبور از این مسیری که می گم به راحتی ممکن نیست! ولی عاقیت خوبی داره، نتیجش به تمام این سختی راه ارزش داره،لذت شیرینی که در آخر حس می کنی وصف نشدنیه و مطمئنم اگه بخوای از پسش بر میای.

آرزوی خوشبختی رو برات دارم.

3. 10 کاربر از پست مفید gole kaghazi تشکرکرده اند .

gole kaghazi (جمعه 03 آذر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 29 اردیبهشت 98 [ 09:11]
    سطح
    80
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,262

تشکرشده 5,821 در 1,048 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

عزیزم
    از این نترس که اگه ردش کنم حتما یکی دیگه میزنه تو گوشش و رو هوا میبرنش

نه
    اینطوریام نیست
    رفتنی بالاخره یه روزی میره

شما بگو:
    من نه اهل دوستیم و نه اتلاف وقت
    میخوام برای همسر آیندم پاک بمونم و فقط دوست دارم با همسر آیندم دوست باشم

بذار هر آقایی که فکرایی غیر از ازدواج با شما داره، فکر کنن که شما امل هستید (باعرض معذرت البته)

اگر کسی شما رو واقعا به عنوان زن زندگیش بپسنده
    مطمئن باش خیلی هم خوشحال میشه که جواب پیشنهاد دوستیشو رد کنی و بگی که فقط به ازدواج فکر میکنی

نگران اینم نباش که از دستت میپره
    شما خودت و اعتماد به نفست رو حفظ کن
    اگه واقعا تورو بخواد
    فوقش یه مدت اینور اونور میچرخه
    نهایت میبینه که زن زندگی و خانوم همه چی تموم که تن به خفت نداد و خودش رو بازیچه دست کسی نکرد، فقط تویی
    و دوباره برمیگرده پیش خودت
    منتت رو هم میکشه

5. 15 کاربر از پست مفید نادیا-7777 تشکرکرده اند .

نادیا-7777 (جمعه 03 آذر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 شهریور 98 [ 12:22]
    سطح
    69
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 228
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,196

تشکرشده 1,600 در 571 پست

Array

به عنوان یه پسر بهت بگم ، همچین پسری هیچ وقت فکر ازدواج به سرش نمی زنه !
    [undefined=undefined]دوست دختر های قبلی این پسر هم فکر شما رو می کردن !
    عجب پسری ، حیف از دست بره و وارد رابطه شدن ! [/undefined]
    رابطه جنسی کامل داشتن ، دروغ از این بزرگتر نمی شه که معاشقه ! اسم جدیدش شده معاشقه !

در ضمن ، این پسر ، هدفش رابطه جنسی هست ! اول یه محک زده ببینه اینکاره هستی یا نه !
    بعد دیده اینکاره نیستی ، می ره روش دوم ، احساسات و تحت تاثیر قرار دادن تا هدفش برسه

7. 20 کاربر از پست مفید داود.ت تشکرکرده اند .

داود.ت (شنبه 04 آذر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    372

تشکرشده 373 در 113 پست

Array

ممنونم دوستاي عزيزم

راستش به حكم عقل خودمم اين تصميم رو گرفتم كه ايشون رو رد كنم...
    اما درست زماني كه ديدم دخترها خيلي از خداشونه كه ايشون بهشون پيشنهاد بده، يه دفعه احساسم فوران كرد... يه جورايي شايد خودمم مغرور شدم كه ايشون منو انتخاب كردن، واسه همين ذهنم مشغول شد كه از دستش ندم!
    ((اگه دوستان بازم در اين زمينه نظري دارن بدن.... چه مثبت و چه منفي.... اين باعث ميشه قوت قلبم بره بالا))

ايشون به من گفتن: اول جذب اندامت شدم، بعد ديدم كه اخلاقتم مورد پسند منه....تو سنگيني و به هر مردي رو نميدي، واسه همين تصميم گرفتم بهت نزديك بشم!!

دفعه اولي كه بهش جواب رد دادم، گفت: دلم رو شكستي... ميگفت اين اتفاق 2 بار واسش افتاده كه يه چيزي رو از ته دل ميخواسته اما نتونسته به دستش بياره و من يكي از اين 2 بارم...

*****حالا يه سوال ديگه اينجا واسم مطرح ميشه، اينكه من ايشون رو رد ميكنم (اما ته دلم به اين اميدم كه ايشون با قصد خواستگاري جلو بيان)
    حالا كه من چنين قصدي تو دلم هست بايد رفتارم با بقيه اقاييوني كه احتمالا تو دانشگاه ميان سمتم چي كار كنم؟؟؟ ((چون در حال حاضر هم 3 تا ديگه از هم كلاسي ها و هم داشگاهي هام هم نظر مثبتي بهم دارن و منتظر كوچيك ترين فرصت هان... اما از نظر شرايط پايين تر از اين آقا هستن))
    من اگه با ساير آقاييونم صحبت كنم و به پيشنهاد هاشون فكر كنم باعث ميشه كه سنگيني و وقار من توي نظر اين آقا افت كنه؟؟؟؟ (اقاييون چه نظري تو اين زمينه دارين؟)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 شهریور 98 [ 12:22]
    سطح
    69
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 228
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,196

