به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31
    Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    شنبه 19 دی 94 [ 18:27]
    سطح
    51
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,084

تشکرشده 1,278 در 497 پست

Array

دعواو کتک کاری همسرم

سلام دوستای خوبم ، تو شرایط بد و سردرگمی هستم که به راهنماهیاتون احتیاج دارم .

من و همسرم با هم دعوا کردیم و الان چند روزه که با هم قهریم .

زیاد مهم نیست که دعوامون به خاطر چی بود ، چون زیاد از این بحث ها توی زندگیمون هست و هردفعه یک جوری تمومش میکنم
    ولی این دفعه دیگه نتونستم با شوخی و ...قضیه رو همون جا تموم کنم ،
    و دعوای بدی بینمون شد ، فقط به خاطر لج و لجبازی ....و همسرم متاسفانه بدجور کتکم زد .

همه ناراحتیم از اینه که به خاطر کوچکترین مسئله ای که بر وفق مرادش نباشه اگر من با شوخی و مظلوم نمایی تمومش نکنم و بخوام رو حرفم وایسم و یا از حرفش ناراحت شم و بخوام ناراحتیم رو توی یک لحظه یا یک ثانیه و یا حتی با یک کلمه نشون بدم ، انقدر عصبانی میشه و بدجور من رو تهدید میکنه که من رو صد برابر ناراحت تر میکنه

اگر روی حرفم وایسام ، با اولین جمله من، تهدید میکنه که حرف نزن که میام لهت میکنم .اگر جوابش رو بدم به طرفم میاد و دستش رو میزاره روی دهنم و میپیجونه و میگه ساکت شو که میزنم خردت میکنم .

آیا واقعا این رفتار مشکل نداره ؟ من باید این جور مواقع چی کار کنم ؟

این دفعه در برابر حرفی که بهم زده بود موضع گرفتم و حرف بدی که بهم زد رو به خودش نسبت دادم که عصبانی شد و یک فحش بهم داد و دوباره همون فحش رو به خودش نسبت دادم و عصبانی تر شد و به طرفم اومد و محکم پرتم کرد روی زمین و کتکم زد ...
    منم انقدر قلبم شکسته بود و از این کارش ناراحت بودم که بهش گفتم نکن حیوون ...و اون هم بدتر میزد و من نمیتونستم ساکت شم و دوباره میگفتم و اون هم کتک میزد
    انقدر قلبم ازش شکسته بود که نمیتونستم سکوت کنم باید حتما یک چیزی میگفتم تا دردم کمتر شه

از اینکه انقدر قدرت داره که هر کاری میخواد بکنه و من نباید چیزی بگم وگرنه کتک میخوردم خیلی ناراحت بودم

بدنم کبود و زخمی شد
    حتما میپرسید چرا منم بهش فحش میدادم ؟
    چون تجربه داشتم که چندیم بار قبلا هم کتک زده بود ولی معذرت خواهی نکرده بود و تا من پا پیش نمیزاشتم برای آشتی اصلا باهام آشتی نمیکرد و همیشه من مقصر بودم و توی دلم مثل یک عقده میشد...
    برای همین نمیتونستم سکوت کنم و میخواستم حداقل همون جا یک چیزی بهش بگم
    میدونم منم اشتباه کردم

الان چند روزه که قهر هستیم و از اونجایی که میشناسمش که اصلا نمیاد که باهام آشتی کته میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که من باید چی کار کنم ؟

آیا با وجود همه کتک هایی که خوردم و این کبودی ها باز خودم برم آشتی کنم ؟
    یا همین جور منتظر بشینم و حرص بخورم ؟

چی باید بهش بگم ؟ چطوری باهاش صحبت کنم؟

[/align]
    خواهشمندم این تاپیک رو حذف کنید ، چون 2 بار با 2 عنوان متفاوت اشتباها ارسال کردم .ممنونم

2. 2 کاربر از پست مفید tamanaye man تشکرکرده اند .

tamanaye man (سه شنبه 02 آبان 91)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    51
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,084

تشکرشده 1,278 در 497 پست

Array

راه حل مشکل دعوا و کتک کاری ما چیست؟

سلام دوستای خوبم ، تو شرایط بد و سردرگمی هستم که به راهنماهیاتون احتیاج دارم .

من و همسرم با هم دعوا کردیم و الان چند روزه که با هم قهریم .

