سلام خدمت همه دوستان. به مشکلی برخوردم که خیلی خیلی مشتاق هستم تا نظرات شما رو جویا بشم.البته قبل از مطرح کردن مشکلم آماری از خودم می دهم تا بهتر راهنماییم کنین:
پسری 27 ساله هستم-
تحصیلات : کارشناسی ناپیوسته که با معدل خوب اخیرا تموم کردم.
مشکل سربازی هم ندارم
کار : منتظر این هم هستم تا اسممو برای 2 سال طرح اجباری آموزش نیروی انسانی اعلام کنن.که ماهی 700تومن درآمدم میشه.البته می تونم همزمان در جاهای خصوصی هم کار کنم.
اعتقادات : تمام اعتقادات مذهبی را قبول دارم.و تا جای ممکن عمل می کنم.
پس انداز خودم : 10 تومن + ماشین
اهدافم برای آینده: قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد را دارم که همزمان با طرح آموزش نیروی انسانی می خواهم ادامه تحصیل هم بدهم.
شرح ماجرا :
علاقمند همکلاسیم شدم که یکبار از ایشون خواستگاری کردم که به دلیل دانشجو بودن جواب نه دادن.(نداشتن شرایط اقتصادی).
بعد از جواب نه، ارتباطمون فقط از طریق SMS (هر از گاهی)ادامه داره.دختر خانم هم، دختر تقریبا مادیه!اما خانواده خوبی هستند.
از طرفی وضعیت اقتصادی کشور داره بدتر میشه و هزینه ها کمی نگرانم کرده!
1- آیا بعد شروع به کار و قبولی در ارشد(4-5 ماه دیگه) بازم به خواستگاری برم؟
2- از کجا معلوم در این مدت(4-5 ماه) خواستگار خوبی براش بیاد و بله رو بگه
3- به نظرتون تو آب نمک خوابوندن یک پسر کار خوبیه؟اگه از من بدش میاد چرا ادامه می ده!
4- مگه پدر و مادرای ما اول زندگی چی داشتن!البته حمایت خانواده رو هم دارم ولی آخه پول - ماشین - خونه تو بالا شهر و ... تو اول زندگی مهمه که بیشتر برای پز دادن به فک و فامیله!!!
بعد ازدواج دیگه باید با اخلاق - صداقت - تعهد- فداکاری- خداشناسی و... زندگی کرد!
5- اسلام میگه ازدواج کنین از طرفی با این سطح توقعات و گرونی که سیر نجومی داره چه جوری برا ازدواج برنامه ریزی کنم!
خلاصه:پسری هستم که خیلی سخت از کسی خوشم میاد و بعد 6 ماه از جواب نه، هنوز نتونستم فراموشش کنم به نظرتون این ارتباطو از ریشه قطع کنم یا دوباره در آینده از ایشون خواستگاری کنم؟چه راهکاری در پیش بگیرم؟
ازمدیر همدردی و[/b][/align] فرشته مهربان و تمام اعضا خواهش می کنم راهنماییم کنن.ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)