تشکرشده 1,600 در 571 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط rama25
    ممنونم دوستاي عزيزم

راستش به حكم عقل خودمم اين تصميم رو گرفتم كه ايشون رو رد كنم...
    اما درست زماني كه ديدم دخترها خيلي از خداشونه كه ايشون بهشون پيشنهاد بده، يه دفعه احساسم فوران كرد... يه جورايي شايد خودمم مغرور شدم كه ايشون منو انتخاب كردن، واسه همين ذهنم مشغول شد كه از دستش ندم!
    ((اگه دوستان بازم در اين زمينه نظري دارن بدن.... چه مثبت و چه منفي.... اين باعث ميشه قوت قلبم بره بالا))

ايشون به من گفتن: اول جذب اندامت شدم، بعد ديدم كه اخلاقتم مورد پسند منه....تو سنگيني و به هر مردي رو نميدي، واسه همين تصميم گرفتم بهت نزديك بشم!!

دفعه اولي كه بهش جواب رد دادم، گفت: دلم رو شكستي... ميگفت اين اتفاق 2 بار واسش افتاده كه يه چيزي رو از ته دل ميخواسته اما نتونسته به دستش بياره و من يكي از اين 2 بارم...

*****حالا يه سوال ديگه اينجا واسم مطرح ميشه، اينكه من ايشون رو رد ميكنم (اما ته دلم به اين اميدم كه ايشون با قصد خواستگاري جلو بيان)
    حالا كه من چنين قصدي تو دلم هست بايد رفتارم با بقيه اقاييوني كه احتمالا تو دانشگاه ميان سمتم چي كار كنم؟؟؟ ((چون در حال حاضر هم 3 تا ديگه از هم كلاسي ها و هم داشگاهي هام هم نظر مثبتي بهم دارن و منتظر كوچيك ترين فرصت هان... اما از نظر شرايط پايين تر از اين آقا هستن))
    من اگه با ساير آقاييونم صحبت كنم و به پيشنهاد هاشون فكر كنم باعث ميشه كه سنگيني و وقار من توي نظر اين آقا افت كنه؟؟؟؟ (اقاييون چه نظري تو اين زمينه دارين؟)

تو کسی بودی که احساس می کردم با بقیه فرق داری
    تو کسی هستی که حس خاصی داشتم بهت
    تو کسی هستی که .... !
    همه این ها روش های متداول فریب ( مخ زدن ) هست

شما شدید کسی که می خواد کار اشتباهی بکنه ولی دنبال بهانه و ... هست
    مثل کسانی که تازه مواد رو شروع می کنند، هی توجیه می سازن ! ( فقط وقتی می کشم عصبانی هستم ، حالا یه بار اشکال نداره ، سعی می کنم کنترلش کنم ، من کنترل شده جلو می رم )

در مورد امیدتون ، تمام دوس دختر های قبلی این آقا هم به این امید بودن ، شما هم می شی آیینه عبرت برای دوس دخترهای بعدی این آقا !

اگه خیلی فکرتو مشغول کرده ، برو دوست دخترهای قبلی این آقا رو پیدا کن !
    به هرحال شما تصمیم خودتون رو گرفتید و دنبال توجیح هستید

10. 7 کاربر از پست مفید داود.ت تشکرکرده اند .

داود.ت (جمعه 03 آذر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    372

تشکرشده 373 در 113 پست

Array

آقا داوود ممنونم بابت نظرتون

اتفاقا من تصميمم رو نگرفته بودم واسه همين از شما كمك خواستم.... درسته كه وقتي اومدم اينجا دوست داشتم 70 درصد با ايشون بمونم و 30 درصد ردشون كنم... اما باور كنين دنبال پيدا كردن دلايل توجيه كننده واسه ادامه رابطه ام نيستم

پس نظر شما اينه كه ايشون نه تنها به درد آشنايي نميخورن، به درد ازدواجم نميخورن، درسه آقا داوود؟؟؟

12. کاربر روبرو از پست مفید rama25 تشکرکرده است .

rama25 (جمعه 03 آذر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 بهمن 91 [ 11:29]
    سطح
    14
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    267

تشکرشده 269 در 84 پست

Array

من دید پسر نظر میدم:

راما خانم،کلا پسر ها دید جنسیشون خیلی قوی هست.یعنی با نگاه کردن خیلی تحت تاثیر قرار میگیرن.این اقا هم از روی ذاتش نظر جنسی در مورد شما داده.اما اینکه تو اول اشنایی در مورد اندام شما اظهار نظر کرده،کار جالبی اصلا نیست!
    در مورد این اقا پسر باید بگم در میان دوستان من همچین طرز افکاری (که نمی دونم درسته یا نه؟!) هست.منظورم ط طرز افکار اینه که اول با طرف آشنا بشند،حسابی با طرف گرم بگیرند،همه جوره طرف مقابل رو چک کنن وتو درصد بالایی با طرف رابطه جنسی (نه صرفا س/ک/س کامل ،بلکه سنجش میزان تفاهم جنسی!) هم بر قرار میکنند.
    بعد از مدتی که به رابطه ثابت رسیدن و نیاز ها فرو کش کرد و همچنان طرفین از همه جهات مورد رضایت بودن،به ازدواج فکر میکنند.
    من اصلا روی درستی یا غلطی این طرز تفکر نظری ندارم(گرچه طبق مقالات تالار اصلا صحیح نیست)،اما این توضیح رو دادم تا متوجه ای دیدگاه هم باشید.
    من احتمال میدم از این تیپ افراد باشه(که باز متاسفانه یا خوشبختانه در افراد با هوش اجتماعی بالا معمولا زیاد دیده میشه) اما باید درصدی هم به تفکر صرفا جنسی طرف هم در نظر داشته باشید،یعنی همونطور که دوستان گفتند فقط صرفا برای راضی کردن شما از راه و تفکر استفاده کرده باشه.

نتیجه کلی از حرفام اینه که اگر با موارد مثل داشتن رابطه قبلی،کم ایمان بودنش و... می تونید کنار بیایید و ویژگی های مثبت دیگش براتون مهمه و شما رو راضی نگه میداره،حتما و حتما فقط یه رابطه صرفا آشنایی طبق گفته نادیا خانم (پست 3)عمل کن.
    موفق باشی

14. 3 کاربر از پست مفید sayrex تشکرکرده اند .

sayrex (جمعه 03 آذر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 18 بهمن 91 [ 16:31]
    سطح
    26
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    30

تشکرشده 30 در 11 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط داود.ت
    در ضمن ، این پسر ، هدفش رابطه جنسی هست ! اول یه محک زده ببینه اینکاره هستی یا نه !
    بعد دیده اینکاره نیستی ، می ره روش دوم ، احساسات و تحت تاثیر قرار دادن تا هدفش برسه
    اولین چیزی که به عنوان یه پسر به ذهن من هم رسید همین نکته بود .قصد محک زدن داشته که اگر شما هم مایلید مستقیم برن سر اصل قضیه ! و دیگه وارد مراحل ( با عرض شرمندگی ) مخ زدن نشن .

16. 4 کاربر از پست مفید r969 تشکرکرده اند .

r969 (جمعه 03 آذر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    18
    دستاوردها:
    تشکرها
    372

تشکرشده 373 در 113 پست

Array

ممنونم دوستان گرامي

اين فكر به ذهن خودمم رسيده بود كه شايد صرفا دنبال برقراري رابطه جنسي نباشه و حرفهايي كه زده يه مقدار از غريزه اش نشات گرفته... با توجه به اينكه اصلا تلاشي براي توجيه من نكرد، كه مثلا شروع كنه به راضي كردن من براي رفتن به خونه اش و ... اين فكر رو بيشتر تو ذهنم تقويت ميكنه

وقتي گفتم اصلا اين كار رو نميكنم و اگه واست خيلي مهمه بهتره دور من خط بكشي
    اون گفت: من كه از نداشتن رابطه جنسي نميميرم... اما دوست دارم با تو آشنا بشم و واسم بيشتر از اين ها ارزش داري...... (حالا نميدونم به قول معروف ميخواست مخ من رو بزنه يا واقعا از ته دل اين حرفها رو زد)

وقتي من بهش گفتم كه چرا به عنوان اولين اولويتت زيباييه اندام منو مطرح كردي، گفت: اين ذات يه مرده، و طبيعيه كه اول از لحاظ ظاهري يه خانم رو بپسنده و بعد به دنبال ويژگي هاي اخلاقيه بارزش بره... و من چون هر دوتاش رو در تو ديدم انتخابت كردم.

اما مساله اينجاست كه اگر بر طبق گفته شما ايشون چنين ديدگاهي داشته باشن براي انتخاب همسر، در حالي من به هيچ عنوان نميخوام به اين خواسته جنسيش در هر حدي تن بدم... با اين اوصاف اگه ميخوان من رو از لحاظ تناسب جنسيمون هم بسنجن و بعد به ازدواج با من فكر كنن، به بن بست ميخوريم كه!!!!
    يعني من شرط لازم براي تصميم ايشون براي ازدواج رو نميتونم پاسخگو باشم با اين اوصاف!

در مورد گذشته اش ميتونم با معاشقه اش كنار بيام ، اما اگه بفهمم رابطه جنسي كامل داشته نههههههه.... و متاسفانه نه تنها در مورد اين آقا بلكه در مورد هر فرد ديگه اي هم نميتونيم به طور قطعي راي صادر كنيم كه آيا واعا معاشقه بوده يا رابطه كامل!!!!

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)