من دختر بدی هستم .
از دست خودم و کارام دوست دارم بمیرم.
من با خانوادم بد رفتار کردم و بارها دلشون رو شکستم.
دارم دیوونه میشم و هرگز خودمو نمی بخشم.
هر کاری هم کنم نمیتونم جبران کنم کارای بدم رو.
همیشه در حال دعوا و بی احترامی بودم.
من دختر بدی هستم .
از دست خودم و کارام دوست دارم بمیرم.
من با خانوادم بد رفتار کردم و بارها دلشون رو شکستم.
دارم دیوونه میشم و هرگز خودمو نمی بخشم.
هر کاری هم کنم نمیتونم جبران کنم کارای بدم رو.
همیشه در حال دعوا و بی احترامی بودم.
تشکرشده 10,025 در 2,339 پست
سلام دوست عزیز
خوش امدی به همدردی
برامون توضیح بده که چرا این حس رو داری؟
چند سالته؟
برای اینکه بچه ها بیشتر کمکت کنن باید برامون یکمی توضیح بدی.
ما منتظر شنیدن توضیحاتت هستیم.
مطمئن باش راهایی هست که بشه گذشته رو جبران کرد.
موفق باشی
maryam123 (دوشنبه 06 آذر 91)
تشکرشده 59 در 27 پست
سلام عزیزم اول ازهمه ک سنت و نگفتی دوم ازهمه سرچی باهاشون بد رفتاری کردی؟حالافرض براین بگیریم توحدودن توردیف۱۵تا۲۰سال باشی خب فک کنم ب اون حدرسیدی ک بتونی جلوی خودتوبگیری ورواعصابت مسلط باشی وبتونی با اراده واعتمادبه نفس عصبانیت وشکست بدی گفتی ازاین ک بدرفتاربودی پشیمونی .خب این ک خیلی خوبه امابه شرط اینکه بتونی خودتوکنترل کنی وسعی کنی هرکس ازعزیزات چیزی بهت گفتن توگوش بدی وبی تفاوت ازاین داستان بگذری فک نمیکنم ارزش داشته باشه سرچیزای پوچ اعصابتوخوردکنی.فقط بگم اراده اراده اراده
گلمریم (دوشنبه 29 آبان 91)
تشکرشده 792 در 312 پست
سلام ...
اینطوری که شما میگی به نظرم شما به یه همدم و همراه نیاز داری که درکت کنه..
به نظر میرسه کسی شما رو خوب درک نمیکنه و نیاز هاتون رو براورده نمیکنه چون این رفتار ها نشون میده از زندگیتون راضی نیستین.
بهتره نیاز ها و خواسته هاتون رو از خانواده به شکل محترمانه بیان کنین و سعی کنین اونا رو برطرف کنین تا بتونین زندگی ارومی داشته باشین.
تشکرشده 36,065 در 7,430 پست
bad girl سلام
به همدردی خوش آمدی
احساست را می فهمم .... عذاب وجدان ..... شرمندگی .... و ..... بد دردیه ... نه ؟
اما ..... اما .... تو خیلی بهتری از اونهایی که اذیت می کنند و حاضر نیستندبپذیرند که کارشون درست نیست ..... آزار می دهند و میگن کار خوبی می کنیم .....
تو وجدان بیداری داری .......خدا را شکر کن ...... اینم بدان که اگر بخواهی می توانی از این رنج رها بشی ..... کافیه خیلی صادقانه همینو به خانوادت بگی و از اونها عذر خواهی کنی و بخواهی ببخشن و رفتارت را هم تغییر بدهی .
تو میتونی ..... اینکه اومدی اینجا و گفتی و ..... نشونه اینه که میتونی ..... به این فکر کن که چقدر آرام میشی و راحت میشی و لذت می بری ....
پس .... بلند شو ..... نفس عمیق بکش ..... و یا بطور جمعی بهشون بگو یا فردی ..... البته جمعی بهتره ....
اگه خواستی این کار رو بکنی .... اعلام کن تا راهنمایی کنم که چطوری فضا سازی کنی که خیلی قشنگ و تأثیر گذار باشه .....
.
فرشته مهربان (دوشنبه 06 آذر 91)
تشكر ميكنم از راهنمايي هاي خوبتون دوستان
راهكار بدين
خواهشا.
فرشته ي مهربان چه كار كنم؟
bad girl (دوشنبه 06 آذر 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)