زیاد مهم نیست که دعوامون به خاطر چی بود ، چون زیاد از این بحث ها توی زندگیمون هست و هردفعه یک جوری تمومش میکنم
    ولی این دفعه دیگه نتونستم با شوخی و ...قضیه رو همون جا تموم کنم ،
    و دعوای بدی بینمون شد ، فقط به خاطر لج و لجبازی ....و همسرم متاسفانه بدجور کتکم زد .

همه ناراحتیم از اینه که به خاطر کوچکترین مسئله ای که بر وفق مرادش نباشه اگر من با شوخی و مظلوم نمایی تمومش نکنم و بخوام رو حرفم وایسم و یا از حرفش ناراحت شم و بخوام ناراحتیم رو توی یک لحظه یا یک ثانیه و یا حتی با یک کلمه نشون بدم ، انقدر عصبانی میشه و بدجور من رو تهدید میکنه که من رو صد برابر ناراحت تر میکنه

اگر روی حرفم وایسام ، با اولین جمله من، تهدید میکنه که حرف نزن که میام لهت میکنم .اگر جوابش رو بدم به طرفم میاد و دستش رو میزاره روی دهنم و میپیجونه و میگه ساکت شو که میزنم خردت میکنم .

آیا واقعا این رفتار مشکل نداره ؟ من باید این جور مواقع چی کار کنم ؟

این دفعه در برابر حرفی که بهم زده بود موضع گرفتم و حرف بدی که بهم زد رو به خودش نسبت دادم که عصبانی شد و یک فحش بهم داد و دوباره همون فحش رو به خودش نسبت دادم و عصبانی تر شد و به طرفم اومد و محکم پرتم کرد روی زمین و کتکم زد ...
    از این کارش ناراحت بودم که بهش گفتم نکن حیوون ...و اون هم بدتر میزد و من نمیتونستم ساکت شم و دوباره میگفتم و اون هم کتک میزد
    انقدر قلبم ازش شکسته بود که نمیتونستم سکوت کنم باید حتما یک چیزی میگفتم تا دردم کمتر شه

از اینکه انقدر قدرت داره که هر کاری میخواد بکنه و من نباید چیزی بگم وگرنه کتک میخوردم خیلی ناراحت بودم

بدنم کبود و زخمی شد
    حتما میپرسید چرا منم بهش فحش میدادم ؟
    چون تجربه داشتم که چندیم بار قبلا هم کتک زده بود ولی معذرت خواهی نکرده بود و تا من پا پیش نمیزاشتم برای آشتی اصلا باهام آشتی نمیکرد و همیشه من مقصر بودم و توی دلم مثل یک عقده میشد...
    برای همین نمیتونستم سکوت کنم و میخواستم حداقل همون جا یک چیزی بهش بگم
    میدونم منم اشتباه کردم

الان چند روزه که قهر هستیم و از اونجایی که میشناسمش که اصلا نمیاد که باهام آشتی کته میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که من باید چی کار کنم ؟

آیا با وجود همه کتک هایی که خوردم و این کبودی ها باز خودم برم آشتی کنم ؟
    یا همین جور منتظر بشینم و حرص بخورم ؟

چی باید بهش بگم ؟ چطوری باهاش صحبت کنم؟

4. 6 کاربر از پست مفید tamanaye man تشکرکرده اند .

tamanaye man (دوشنبه 01 آبان 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

RE: دعواو کتک کاری همسرم

سلام دوست خوبم

اشکالی نداره.از این درگیری ها برای همه پیش میاد.

تمنا جان

خوش اخلاق ترین و مهربان ترین مردها دوست ندارن زنشون مقابلشون بایسته.شما هم نباید موقع دعوا و درگیری جواب همسرت رو بدی.
    لحظه دعوا اصلا زمانی نیست که شما بخوای حرفت رو به کرسی بنشونی و یا با نظر همسرت مخالفت کنی.

دوست خوبم

در مواقع عوا به هیچ عنوان با همسرت بگو مگو نکن.بذار هرچی میخواد غر بزنه.شما تو دلت ذکر بگو.صلوات بفرست.وضو بگیر و نماز بخون.

باور کن انقدر فشارهای مالی و اقتصادی و روحی و روانی روی مردم زیاد شده که صبرا خیلی کم شده.البته این نمیتونه دلیل قانع کننده ای باشه برای این رفتار.

اما وقتی عصبی میشه اصلا باهاش وارد بحث و بگو مگو و جواب دادن نشو.این کار بدترین کار و اشتباه ترین کاره.

وقتی کار به جاهای باریک میکشه جمع کردنش خیلی سخته.و حتی برخی مواقع غیر ممکن.

