سلام
30 سالمه و 2 سال و نیمه که ازدواج کردم همسرم شغل خوبی داره وضع مالیش مناسبه و ظاهر خوبی هم داره اما تو این دوسال و نیم همش باهم بحث و دعوا داشتیم یا قهر بودیم...نقطه نظرامون خیلی با هم فرق داره و هردو اهل قهر هستیم...قهرهای طولانی ...هیچ وقت نتونستیم بشینیم و راجع به یک مسئله باهم صحبت کنبم و نتیجه بگیریم همیشه صحبتمون به بحث و دلخوری کشیده و بعدش قهرهای طولانی.... این اواخرم که یه سری نامردی ها در تقسیم خونه ای که با کمک هم خریدیم انجام داد و گفت که نمیخواد خونرو به نامم کنه و هرچیم تاحالا دادم حساب کنم کرایه خونه ای بوده مه 2 سال و نیم توش زندگی کردم...میگه بهت اعتماد ندارم ...نمیخوام مثل بابام نصف خونمو به نام زنم کنم بعد هرروز بهم بگه یالا خونرو بفروش پول منو بده میخوام جدا بشم!!!
خلاصه همه و همه این سختیها باعث شد من حدود یک ماه پیش وسایل شخصیمو بردارم و ترکش کنم (البته اینم بگم که خیلی تلاش کردم بیاد پیش مشاور اما به هیچ وجه به مشاور و روانشناس اعتقاد نداره در حالیکه روانشناسی که من خودم به تنهایی میرم معتقده همسر من مبتلا به اسکیزوییده و باید درمان بشه)
امروز که بعلت دلتنگی رفتم به خونم سر بزنم دیدیم قفل درهارو عوض کرده ....خیلی خیلی ناراحت شدم و ناامید از اینکه بخواد زندگیمون اصلاح بشه....مطمئن شدم که ازم متنفره و نمیخواد من برگردم (چون تو این یک ماهم که من از خونه رفتم هیچ سراغی ازم نگرفته بود)
میخوام بدونم چه اقدام قانونی میتونم بکنم چون حاضر هم نیست طلاق بده میگه کل مهریتو ببخش تا طلاق بدم منمن واقعا دلم میسوزه که 3 سال از عمرم تلف شد و کلی هم پولم بابت خونه رفت تو جیب ایشون و حالا مهرم رو هم ببخشم و بیام. چیکار میتونم بکنم ؟ همین قفل کردن درها میتونه کمک قانونی به من بکنه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)