سلام.من واقعاواقعاتوی وضعیت بدی هستم..کمکم کنید..من سوم راهنمایی هستم واین عشق که میگم همین امسال مهردرمن به وجودآمده..پارسال که دوم راهنمایی بودم یه پسری که تازه وارداون مدرسه شده بودهمکلاس من بود..ازش بدم نمیومدخوشم هم نمیومد..یه حس کاملابی تفاوت بهش داشتم..اون هم بامن عادی بودومثل دوتادوست معمولی بودیم ...بگم که من تااین ماجراهیچ عشقی هیچ عشقی نه به پسرهاداشتم نه به دخترها..این بودتااینکه امتحانات خردادرودادیم وتابستون و...من توتابستون همین طورکه به مدرسه ودوستام فکرمیکردم یاداین پسرهم افتادم ویه حس علاقه خودبه خودبهش پیداکردم..کاملاغیرعادی تااینکه روزاول مدرسه هاکه دیدمش این علاقه بیشترشدوشدیه عشق پاک به پسر...تااینکه براش نامه نوشتم وگفتم که مثل برادرم دوستت دارم وجای برادرنداشته ام دوستت دارم وعاشقت شدم وازاین حرفا...البته این روهم بگم که این عشق کاملاکاملاپاکه ومن هیچ فکردیگه ایی نمیکنم وحتی اجازه فکرکردنش روهم به خودم نمیدم...نامه دوم روهم بهش دادم که نمیتونم فراموشت کنم بگوچی کارکنم؟؟که جوابی نداد...براش پیغام هم میذارم جواب نمیده..اصلاانگارتاهمین که بهش گفتم دوستت دارم بامن سرسنگین شده ودیگه مثل پارسال دوست نیستیم..تومدرسه هم که اصلابهم اهمیت نمیده..بااین اوضاع میدونم که اون هم ازمن بدش نمیادازرفتارهای پارسالش معلوم بود..بدشانسی هم اتفاقی باهم توی یه کلاس زبان هستیم ...حالامیشه راهنماییم کنید؟؟توروخدانمیتونم فراموشش کنم به هیچ عنوان وازطرفی هم خودموسرزنش میکنم که عاشق پسرشدم...
علاقه مندی ها (Bookmarks)