موقع که همسرت عصبانی کاری نکن که عصبانیتش تحریک بشه.من مواقعی که هوا خوبه وقتی همسرم عصبانی میشه و منتظر بهونه است برای خودم گل گاو زبون درست میکنم و میرم میشینم توی بالکن و میخورم .هم خودم اروم میشم و هم همسرم.

تمنا جان
    چند ساله ازدواج کردی؟ایا همسرت از اول کتک میزد؟مواقعی که بعد از کتک دوباره آشتی میکردید در مورد این مسئله باهم صحبت میکردید یا نه؟

نمیخواد بری و آشتی کنی اما خیلی عادی برخورد کن.خیلی معمولی غذا رو درست کن ..خونه رو تمیز کن...سرکار برو و بیا...همه چیز عادی باشه.حتی باهاش صحبت هم بکن.

مثلا بگو شام حاضره.

قهر نباش اما معمولی برخورد کن.عاشقانه نباش.

یادت هم باشه به هیچ عنوان بهونه دستش نده.مثلا اگر براش چایی میریزی لیوانش رو طوری جلوش نذار که بهش بر بخوره.مثلا نکوب زمین.

بهتره باهاش طوری برخورد کنی که نشون بدی دلت شکسته.

مثلا یه مسیج ساده بهش بدی و مردانگیش رو تحریک کنی.

ببین این مسیجا به دردت میخوره یا نه؟

در نهایت این شمایی که باید ببینی همسرت ظرفیت این کار رو داره یا نه.

--------------

به چشم من نگاه کن. ببین چگونه اشک غم، روان شده از دیده ام. برای من ز عشق بگو...
    تو ای کسیکه دوستت دارم
    تو ای کسیکه قلب من بخاطر تو می تپد
    قلبم را شکستی...

------------

جنس من از آهن و از سنگ نيست
    من دلم تنگ است و يار دلتنگ نيست
    حال دل از من نميپرسي چرا
    حال پرسيدن كه ديگر ننگ نيست

----------
    مهم نيست كي مقصر است
    باور کن مهم اين است که يادمان باشد عمرمان کوتاه است
    در پايان زندگي خواهيم گفت: کاش فقط چند لحظه بيشتر فرصت داشتيم تا خوب بهم نگاه کنيم و همه ناگفته هاي مهر آميز يک عمر را در چند ثانيه بگوييم پس نازنين بيا آشتي كنيم با مهر
    --------

هميشه رفتن بهترین نیست
    گاهي ميان رفتن وماندن هيچ فرقي نيست
    چه قهر باشيم چه آشتي
    اصل درست اين است که عزيزان ما در خانه ي دل ما جاي دارند

----------
    ارامش خودت رو حفظ کن و سوره مزمل رو زیاد بخون.درست میشه.نگران نباش

6. 12 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (یکشنبه 30 مهر 91), tamanaye man (چهارشنبه 01 خرداد 92)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    51
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,084

تشکرشده 1,278 در 497 پست

Array

مرسی مریم جون خیلی خوشحال شدم به تاپیکم سر زدی و برام نوشتی ، یک دنیا ممنونم .

این چند روز خیلی عادی رفتار کردم ، خونرو تمیز میکنم غذام رو آماده میکنم ولی دوتایی مثل دوتا غریبه هستیم اون توی یک اتاق دیگه من توی یک اتاق دیگه

مریم جوم من میدونم که اگر بخوام باهاش آشتی کنم اون هم باهام آشتی میکنه .ولی آیا من باید آشتی کنم یا نکنم؟ این اس ام اس ها نشونه آشتی کردن هست؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 23 فروردین 92 [ 15:52]
    سطح
    17
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    559

تشکرشده 569 در 163 پست

Array

ترانه جان شوهر شما فقط نسبت به شما اینقدر عصبی میشه یا کلا آدم عصبی هست؟ یعنی نسبت به افراد و مسائل دیگه هم اینطوری واکنش نشون میده همیشه؟
    از اول اینطوری بوده یا جدیدا اینطوری شده؟
    آیا تاحالا وقتی که با هم خوبید و در آرامش هستید ، راجب این رفتارش باهاش صحبت کردی؟ ابراز ناراحتی کردی؟
    وقتی آشتی می کنید چی میگید؟ مثلا قول نمیده که دیگه اینکارو نکنه؟ شما تعهدی ازش نخواستی؟
    من فکر میکنم شما در برابر کتکهای ایشون دیگه بیش از حد کوتاه اومدی
    این کوتاه اومدن همیشگیتون باعث پایداری و همیشگی شدن این کتکها شده ،
    من نمیگم جنجال کن ، گذشت کردن خیلی خوبه ، درک کردن همسر خیلی خوبه که گاهی بگی خوب عصبانی شده کنترلشو از دست داده و ... باهاش آشتی کنی
    خیلی خوبه که گاهی بگی تقصیرای خودت رو هم ببینی و مثلا بگی اگه باهاش کل کل نمکردم اینطوری نمیشد و .... کلا این دیدگاه ، دیدگاه خوبیه ، اما فکر میکنم دیگه از حد گذشته !
    کتک کاری بین شما از یک حادثه ، تبدیل شده به یک برنامه روتین! یه عمل عادی و معمولی! این خیلی بده
    ممکنه شما الان برید آشتی کنید و همه چی هم خوب بشه اما هفته دیگه دوباره همین وضع پیش بیاد، بالاخره تا کی؟
    باید یه فکر اساسی و یک راه حل اساسی در پیش بگیری نه اینکه صرفا به فکر همین دفعه باشی ،
    که البته اون راهه به عقل من نمیرسه :P

9. 6 کاربر از پست مفید کبـود تشکرکرده اند .

tamanaye man (چهارشنبه 01 خرداد 92), کبـود (چهارشنبه 03 آبان 91)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    سطح
    51
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,084

تشکرشده 1,278 در 497 پست

Array

سلام کبود عزیزم مرسی که نظرت رو برام نوشتی

آره عزیزم تقریبا از روزای اول این جور بود
    نه با بقیه اینجور نیست ، یعنی عصبانی میشه و حرفش رو میزنه ولی کتک کاری نمیکنه ، مثل اینکه فقط زورش به من میرسه

آره بعد از دعوا خیلی وقت ها باهاش صحبت کردم میگه که من همینم اگه باهام بخوای کل کل کنی و حرف زور بزنی ( از نظر اون زوره ولی از نظر من نه ) نمیتونم عصبانیتم رو کنترل کنم ، میگه که دلش نمیخواد همچین اتفاقی بیفته ولی وقتی عصبانی میشه نمیتونه جلوی خودش رو بگیره
    و البته همیشه من رو مقصر میدونه و هیچ وقت تاحالا نشده که معذرت خواهی کنه و این از همه بیشتر من رو ناراحت میکنه چون هیچ وقت از دلم بیرون نمیره
    کبود عزیزم من هم نمیخوام کوتاه بیام ولی راه حلش چیه؟ فقط در صورتی که من ادای زنای مظلوم و مطیع رو دربیارم میتونم کاری کنم که به این جاها نرسه .که البته تمام سعی خودم رو کردم و توی 1 سال گذشته این دومین بار بود که این اتفاق افتاد .
    ولی خوب گاهی اوقات هم توقع دارم اون کوتاه بیاد ، منم آدم هستم ، نباید در برابر ناراحتی من کوتاه بیاد ؟
    یک بار بهش گفتم که من نمیتونم این جوری تحمل کنم ، گفتش که خوب من همینم اگه نمیتونی تحمل کنی از هم جدا میشیم ، خیلی راحت این حرف رو میزنه ، مثل اینکه اصلا نمیخواد هیچ وقت کوتاه بیاد .

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

تمنا جان

زندگی میدون جنگ نیست.

اعتدال رو رعایت کن.نه از اینور بوم بیفت و نه از اونور بوم.
    شما میخواهی یک شبه عادتی رو که چند وقته دادیش رو تغییر بدی.خوب دوست گلم..خواهر عزیزم نمیشه.

اروم اروم..ریز ریز.اینجوری اونم بیشتر مقاومت میکنه.

دیواری رو که چند وقته کج ساختیش رفته بالا.حالا یه شبه میخوای بدون هیچ سر و صدایی این دیوار رو خورد کنی و دوباره صاف و درست بسازیش.به نظرت فرو ریختن این دیوار سر و صدا نداره؟شلوغ کاری نداره؟درگیری نداره؟

خوب معلومه که داره عزیزم.

ببین هرکسی در اخلاقش یه ضعفی داره.همسر تو هم روی نظراتش خیلی حساسه و میگه همه باید قبول کنن.البته این عادت اکثر اقایونه و دوست دارن زنشون مطیع باشه.

یه زمانی تحت هر شرایطی بودی رفتی آشتی کردی.اما حالا این دفعه میخوای نکنی.خوب این کار رو بدتر میکنه.

ایرادی نداره.همسرته.اگر تو پا پیش بذاری ایرادی نداره.اما نه با عذر خواهی و منت کشی و ضعیف بازی دراوردن.

با شم زنانه اما زنی دل شکسته.زنی که از تکیه گاه و حامیش آسیب دیده.زنی که قلبش رو مردی شکسته که یه روزی به سختی صاحب این قلب رو شیفته خودش کرده بود.زنی که جان پناهش موقع طوفان کسی نیست جز شوهرش.
    از این جملات احساسی زیاد استفاده کن.

کما اینکه تمنا جان فراموش نکن شما هم در ایجاد عصبانیت همسرت بی تقصیر نبودی.بنابراین کاملا یک طرفه و حق به جانب جلو نرو.

12. 6 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (دوشنبه 01 آبان 91), tamanaye man (چهارشنبه 01 خرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 آبان 91 [ 20:17]
    سطح
    9
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    149

تشکرشده 158 در 43 پست

Array

RE: راه حل مشکل دعوا و کتک کاری ما چیست؟

خیلی ناراحت شدم.
    بچه دارین؟!
    به نظر من پیش قدم نشین.این شده یه عادت براشون که میزنمش خودش میاد جلو تموم میشه!!! واسش داره عادی میشه و روز به روزم بدتر میشه اگه همینطور کوتاه بیاین.
    لج نکنین.قهر نکنین.زندگی عادیتون رو بکنین.اگه نیاز بود حرفی گفته بشه بگین خیلی عادی و بی تفاوت( نه با اخم و بی محلی).جوری رفتار کنبن که بهانه دستش ندین ولی محبت یا منت کشی یا پیش قدم اشتی و .... نه.

14. 3 کاربر از پست مفید darya_aram تشکرکرده اند .

darya_aram (دوشنبه 01 آبان 91), tamanaye man (چهارشنبه 01 خرداد 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 فروردین 93 [ 11:38]
    سطح
    26
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    743

تشکرشده 765 در 189 پست

Array

سلام عزیزم. واقعا متاسف شدم.امیدوارم کارشناسان بیان و راه حلی بهتون ارائه بدن.

ولی به نظر من وقتی این مشکلتون حل شد و دوباره همه چیز به حالت عادی برگشت، موقعی که رابطه تون خیلی خوب هست.به صورت خیلی دوستانه علت این عمل رو ازش بپرس و احساس خودت رو با شیوه ای زنانه که تحت تاثیرش قرار بده باهاش در میون بذار و بهش بگو این کار بیشتر از صدمه جسمی چقدر به روح و روانت آسیب میزنه. بسیار ملایم و دوستانه باهاش صجبت کن و در مورد راههای کنترل خشم تحقیق کن و حتی اگه تونستی اونا رو بهش بگو. من مطمئنم بعدش خودش هم پشیمون میشه ولی به خاطر غرورش نمیاد جلو.

امیدوارم هر چه زودتر مشکلت حل بشه عزیزم

16. 6 کاربر از پست مفید زیبا کردستانی تشکرکرده اند .

fahimeh.a (پنجشنبه 07 مرداد 95), tamanaye man (چهارشنبه 01 خرداد 92), زیبا کردستانی (چهارشنبه 03 آبان 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

تشکرشده 15,106 در 3,401 پست

حالت من
    Shad
    Array

سلام tamanaye man

از خواندن پستت متاثر شدم امیدوارم حل بشه

من فکر میکنم راه حل مشکل شما باید ریشه یابی بشه

کتک کاری وقتیه که رابطه به آستانه انفجار رسیده...

هر سیستم حرارتی یک ترموستات داره ترموستات روان ما نیز تخلیه فشار درونی هست!!

نظر من اینه قبل از تخلیه فشار درونی که باعث انفجار رابطه میشه مشکل را حل نمایید

رفتار شوهر شما مسلما درست نبوده اما شما هم در پیشروی این دلخوری باهاش همکاری داشتین

زبان انسان مثل فرمان اتومبیل هست اگه رهاش کنیم به هر طرف که دلش بخواهد میچرخد....

پس دوست عزیزم لازمه روی روابط و اخلاق همسرتون کار کنید!!

تاکید میکنم خط قرمز های رابطه رو رعایت کنید نزارید به مرز غیر قابل کنترل برسه...

امیدوارم مشکلت حل بشه

18. 8 کاربر از پست مفید ویدا@ تشکرکرده اند .

tamanaye man (چهارشنبه 01 خرداد 92), ویدا@ (یکشنبه 07 آبان 91)

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)